UCI a confirmat calendarele WorldTour pentru bărbați și femei pe 5 mai, Turul Franței fiind programat pentru 29 august - 20 septembrie iar Giro pentru 2-25 octombrie. Vuelta a Espana va avea loc între 20 octombrie și 8 noiembrie.
Cursele WorldTour vor începe 1 august cu Strade Bianche dar cursele pentru bărbați vor reveni în iulie la Turul Sibiului din România, care va avea loc între 2 și 5 iulie. Pe 11 iulie este programat apoi ASWD Twilight Criterium în SUA.
Milan-San Remo a fost confirmat pentru 8 august iar Criterium du Dauphone va avea loc între 12-16 august, fiind cheie pentru pregătirea pentru Turul Franței. Campionatele naționale vor fi organizate în mai multe țări, printre care Canada și Spania, pe 22-23 august. Alte țări nu au fost deocamdată confirmate.
Mémorial Frank Vandenbroucke
Evenepoel, gest superb în prima cursă la care a purtat pe umeri tricoul de campion mondial
ACUM 14 ORE
Anularea Dwars door Vlaanderen, confirmată de Flanders Classics marți, însaemnă că Scheldeprijs va ave aloc acum miercuri, 14 octombrie, între Gent-Wevelgem și Turul Flandrei.
Noul calendar include UCI ProSeries, Class 1, Class 1, UCI Nations Cup, precum și categoriile U23 și juniori. În total, au fost găsite date noi pentru 91 de evenimente. Aproape 1.000 de curse au fost amânate sau anulate din martie, echivalentul a 45% din calendarul UCI. Organizația a anunțat că din cauza pandemiei, noul calendar poate suferi modificări în funcție de ce se întâmplă mai departe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Mémorial Frank Vandenbroucke
Christophe Laporte a câștigat clasica Binche - Chimay - Binche! Francezul, a 4-a victorie în 2022
ACUM 15 ORE
Coppa Bernocchi
Davide Ballerini s-a impus la sprint în Coppa Bernocchi! Italianul, abia la a 2-a victorie din 2022
IERI LA 13:46