Zona Show Low, din Arizona, a fost teatrul unor scene incredibile. O competiție de ciclism s-a transformat într-o adevărată tragedie, anunță VeloNews, după ce un șofer a intrat voit într-un grup de cicliști care participau la o cursă.
În ciuda faptului că organizatorii își luaseră toate măsurile astfel încât alte mașini decât cele de concurs, care asistă sportivii, să nu pătrundă, șoferul nu a ținut cont de reguli. În mod conștient el a intrat în plin în rutieri, iar 6 cicliști au fost duși de urgență la spital. Dintre ei, 4 sunt în situație critică, iar medicii sunt rezervați privind șansele lor de supraviețuire.
După impact, bărbatul de 35 de ani al cărui nume nu a fost încă făcut public de autorități, a fugit de la locul accidentului. El a fost urmărit de poliție și un agent l-a împușcat. Starea agresorului este în acest moment gravă, dar stabilă.
Ciclism
Eddy Merckx pune capăt conflcitului cu Evenepoel! "Sunt un mare fan al lui Remco, să fie clar!"
18/10/2021 LA 11:55
"Nimeni nu știe cine este acest tip sau de ce a făcut ce a făcut. A intrat intenționat în noi, chiar a accelerat", a dezvăluit Tony Quinones, unul dintre concurenți, pentru New York Times.
sursă foto: Show Low Police Department
Ciclism
Femeia care a provocat cea mai cruntă căzătură din istoria Turului Franței și-a aflat sentința
14/10/2021 LA 18:54
Ciclism
Traseu Turul Franței 2022 | 53 de kilometri de contratimp, etapă pe pavate și finish pe Alpe d'Huez
14/10/2021 LA 12:35