Toms Skujins a dat lovitura la San Jose, acolo unde a bifat un succes care are toate şansele să îi schimbe cariera şi să îi aducă un contract cu o echipă mare. Rutierul în vârstă de 23 de ani, aflat la al doilea sezon alături de Hincapie Racing Team, a plecat într-o evadare ce a numărat şapte oameni, a atacat apoi pe Mount Hamilton – cea mai dificilă căţărare de pe traseu – şi i-a lăsat pe toţi ceilalţi ciclişti în urmă, ajungând în oraşul de sosire cu un avans de peste un minut în faţa grupului favoriţilor, în ciuda faptului că a căzut la un moment dat.
Victoria obţinută în etapa a treia a cursei din Statele Unite i-a permis lui Toms Skujins să devină noul lider al clasamentului general, acolo unde are un avans de 32 de secunde în faţa lui Peter Sagan, ocupantul poziţiei secunde (care a venit pe acelaşi loc şi la San Jose), şi de 43 în raport cu Rob Britton, câştigătorul Turului Gila. Totodată, letonul a primit şi tricoul alb cu buline roşii, acordat ciclistului care conduce ierarhia căţărătorilor.
Ciclism
Wout van Aert "sare" peste Strade Bianche pentru a câştiga un "monument"
12/01/2022 LA 09:29
Etapa a patra din Turul Californiei (Pismo Beach – Avila Beach, 173,1 kilometri) va fi una pentru sprinteri şi va putea fi urmărită la Eurosport, miercuri, de la miezul nopţii.
Ciclism
Povestea terifiantă a lui Jan Ullrich. "Am urmat același drum ca Pantani. Am fost aproape de a muri"
01/01/2022 LA 16:49
Turul Franței
2021 în sport | Destinul ireal al lui Cavendish! De la gândul retragerii la a scrie istorie în TDF
31/12/2021 LA 14:02