Universe, cel mai mare concurs din America rezervat amatorilor, s-a desfășurat in Carolina de Sud pe parcursul a 3 zile consecutive datorită numărului mare de concurenți. Au fost prezenți la start 1954 de atleți pe toate categoriile.
Ciprian Grosu a intrat in semifinale sâmbătă dimineața la categoria Bodybuilding Classic, iar după calificări s-a clasat in primii 5. Bătălia finală s-a dat seara între cei mai buni amatori din America. În finală, cei 5 nu au putut fi departajați până la ultima proba, pe care Ciprian a câștigat-o.
https://i.eurosport.com/2020/11/17/2938168.png
Culturism
Ciprian Grosu a plâns după ce a câștigat concursul
17/11/2020 LA 06:55

Lacrimi și durere încununate de victorie

Bucureșteanul care locuiește de mulți ani la New York este primul român care câștigă acest concurs prestigios. Datorită acestui trofeu, el este acum printre cei mai buni atleți din toată lumea. Pe parcursul acestui an, Ciprian a mai participat la 3 concursuri de calificare în liga celor mai buni, dar a ratat de puțin titlul. Nu a renunțat și a continuat să lupte pentru visul său, în pofida multor probleme de sănătate și nu numai. Culturistul român a început dieta strictă în ianuarie și a terminat-o pe 14 noiembrie. Au fost luni pline de antrenamente dure în sală fără lumină sau aer condiționat, din cauza restricțiilor impuse de Guvernul american pentru prevenirea răspândirii Covid-19. 5h pe zi în sală, mâncare puțină și fără gust, dar totul făcut cu precizia unui ceas elvețian pentru a deveni cel mai bun.

Ciprian Grosu, campion în America

Ultimele săptămâni au fost critice pentru că Ciprian a avut o problemă medicală care a recidivat. Discul L4-L5 i-a sărit și a trăit pentru 29 de zile din antiinflamatoare, infiltrații și injecții. Ciprian a făcut totul pentru a termina antrenamentele, dar acum uitându-se în urmă, fiecare secundă de durere, fiecare lacrimă îl fac să aprecieze cu atât mai mult acest trofeu.

Ciprian Grosu a plâns după ce a câștigat concursul

Pasiune pentru culturism și...Dinamo

Ciprian este fericit pentru succesul la culturism, dar este foarte supărat pentru situația în care se află echipa lui favorită. Culturistul român poartă la fiecare concurs tricoul și eșarfa cu Dinamo pentru a le arăta americanilor dragostea sa pentru echipă.
https://i.eurosport.com/2020/11/17/2938171.png
Culturism
Ciprian Grosu, campion în America
17/11/2020 LA 06:51
Culturism
#DORdeSPORT Interviu cu Ciprian Grosu
19/04/2020 LA 13:26