Pandemia de COVID-19 afectează din nou lumea ciclismului. Unipublic a emis astăzi un comunicat oficial prin care a anunțat că etapele 15 și 16 nu vor mai avea loc în Portugalia, urmând să rămână în Spania.
Din cauza situației excepționale cauzate de criza COVID-19 și având în vedere imposibilitatea de a garanta condiții optime pentru cursă, municipalitățile din Porto, Matosinhos și Viseu, alături de Unipublic, organizatorul La Vuleta, au decis să anuleze trecerea La Vuelta 20 în Portugalia
La Vuelta a fost deja amânată din cauza pandemiei de COVID-19 pentru data de 20 octombrie, primele trei etape din Olanda fiind anulate din cauza pandemiei. Etapele 15 și 16 urmau să aibă loc în Portugalia.
Tour de Slovaquie
Sagan nu se impune nici "acasă". Hodeg a câștigat prima etapă din Turul Slovaciei
ACUM 28 MINUTE
Organizatorii au anunțat că lucrează la o rută alternativă în Spania, adăugând că programul Vuelta nu va mai fi modificat. Anunțul de astăzi face ca Vuelta să aibă în acest an o singură secțiune în afara Spaniei, etapa a 6-a urmând să se încheie în vârful Col du Tourmalet din Franța. Inițial, aceasta era etapa a 9-a înainte să fie anulate primele 3 etape din Olanda.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tour de Luxembourg
Edi Grosu, ce performanță! Locul 3 în etapa a treia din Turul Louxembourgului
ACUM 40 MINUTE
Coppa Sabatini
"Regele Coppei Sabatini", detronat! Michael Valgren, victorie la sprint, în fața lui Colbrelli
ACUM O ORĂ