Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Britanicii au luat un start puternic în turneul de curling, la dublu-mixt

Andrei Nicolae

Publicat 03/02/2022 la 10:36 GMT+2

Echipa Marii Britanii, formată din Jennifer Dodds și Bruce Mouat, a învins Canada în această dimineață cu 6-4, astfel că și-a trecut în cont al doilea succes deja la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022.

Bruce Mouat and Jennifer Dodds of Team Great Britain compete against Team Canada during the Curling Mixed Doubles Round Robin ahead of the Beijing 2022 Winter Olympics at National Aquatics Centre on February 03, 2022 in Beijing, China.

Credit imagine: Getty Images

Jennifer Dodds și Bruce Mouat, campionii mondiali en-titre la dublu-mixt, și-au depus deja candidatura pentru o medalie la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022.În primele două jocuri din turneu, reprezentanții Marii Britanii au învins rivali în lupta pentrui podium.
În prima zi, scoțienii au învins Suedia ci 9-5, iar azi au depășit și Canada, actuala campioană olimpică, scor 6-4.

Britanicii au câștigat un test dur contra Canadei

Disputa va reprezentat un test destul de dur pentru ambele echipe. Cu două manșe înainte de final (la mixt sunt programate 8 manșe), canadienii aveau 4-3. Dar Jennifer Dodds și Bruce Mouat au trecut în față după penultima manșă (5-4) și au reușit săînchidă cu 6-4.
"Cred că a fost un pas înainte față de ieri", a spus Dodds, care a continuat: "Dacă cineva ar fi spus la începutul competiției că vom avea 2-0 după partidele cu Suedia și Canada, două adversare grozave, cred că oricine din acest domeniu ar fi spus că va accepta asta. "
Tot azi s-au mai jucat până la această oră întâlnirile:
  • Australia – China 5-6
  • Suedia – Cehia 7-4
  • SUA – Italia 4-8
  • Italia – Elveția 8-7
  • SUA – Norvegia 6-11.
China, Marea Britanie și Italia sunt națiunile care au 2-0 (victorii vs înfrângeri) după primele trei sesiuni.
Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022 pot fi urmărite în direct și integral pe Eurosport și pe platforma Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo