Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moment uluitor la Jocurile Olimpice. Un oficial a intrat pe traseu și sportivul l-a lovit în plin

Nicu Savin

Publicat 27/07/2021 la 19:30 GMT+3

Cicliștii olandezi sunt loviți de ghinion la această ediție a Jocurilor Olimpice. După căzătura suferită de Matheieu Van Der Poel în proba de mountain bike, un rutier batav de la BMX a suferit o accidentare groaznică la un antrenament.

Niek Kimmann a lovit în plin un oficial în timpul unui antrrenament

Credit imagine: Eurosport

Delegația olandeză de la Tokyo nici nu concepea ca Mathieu Van Der Poel să nu ia aurul la mountain bike, dar o căzătură în debutul cursei a năruit orice speranță, rutierul fiind nevoit chiar să se retragă, deși a mai parcurs câțiva kilometri.
Dar ghinionul a continuat și astăzi pentru cicliștii olandezi. Niek Kimmann, fost campion mondial la BMX, a suferit o căzătură cumplită. Acesta s-a lovit violent de un oficial care traversa pista în timpul unui antrenament de la Ariake Urban Sports Park.
"Deci, așa s-a întâmplat astăzi. Am lovit un oficial care a vrut să traverseze pista. Sper că oficialul este O.K. Am resimțit dureri la genunchi, dar voi face tot posibilul să fiu pregătit pentru joi! Mulțumesc tuturor pentru mesaje!" a fost postarea de pe Instagram a lui Kimmann, care a însoțit un videoclip cu incidentul.

Niek Kimmann, favorit la o medalie la Tokyo

BMX-ul a devenit sport olimpic în 2008, iar începând de la această ediție a fost introdusă și proba de freestyle.
Niek Kimmann a cucerit titlul mondial la BMX în 2015, la Zolder, la vârsta de 19 ani, iar un an mai târziu a terminat pe locul 7 la Jocurile Olimpice de la Rio. Cel mai recent, olandezul a câștigat titlul la Campionatul European și BMX Supercross din 2019. În prezent este pe locul al treilea în clasamentul mondial UCI pentru această disciplină
Cursele din sferturile de finală BMX de la Jocurile Olimpice vor avea loc joi, 29 iulie, iar semifinale și întrecerile pentru medalii se vor desfășura vineri la Parcul Sportiv Urban Ariake din Tokyo.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo