După ce a dezamăgit duminică în Schwalbe Classic, cursă câștigată de Caleb Ewan, Bennett a demonstrat că s-a adaptat perfect la trenulețul echipei belgiene și a bifat prima victorie a sezonului.
Într-un ultim kilometru dominat de haos, Deceuninck-QuickStep a reușit să se grupeze și să controleze finalul. Ca atare, lansat impecabil de Iljo Keisse, Bennett a avut de îndeplinit o simplă formalitate.
Victoria a venit destul de ușor și în contextul în care Elia Viviani (Cofidis) și Caleb Ewan (Lotto Soudal) nu au avut o poziționare prea bună și nu au putut concura pentru câștigarea rundei.
Ciclism
Colbrelli "plânge" după tricoul curcubeu! "Am avut ochi doar pentru Van Aert și Van der Poel"
ACUM 20 ORE
De salutat locul 5 ocupat de Andre Greipel, care la noua echipă, Israel Start-up Nation, pare să își găsească în final forma. Anul trecut a fost unul de coșmar pentru "Gorilă", dar acesta pare că nu și-a spus ultimul cuvânt în lumea sprintului mondial.

Clasamentul etapei 1 din Turul Down Under

https://i.eurosport.com/2020/01/21/2758112.png
Victoria i-o datorez echipei. Datorită lor am câștigat azi, băieții au fost fantastici și m-au ținut într-o poziție perfectă, protejându-mă totodată. Fiecare dintre ei a făcut o muncă incredibilă, nu pot să le mulțumesc suficient pentru ce au reușit | Sam Bennett.
În această noapte, are loc etapa a doua din Turul Down Under, între Woodside și Stirling. Finalul este teoretic pentru puncheuri, dar și un sprinter care se descurcă bine pe cățărările scurte și explozive poate câștiga. Anul trecut, aici s-a impus Caleb Ewan, astfel că și cei mai rapizi oameni din pluton vor avea șansa lor. Totuși, nu va fi cu siguranță vorba de un sprint masiv, Greipel sau Viviani, spre exemplu, urmând a găsi prea dificil finalul.
https://i.eurosport.com/2020/01/21/2758113.jpg
Weltmeisterschaften
Rezumatul unei curse magice: așa a câștigat Alaphilippe aurul la Mondiale
IERI LA 15:21
Ciclism
Julian Alaphilippe, campion mondial și în 2021! Francezul și-a surclasat rivalii, în Flandra
IERI LA 14:46