Tackle.ro lucrează de acasă în această perioadă, așa că într-o formulă lărgită ne-am strâns online pentru a înregistra acest episod de podcast în care vorbim despre coronavirus și impactul resimțit de fotbal și sport.
Nu sunt multe de spus despre episodul acesta al Tackle Show. Coronavirus este subiectul lunii peste tot pe unde ne uităm, iar Tackle.ro nu face o excepție. Ne-am baricadat în propriile case, am deschis un chat online și ne-am spus în mare părerile personale despre cum pandemia cu care se confruntă omenirea a înghețat sportul, și în special fotbalul pe care îl iubim.
Am vorbit despre impactul pe care îl are coronavirus asupra competițiilor ca organizare, asupra cluburilor din punct de vedere financiar, și am răspuns cum am putut la întrebările la care acum va trebui să se găsească răspuns, cumva: Va mai fi Liverpool campioană? Cum se vor decide clasamentele? Sau, vom mai avea clasamente finale în sezonul ăsta? Se va retrograda în vreo ligă? Anulăm complet sezonul? Ce se întâmplă cu cupele europene ale UEFA? Cum va arăta calendarul competițional pentru 2020/2021? Pe cine avantajează decalarea cu un an a Euro? Și așa mai departe…
Turul Italiei
Alessandro Covi a câștigat etapa 20 din Giro! Carapaz a pierdut tricoul roz în fața lui Hindley
ACUM 18 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Turul Italiei
Bătălie amânată la vârf în Turul Italiei, pentru Cima Coppi. Koen Bouwman, învingătorul zilei
IERI LA 15:37
Turul Italiei
"Mikel Landa, descătușat!". Spaniolul amenință că va ataca tricoul roz, în Giro. Ce șanse are
IERI LA 09:24