După ce contratimpul de ieri din Binck-Bank Tour a fost anulat din cauza restricțiilor din Olanda, organizatorii competiției s-au mișcat foarte repede și au găsit un alt traseu pentru etape de astăzi, care altfel ar fi fost amânată și ea.
La capătul a 157 de kilometri, astăzi s-a ajuns la sprint masiv, iar podiumul din prima etapă s-a repetat, doar că ordinea a fost puțin diferită. Mads Pedersen a câștigat astăzi, iar pe doi a sosit Jasper Philipsen, în timp ce pe ultima treaptă a podimului s-a clasat Pascal Ackermann, la fel ca în prima etapă.
Germanul de la Bora a declanșat primul sprintul, dar nu l-a putut duce până la finish și părea că victoria îi va aparține din nou lui Jasper Philipsen, dar din spate a venit excepțional Mads Pedersen, care a trecut cu puțin linia de sosire înaintea belgianului.
Turul Italiei
"Mikel Landa, descătușat!". Spaniolul amenință că va ataca tricoul roz, în Giro. Ce șanse are
ACUM 3 ORE
Aceasta a fost cea de-a 2-a victorie a danezului din acest sezon, după ce și-a adjudecat o etapă și în Turul Poloniei. Pedersen a fost aproape de triumf și în Turul Franței, dar a terminat de 2 ori pe poziția secundă.
Clasamentul etapei a 3-a din Binck Bank Tour
https://i.eurosport.com/2020/10/01/2899414.jpg
Binck-Bank Tour continuă mâine, în direct la Eurosport, cu etapa a 4-a, una a cărui traseu va avea și el unele modificări, tot din cauza restricțiilor impuse de guvernul olandez, ca urmare a creșterii cazurilor de coronavirus în țara batavă.
Turul Italiei
Dries de Bondt a câștigat etapa a 18-a din Giro, fiind cel mai puternic la sprintul dintre evadați
ACUM 20 ORE
Turul Italiei
Joao Almeida, OUT din Giro 2022, după ce a fost găsit pozitiv la COVID-19
IERI LA 11:12