Primul tur s-a jucat după sistemul cel mai bun din trei seturi, iar Laszlo Kadar a produs o frumoasă surpriză, reușind să-l învingă pe suedezul Andreas Harrysson cu 2-1.
"Poate că nu a fost un meci la un nivel foarte ridicat, dar pentru mine a fost cea mai importantă victorie a carierei, fiind prima la un Campionat Mondial. Am pregătit această confruntare de ceva vreme, dar parcă am fost prea încordat", a declarat sportivul din Tg. Mureș pentru Eurosport.
Pentru disputa cu olandezul Richard Veenstra din turul 2, disputată după sistemul cel mai bun din 5 seturi, Laci și-a dorit în primul rând să fie mai relaxat. Știa că are în față un adversar mai bine cotat, cu experiență la Campionatul Mondial de Darts. Reprezentantul României a părut însă timorat, cu emoții mari.
Darts
"The Teacher” revine luni, de la ora 23:00, pe scenă la Mondialul de Darts, după victoria carierei
04/04/2022 LA 13:59

Laszlo Kadar a avut sclipiri, dar nu a fost constant

Deși a avut câteva sclipiri pe parcurs, Laszlo Kadar a plătit tribut în primul rând pentru lipsa de experiență la acest nivel. Veenstra a fructificat momentele cheie ale jocului, iar la final a obținut o victorie clară, cu 3-0.
"The Teacher" și-a trăit însă marele vis, de a juca la Campionatul Mondial și va reveni acasă cu o experiență foarte plăcută. "Urmează cel mai important meci de când joc darts și am ceva timp. Deocamdată este culmea ca sentiment, am ajuns la cel mai înalt nivel, acesta este visul fiecărui jucător, să ajungă la Lakeside. Ce reprezintă Lakeside? Este casa dartsului, un fel de Wembley la fotbal. ", prefațaze Laszlo Kadar participarea la Campionatul Mondial.
Darts
Românul Kadar, calificare superbă în turul 2 la CM de Darts! "The Teacher", revenire fabuloasă
02/04/2022 LA 16:27
Darts
Tot ce trebuie să știți despre Campionatul Mondial de Darts WDF
01/04/2022 LA 17:24