Ciclism

Louis Meintjes a câștigat "etapa regină" din Zwift Tour for All. Clasamentul cursei

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

meintjes

Credit imagine: Eurosport

DeSebastian Ujica
08/05/2020 la 16:24

Sud-africanul Louis Meintjes de la NTT Pro Cycling s-a impus în ultima etapa din Zwift Tour for All după un final extrem de disputat, terminând cu o sutime în fața australianului Lucas Hamilton.

"Etapa regină" din Zwift Tour for All, cu final pe Alpe d'Huez, a avut un câștigător surprinzător! Dacă în realitate nu a mai câștigat o cursă de 5 ani, Louis Menintjes s-a simțit mult mai bine în spațiul virtual, reușind să câștige cursa de 46.5 kilometri ce a avut o diferență de nivel de 1710 metri.

Meintjes a obținut o victorie cu mari emoții în fața lui Lucas Hamilton. Sud-africanul a trecut rapid la conducerea cursei și a reușit să câștige cursa și a certificat victoria la general a celor de la NTT Pro Cycling.

Ciclism

"Trișor nenorocit!". Momentul în care Lance Armstrong a simţit furia oamenilor, chiar în faţa casei

ACUM 15 ORE

Iată clasamentul cursei:

 • 1. Louis Meintjes - NTT Pro Cycling 2:23:40
 • 2. Lucas Hamilton - Mitchelton-Scott + 0:00:01
 • 3. Stefan De Bod - NTT Pro Cycling + 0:00:10
 • 4. Rigoberto Uran - EF Pro Cycling
 • 5. Luis Angel Mate Mardones - Cofidis
 • 6. James Piccoli - Israel Start-Up Nation
 • 7. Rudy Molard - Groupama-FDJ
 • 8. Adam Yates - Mitchelton-Scott
 • 9. Hermann Pernsteiner - Bahrain McLaren
 • 10. Domenico Pozzovivo - NTT Pro Cycling
Nu a fost deloc ușor, nu poți să te uiți în spatele tău. Mă așteptam să forțeze pe final, așa că am știut că e foarte important să încep bine. Am comunicat foarte bine cu echipa, este extrem de important să îți ofere toate informațiile astfel încât să știi tot ce se întâmplă. Dacă e ceva ce nu vezi pe ecran, ți se spune în cască. Pentru mine a fost frustrantă ultima perioadă, dar această victorie mă face să mă simt bine, să mă simt ciclist adevărat | Louis Meintjes

Victorie la general pentru NTT Pro Cycling

Astfel, cei de la NTT Pro Cycling s-au impus în săptămâna de e-racing cu un total de 397 de puncte. Pe poziția a doua au terminat cei de la Mitchelton-Scott, cei care au reușit să îi depășească în extremis pe Alpecin-Fenix, cei care au avut o etapă a 5-a de coșmar, obținând doar 6 puncte.

 • În Zwift Tour for All nu există un clasament general individual, ci doar pe echipe. Fiecare formație poate alinia în fiecare zi un alt set de cicliști, primii 25 rutieri clasaţi la finalul fiecărei runde primind puncte, care vor conta în ierarhie. De asemenea, există sprinturi intermediare în fiecare etapă, care vor fi punctate, în timp ce "etapa regină", a cincea, va oferi puncte duble pentru primii 10 rutieri care trec linia de sosire. Nimic nu se calculează la timp, cum se întâmplă de obicei în cursele cicliste clasice, ci prin puncte, puncte care, așa cum am explicat, sunt distribuite la finalul etapelor, dar și în timpul sprinturilor intermediare (5,4,3,2,1 pentru primii 5 clasați).

Moolman-Pasio, câștigătoare la feminin

Ashleigh Moolman-Pasio a fost cea care s-a impus în ultima etapă din Zwift Tour for All, fiind a 3-a victorie a sa în serie. Echipa Tibco-Silicon Valley a obținut un total de 391 de puncte din cele 5 curse, reușind să câștige la general. Pe poziția a doua a terminat Canyon-Sram cu 359 de puncte.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Ciclism

Turul Sibiului, foarte aproape să aducă două nume uriaşe la start, în 2020. Anunţul organizatorilor

IERI LA 11:29
Ciclism

Lance Armstong: "Am minţit de 10.000 de ori. Mi-am falsificat şi certificatul de naştere"

23/05/2020 LA 12:22
Subiecte asemănătoare
Ciclism
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Ciclism

"Trișor nenorocit!". Momentul în care Lance Armstrong a simţit furia oamenilor, chiar în faţa casei

ACUM 15 ORE

Ultimele videoclipuri

Ciclism

Clasica de vineri, ediția a 5-a

00:42:36

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe