Cu echipe de World Tour atât masculine, cât şi feminine, Zwift Tour for All va putea fi urmărit de luni, în intervalul 16:00-18:00, pe Eurosport şi Eurosport Player. La start vor fi rutieri de clasă de la Mitchelton-Scott, EF-Education, NTT, Alpecin-Fenix, Bahrain-McLaren, Canyon/SRAM Racing, CCC-Liv şi Boels Dolmans. Echipele şi primii 25 rutieri clasaţi la finalul fiecărei runde vor primi puncte, care vor conta în ierarhii. De asemenea, există sprinturi intermediare în fiecare etapă, care vor fi punctate, în timp ce "etapa regină", a cincea, va oferi puncte duble pentru primii 10 rutieri care trec linia de sosire.
Rundele vor avea o distanţă între 45 de kilometri şi 75 de kilometri şi o diferenţă de nivel care oscilează de la 400 de metri până la 1700, în "etapa regină".
Andrew Georgiu, preşedinte al Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, a prefaţat competiţia.
Ciclism
Eddy Merckx pune capăt conflcitului cu Evenepoel! "Sunt un mare fan al lui Remco, să fie clar!"
18/10/2021 LA 11:55
În această pauză din sport, Discovery vă oferă contentul live care vă lipsea atât de mult. Depăşim orice barieră pentru a aduce în prim plan o competiţie nouă, care îi va uni pe fanii ciclismului de pretutindeni. Prin acest proiect, ne dorim ca Eurosport şi GCN să aibă o colaborare care să aducă iubitorilor de ciclism o experienţă unică, în această perioadă dificilă.
Simon Wear, fondator și CEO al Play Sports Group, a declarat:
În actualul climat, fanii ciclismului din întreaga lume caută noi modalități de a se întâlni cu pasiunea lor și de a fi la curent cu rutierii pe care sunt obişnuiţi să îi vadă în acțiune. Credem că este extrem de important să susținem și sărbătorim eforturile acestor echipe și ciclişti și să împărtășim tot ce putem cu comunitatea de ciclism. "Tour for all" este un exemplu excelent de rutieri de pe diferite continente care se alătură pentru a-și alimenta dorința de a fi cei mai buni prin sport. Caracteristicile interactive de pe noua aplicație GCN reprezintă o modalitate fantastică de a capta emoția curselor profesioniste și de a o împărtăși cu fanii ciclismului din întreaga lume prin rețeaua TV Eurosport, Eurosport Digital și aplicația GCN.
Eric Min, CEO și co-fondator Zwift a spus:
Sunt încântat să pot anunța în sfârșit această nouă serie, venită în contextul colaborării dintre GCN și Eurosport. Aducem astfel curse de înaltă calitate și divertisment de primă clasă fanilor ciclismului din întreaga lume. În ultimele luni, am livrat un număr imens de experiențe și oportunități unice de a călători cu stelele plutonului. Știu că mulți au fost dornici să vadă când Zwift va aduce echipele de World Tour în curse și nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a livra această serie decât prin a începe luna noastră de caritate. "Tour for all" vine în sprijinul "Medicilor fără frontiere (MSF).
"Tour for All" va deschide, aşadar, o inițiativă de strângere de fonduri în scopuri caritabile. Zwift va dona un total de 125.000 de dolari către "Medici fără Frontiere" și către fondul său de criză COVID-19. O sumă suplimentară de 125.000 USD poate fi deblocată odată ce 250.000 de oameni vor participa la o etapă a "Tour for all". Seria de curse profesioniste este proiectată să încurajeze utilizatorii Zwift să participe din şa, de acasă, la aceleași rute ca profesioniștii.
https://i.eurosport.com/2020/04/30/2813007.jpg
Un alt obiectiv al seriei de curse este de a oferi distracție; atât pentru echipele și rutierii care concurează, cât și pentru fanii ciclismului, care urmăresc de acasă cursele. Va fi o experiență nouă pentru mulți dintre rutierii care concurează, iar cursele vor oferi cu siguranţă o nouă perspectivă şi pentru privitori, transpunându-i alături de ciclişti, pe şoseaua virtuală.

Etapele "Tour for All"

4 mai - etapa 1. Distanţă: 52,9 km, diferenţă de nivel: 72 metri.
  • Este o rundă complet plată, destinată sprinterilor. Există o căţărare scurtă şi abruptă, dar finalul va fi în mod normal la sprint masiv.
5 mai - etapa 2. Distanţă: 46,2 km. Diferenţă de nivel: 126 de metri.
  • O altă etapă în care cei mai rapizi oameni din pluton se vor bate la final, într-un sprint masiv.
6 mai - etapa 3. Distanţă: 72,9 km. Diferenţă de nivel: 981 metri.
  • Prima etapă de munte, va avea un final în căţărare, astfel că cei mai subţiri oameni din pluton vor avea ocazia să îşi testeze picioarele.
7 mai - etapa 4. Distanţă: 42,6 km. Diferenţă de nivel: 147 de metri
  • O altă rundă destinată sprinterilor, a treia pentru cei mai rapizi rutieri din pluton.
8 mai - etapa 5. Distanţă: 46,5 kilometri. Diferenţă de nivel: 1710 metri
  • "Etapa regină", cu final pe Alpe du Zwift. Aici se vor face cu siguranţă cele mai mari diferenţe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Femeia care a provocat cea mai cruntă căzătură din istoria Turului Franței și-a aflat sentința
14/10/2021 LA 18:54
Ciclism
Traseu Turul Franței 2022 | 53 de kilometri de contratimp, etapă pe pavate și finish pe Alpe d'Huez
14/10/2021 LA 12:35