Rutierul belgian a acoperit cei 15,5 kilometri ai cursei în 19 minute și 16 secunde, devansându-i pe Filippo Gana (singurul ciclist în afara lui Remco care a coborât sub 30 de minute - 19:48) și Oscar Sevilla (Team Medellin".
"Contratimpul a fost unul scurt, dar mi s-a părut a fi unul dintre cele mai lungi din viața mea, pentru că drumurile au fost complet drepte. Până și cățărarea a părut fără sfârșit. Am reușit să câștig și acest lucru mă face extrem de fericit. Am reușit să mențin un ritm foarte ridicat și constant, chiar și pe cățărare, unde am fost capabil chiar să accelerez. Asta înseamnă că am picioare bune, ceea ce îmi dă un sentiment fantastic pentru începutul sezonului", a spus Evenepoel la final.
Remco s-a instalat confortabil în poziția de lider la general, având 32 de secunde peste Ganna și, mai important, 1 minut și 38 de secunde avans față de Sevilla.
Ciclism
Wout van Aert "sare" peste Strade Bianche pentru a câştiga un "monument"
12/01/2022 LA 09:29

Vuelta a San Juan : Rezumatul etapei a 3-a

În singura etapă în cățărare, Remco nu ar trebui să aibă emoții că va pierde avansul, mai ales că principalul său rival din cursă, Julian Alaphilippe, s-a retras după două etape, cu probleme la stomac.
"Nu mă gândesc încă să câștig generalul, mai sunt multe etape până la final, trebuie să ne concentrăm pe fiecare rundă în parte. Vom vedea finalul de săptămână unde mă va aduce", a mai spus "fenomenul" belgian.

Clasamentul contratimpului din Vuelta San Juan

https://i.eurosport.com/2020/01/29/2764849.png
Astăzi, urmează o etapă care ar trebui să se încheie la sprint masiv, în ciuda cățărărilor din prima parte a traseului. Runda e una prielnică și pentru evadare, dar, cu atât de mulți sprinteri prezenți, probabil că plutonul nu va avea mari probleme să controleze atacanții zilei.
Ciclism
Povestea terifiantă a lui Jan Ullrich. "Am urmat același drum ca Pantani. Am fost aproape de a muri"
01/01/2022 LA 16:49
Turul Franței
2021 în sport | Destinul ireal al lui Cavendish! De la gândul retragerii la a scrie istorie în TDF
31/12/2021 LA 14:02