Turul Franței ar putea fi amânat din nou. După ce Guvernul de la Paris a decis ca sezonul din Ligue 1 să nu mai fie reluat, acum ministrul Sportului din Franța Roxana Mărăcineanu a vorbit despre cea mai importantă competiție ciclistă din lume.
Pentru ca Turul Franţei să poată avea loc, sunt anumite condiţii care trebuie să fie îndeplinite, un anumit număr de competiţii de calificare care să se poată derula probabil în luna august, pentru că în iulie nu va fi posibil. Este necesar mai întâi să se poată rula din nou în pluton, iar pentru moment nu este cazul - Roxana Mărăcineanu, Ministrul Francez al Sportului pentru France Info
Tour de France
Turul Franței 2023 va începe de la Bilbao! Va fi a 2-a oară când Țara Bascilor va găzdui startul
IERI LA 15:18

Tour de France

Credit imagine: Getty Images

Dorința francezilor este ca Turul Franței să fie programat finalul acestei veri.
"Ne păstrăm cu toţii speranţa, evident. Eu sunt conştientă că Turul este esenţial pentru supravieţuirea multor echipe şi pentru continuarea carierelor multora dintre campionii noştri din ciclism. Şi, evident, vom depune toate eforturile necesare pentru ca lucrurile să meargă în acest sens. Însă, evoluţia pandemiei este cea care va decide - Roxana Mărăcineanu, Ministrul Francez al Sportului.

Tour de France

Credit imagine: Eurosport

Comentând anunţul făcut marţi de premierul francez Edouard Philippe cu privire la interzicerea adunărilor publice de peste 5.000 de oameni până la 1 septembrie pe teritoriul Franţei, Roxana Mărăcineanu a spus: "Însă nu a spus că marile adunări sub 5.000 de persoane vor fi autorizate".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Egan Bernal a fost operat cu succes după accident, dar are șanse mici să mai concureze în acest an
25/01/2022 LA 12:33
Ciclism
Egan Bernal s-a accidentat grav la un antrenament și a ajuns în spital
24/01/2022 LA 18:01