Turul Franței 2015 are loc în perioada 4-26 iulie iar Eurosport oferă ample transmisiuni, care vor cuprinde peste 80 de ore în direct din cadrul tuturor celor 21 de etape. Expertii, consultantii, comentatorii si jurnalistii Eurosport alcatuiesc o echipa plina de pasiune: cu toții vor oferi o imagine completa a Turul Frantei 2015!
Pentru prima data în Turul Franței, Eurosport beneficiaza de:
- camere super slow motion la linia de sosire
Ciclism
Wout van Aert "sare" peste Strade Bianche pentru a câştiga un "monument"
12/01/2022 LA 09:29
- grafice 3D pentru fiecare etapa, cu accent pe catarari. Acestea vor fi folosite in special in magazinul Turului lui LeMond (difuzat inaintea fiecarei etape)
- imagini video de la bordul masinilor, care vor fi prezentate in magazinul "Turul Frantei Azi" (difuzat la ora 23.00). Telespectatorii vor putea urmari detaliile catararilor epuizante, coborarilor rapide sau sprinturilor extenuante!
Nou: fiecare rutier va fi echipat cu un cip GPS, iar comentatorii vor avea astfel acces la datele inregistrate de acesta in timp real oferind astfel telespectatorilor cele mai noi informatii.
Nou pentru Turul Frantei: vor fi transmise cele mai interesante tweet-uri ale rutierilor, directorilor de cursa sau jurnalistilor.
Pe eurosport.ro o să puteți citi cele mai importante informații legate de Le Tour 2015 iar pe facebook.com/EurosportRO vă așteaptă comentatorii noștri pentru a discuta despre fiecare etapă în parte. Acțiunea e Live online pe Eurosport Player.
Ciclism
Povestea terifiantă a lui Jan Ullrich. "Am urmat același drum ca Pantani. Am fost aproape de a muri"
01/01/2022 LA 16:49
Turul Franței
2021 în sport | Destinul ireal al lui Cavendish! De la gândul retragerii la a scrie istorie în TDF
31/12/2021 LA 14:02