Laszlo Kadar a avut un debut de senzație la Campionatul Mondial de Darts WDF, reușind să-l învingă cu 2-1 la seturi pe suedezul Andreas Harrysson. Cu acest rezultat, Laci a scris și o pagină de istorie, pentru că a devenit primul român care a câștigat un meci la Campionatul Mondial pe scena de la Lakeside.
Reprezentantul României revine în arenă luni seara, în jurul orei 23:00 (ora României), cu meciul din turul doi contra olandezului Richard Veenstra. Campionatul Mondial poate fi urmărit pe Eurosport și Eurosport Player.
Într-o discuție cu Eurosport, Laszlo Kadar a vorbit despre experiența debutului la Campionatul Mondial de Darts.
Darts
Visul lui Laszlo Kadar la Campionatul Mondial de darts s-a încheiat. Românul, eliminat în turul 2
04/04/2022 LA 20:37

Românul Kadar, calificare superbă în turul 2 la CM de Darts! "The Teacher", revenire fabuloasă

"Poate că nu a fost un meci la un nivel foarte ridicat, dar pentru mine a fost cea mai importantă victorie a carierei, fiind prima la un Campionat Mondial. Am pregătit această confruntare de ceva vreme, dar parcă am fost prea încordat. Pe Andreas l-am urmărit de mai multe ori, știam că stă bine cu psihicul, că nu prea se grăbește. Am fost și puțin norocos, dar știam că pot să revin și să mă calific mai departe (n.r. adversarul a avut 1-0 la seturi)", ne-a povestit "The Teacher".

"The Teacher": "Îmi doresc să fiu mai relaxat"

Reprezentantul României are luni seara un meci mult mai dificil, contra olandezului Richard Veenstra, numărul 11 mondial. De această dată, partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci seturi. "Voi avea un adversar mai dificil, un jucător mai bine cotat, cu experiență la acest nivel. Sper să fac un meci frumos. În primul rând îmi doresc să fiu mai relaxat", a susținut Laszlo Kadar.
Sportivul din Tg. Mureș va evolua în sesiunea de seară pe scena de la Lakeside, care începe la ora 21:00. Meciul lui Laci va fi al treilea în program.
Darts
Românul Kadar, calificare superbă în turul 2 la CM de Darts! "The Teacher", revenire fabuloasă
02/04/2022 LA 16:27
Darts
Tot ce trebuie să știți despre Campionatul Mondial de Darts WDF
01/04/2022 LA 17:24