Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Propunere istorică: Giro, TDF și Vuelta, anulate. Cu ce ar urma să fie înlocuite

Ion Alexandru

Publicat 16/03/2020 la 10:07 GMT+2

Un rutier spaniol, care ar câștigat o etapă săptămâna trecută în clasicul Paris-Nisa, visează ca în 2020 să fie un singur MARE TUR.

Ivan Garcia Cortina sprints to victory to win stage 3 of Paris-Nice

Credit imagine: Eurosport

Ivan Garcia Cortina, de la echipa Bahrain Merida, a câștigat a treia etapă de la Paris-Nisa. Acesta l-a învins spectaculos, la sprint, pe Peter Sagan. Spaniolul este un specialist în curse clasice și este foarte supărat că sezonul 2020 este ca și ncheiat pentru el. Cursele sunt anulate, una după alta, din cauza pandemiei de coronavirus.
Peter Sagan

Soluția pentru a salva ciclismul în 2020

Cortina vine cu o idee spectaculoasă care a înfierbântat lumea ciclismului!
Vă imaginați ca Il Giro, Tour de France și Vuelta să se pună de acord pentru un MARE TUR care să înceapă în Italia, să treacă prin Franța și să se termine în Spania? Eu da!
Este, cu siguranță, o idee foarte greu de pus în practică pentru că fiecare dintre aceste trei competiții uriașe are particularitățile ei. Chiar și așa, mulți dintre fani sunt de părere că într-un an atât de complicat, oficialii celor trei mari tururi trebuie să găsească o soluție viabilă. Asta mai ales pentru că Il Giro, fiind primul, a fost deja anulat din cauza pandemiei de COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo