Utrecht va găzdui pentru prima oară în istorie startul Turului Franţei, aceasta fiind pentru a doua oară în ultimii cinci ani când caravana va porni la drum din Olanda. Pe ciclişti îi va aştepta un traseu dificil, cu două contratimpuri, cu piatră cubică şi cu nu mai puţin de cinci sosiri la altitudine. Până să dea piept cu toate aceste obstacole, actorii din Marea Buclă vor avea oportunitatea de a-şi întâlni fanii, cu ocazia tradiţionalei prezentări a echipelor, care are loc cu doar două zile înainte de start.
Împreună cu colegii lor, Alberto Contador, Fabian Cancellara, Mark Cavendish, Chris Froome, Nairo Quintana, Vincenzo Nibali, John Degenkolb, Peter Sagan, Alejandro Valverde, Thibaut Pinot, Alexander Kristoff sau Romain Bardet vor urca pe podium şi vor vorbi despre aşteptările lor de la această cursă, cea mai importantă a sezonului, o cursă în care toţi speră să obţină un rezultat notabil, fie că asta înseamnă victoria finală, un succes de etapă, o clasare pe podium sau un tricou distinctiv.
Ciclism
Wout van Aert "sare" peste Strade Bianche pentru a câştiga un "monument"
12/01/2022 LA 09:29
Prezentarea echipelor din Turul Franţei va fi transmisă la Eurosport şi Eurosport Player, joi, de la ora 19:30, cei mai importanţi rutieri urmând să fie intervievaţi de expertul Eurosport, americanul Greg LeMond. Le Tour 2015 începe sâmbătă iar Eurosport va transmite în direct peste 80 de ore din cadrul celor 21 de etape.
Ciclism
Povestea terifiantă a lui Jan Ullrich. "Am urmat același drum ca Pantani. Am fost aproape de a muri"
01/01/2022 LA 16:49
Turul Franței
2021 în sport | Destinul ireal al lui Cavendish! De la gândul retragerii la a scrie istorie în TDF
31/12/2021 LA 14:02