Michelton-Scott a anunțat oficial transferul lui Michael Matthews cu un acord valabil pe doi ani, la doar câteva ore după ce Sunweb a informat că australianul nu mai face parte din echipă. Matthews nu a fost inclus în lotul pentru Turul Franței iar acest lucru pare să fi fost decisiv pentru decizia sa.
Matthews se întoarce la Michelton-Scott după patru sezoane la echipa germană, cu care a câștigat două etape din Turul Franței alături de alte 10 victorii, toate în cursele WorldTour.
Matthews se aștepta să aibă ca obiectiv Turul Franței și Clasicele din primăvară în acest sezon, așadar a fost o mare surpriză faptul că nu a fost convocat pentru Le Tour.
Ciclism
Egan Bernal vorbește după accidental groaznic suferit: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mai trăiesc!”
ACUM 3 ORE

Matthews: ”Sunt foarte fericit că mă întorc!”

Ciclistul de 29 de ani a început sezonul 2020 cu Paris-Nisa și s-a întors pentru Milan-san Remo, unde a încheiat pe locul trei deși s-a accidentat la mână. Săptămâna trecută el a câștigat Bretagne Classic-Quest France.
”Este un moment potrivit. Ca sprinter și rutier simți momentele de acest tip și câteodată trebuie să-ți asculți instinctul”, a declarat Matthews într-un comunicat emis de Mitchelton-Scott.
”Oportunitatea era acolo și trebuia să profit. În acest moment a părut mișcarea corectă și echipa m-a primit cu brațele deschise ceea ce este cu adevărat special. Sunt foarte fericit că mă întorc, am niște amintiri grozave aici. Gerry Ryan m-a susținut în perioada U19-U23 și m-a ajutat să devin profesionist, așa că mă simt ca și cum mă întorc acasă”, a adăugat el.
Tour de France
Turul Franței 2023 va începe de la Bilbao! Va fi a 2-a oară când Țara Bascilor va găzdui startul
IERI LA 15:18
Ciclism
Egan Bernal a fost operat cu succes după accident, dar are șanse mici să mai concureze în acest an
25/01/2022 LA 12:33