Discovery Sports Events și Uniunea Ciclistă Internațională (UCI) a anunțat astăzi că Tel Aviv nu va mai găzdui runda finală din UCI Track Champions League, cea mai nouă competițiue din ciclismul pe, care trebuia să se dispute pe 11 decembrie.
În urma deciziei guvernului israelian conform căreia granițele țării sunt închise pentru toți non-cetățenii, iar alte țări au anunțat restricții de circulație ca răspuns la noua variantă de Covid-19 (Omicron) și amenințarea pe care o reprezintă, Velodromul Național Sylvan Adams nu va putea găzdui ultima etapă din 2021.
Drept urmare, runda finală din UCI Track Champions League va avea loc la Londra, Marea Britaniem în acest weekend, cu etapa a treia, vineri, 3 decembrie, și marea finală, sâmbătă, 4 decembrie. Rundele consecutive din capitala Angliei de la Lee Valley VeloPark sunt așteptate să ofere un final captivant competiției inovatoare, cu mii de fani susținându-și cei patru cicliști britanici implicați.
UCI Champions League
UCI Track Champions League | Marea finală de Londra a fost un show total
05/12/2021 LA 04:48

UCI Track Champions League | Etapa a 3-a se va desfășura la Londra, pe 3 decembrie

Punctajul, clasificarea finală și fondul total de premii de 500.000 EUR nu vor fi afectate afectate.
François Ribeiro, șeful Discovery Sports Events, a declarat: "Cu regret, nu am avut de ales decât să scoatem Tel Aviv-ul din calendarul acestui an. Eram pregătiți să sărbătorim cei patru câștigători ai seriei la Velodromul Național Sylvan Adams, dar evoluția pandemieine-a învățat importanța adaptării atunci când este necesar. Trebuie să fim conduși de îndrumările oficiale ale guvernului din țările gazdă și să asigurăm siguranța cicliștilor, a personalului și a fanilor noștri. Deși acest lucru este dezamăgitor, desigur, având în vedere calitatea evenimentului pregătit de Sylvan Adams, se concentrează și mai mult pe evenimentul sold-out din acest weekend de la Londra, care acum se pregătește să aibă un final palpitant."
Sylvan Adams, promotorul etapei din Israel, a declarat: "Cu regret am fost forțați să ne retragem de la găzduirea Marii Finale a UCI Track Champions Leaguepe din acest an. Noile restricții au făcut imposibilă aducerea cicliștilor, a personalului și echipajelor tehnice în Israel pe 11 decembrie. Până când vom ști mai multe despre natura variantei Omicron, cred că măsurile preventive ale Israelului sunt prudente și vor asigura siguranța și sănătatea tuturor celor implicați. Le doresc mult noroc tuturor concurenților din acest an și fie ca cei mai buni patru sportivi să câștige!"
Pentru mai multe informații despre liga, vă rugăm să vizitați ucitrackchampionsleague.com.
Cycling - Track
Katie Archibald, fără rivală în proba de anduranță a UCI Champions League. Hinze, regina sprintului
04/12/2021 LA 20:46
Cycling - Track
Seară magică în UCI Champions League: Legendarul Ed Clancy se retrage, la Londra
04/12/2021 LA 14:28