În urmă cu câteva zile, mass-media a relatat o posibilă recidivă a lui Jan Ullrich în ceea ce privește dependențele sale de alcool și droguri. Fostul ciclist a negat aceste acuzații în Bild și a explicat adevăratele motive pentru care a fost din nou internat.
"Este adevărat că am fost internat într-un spital. Am avut o tromboză și o infecție a sângelui foarte gravă. Dar nu am devenit din nou dependent de alcool și droguri. La începutul tratamentului am făcut un test antidrog, care, bineînțeles, a fost cu rezultat negativ", a explicat Ullrich în publicația germană, citată de Marca.
Ciclism
Wout van Aert "sare" peste Strade Bianche pentru a câştiga un "monument"
12/01/2022 LA 09:29
Rutierul german, care a câștigat Turul Franței în 1997 și Vuelta în 1999, petrecuse o perioadă în Cuba, unde relația cu partenera lui de viață s-a încheiat. În drumul spre Germania, Ullrich a făcut o escală în Mexic, unde și-a pierdut controlul și a trebuit să fie internat la spital.

Jan Ullrich a fost ajutat de Lance Armstrong în Mexic

"Știți povestea mea, acum trei ani am fost foarte rău, pentru că am urmat același drum ca Marco Pantani. Am fost aproape de a muri. În Mexic am scăpat din nou de moarte", a mărturisit Jan.
Dar germanul suferă în prezent și de alte probleme de sănătate. El acuză dureri mari de spate. "Trei sau patru discuri intervertebrale s-au prăbușit complet. Acum am doar 1,81, cu doi centimetri mai puțin decât înainte", a declarat Jan Ullrich.
Germanul a mai dezvăluit că a avut din nou ajutorul prietenului său Lance Armstrong, în timp ce era internat în Mexic: "A fost cu mine. M-a ajutat foarte mult. Vreau să-i mulțumesc pentru asta". Atunci când erau în activitate, Ullrich și Armstrong au fost mari rivali pe șosea. Astăzi, americanul face parte din cel mai apropiat cerc de prieteni.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227520.png
"Am renunțat la alcool și droguri în urmă cu trei ani. Acum trăiesc într-un mod foarte sănătos, prietena mea gătește foarte sănătos pentru mine", a susținut Ullrich în septembrie pe podcastul lui Lance.
Turul Franței
2021 în sport | Destinul ireal al lui Cavendish! De la gândul retragerii la a scrie istorie în TDF
31/12/2021 LA 14:02
Ciclism
Van Aert, de neoprit! A 6-a victorie la rând în cyclo-cross
30/12/2021 LA 16:33