Fanii ciclismului se mută pe Eurosport.ro. Manolo Terzian, Alex Ciocan și Andrei "Jean" Comșa își dau întâlnire la emisiunea "Clasica de vineri" care va fi de la ora 18.00 pe site-ul nostru.
În ediția de pe 1 mai, principalul subiect de discuție va fi axat pe calendarul competițional. Anunțul făcut de Prim Ministrul Franței, Edouard Philippe, cel care a interzis manifestațiile sportive până în toamnă, pune sub semn de întrebare Turul Franței, cel care ar trebui să înceapă pe 29 august.
Astăzi va avea loc o ședință importantă cu privire la calendarul finalului de an iar consecințele deciziilor vor fi dezbătute în emisiunea de vineri. Propunerea lui Bernie Eisel cu privire la cum ar trebui să fie organizat un Mare Tur în acest sezon va fi și ea analizată.
Ciclism
Filippo Ganna și-a apărat titlul mondial la contratimp! Italianul l-a învins greu pe Wout Van Aert
IERI LA 15:09
Emisiunea de vineri readuce și rubricile cu care s-au obișnuit iubitorii ciclismului: "Minutul lui Ciocan" și "Rețeta lui Manolo".
"Clasica de vineri" este pe 1 aprilie de la ora 18.00 pe site-ul Eurosport.ro.
Dacă vreți să revedeți prima ediție de săptămâna trecută, iat-o:

"Clasica de vineri" cu Manolo Terzian debutează vineri pe Eurosport.ro

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Peter Sagan a câștigat Turul Slovaciei fără să câștige vreo etapă! Einhorn s-a impus în ultima rundă
IERI LA 13:02
Ciclism
Tragedie în lumea sportului! Fostul ciclist Chris Anker Sorensen și-a pierdut viața
19/09/2021 LA 05:06