Cursa, care se va desfășura pe o distanță înjumătățită față de cea obișnuită, va avea loc într-o realitate virtuală iar piloții vor participa de la casele lor chiar în ziua în care ar fi avut loc circuitul de la Monaco. Sezoanele din Premier League și Formula 1 au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Internaționalul gabonez Aubameyang este ultimul dintr-o serie de mai mulți jucători de fotbal care au luat parte la cursele virtuale din sezonul de F1.

e-Sports
Noile celebrări din FIFA 21 care vor enerva gamerii! Cum se vor putea bucura după goluri
22/09/2020 LA 18:06

Atacantul celor de la Manchester City, Sergio Aguero, a participat la Grand Prix-ul Spaniei alături de goalkeeperul lui Real Madrid, Thibaut Courtois și mijlocașul Barcelonei, Arthur Melo. De asemenea, a participat și căpitanul Milanului, Alessio Romagnoli.

”Trebuie să fii bun, trebuie să fii rapid”, i-a transmis Norris, râzând, lui Aubameyang, care a jucat pentru AS Monaco în 2010/2011. ”Este greu, dar încerc să mă antrenez zilnic”, i-a răspuns gabonezul.

”Da, au ales cel mai greu circuit pentru tine. Monaco nu este ușor deloc”, a spus Norris, pentru ca apoi Aubameyang să îi ceară să se antreneze împreună cu el.

”Ca să fiu sincer, am timp în fiecare zi. Mă antrenez, dar apoi am ziua liberă. Dimineața nu am cum, dar clar am nevoie de sfaturi... am nevoie de ajutorul tău”, a afirmat Aubameyang.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

e-Sports
Au apărut rating-urile jucătorilor din FIFA 21! Surprize uriașe în TOP 10
10/09/2020 LA 17:19
e-Sports
Spectacol pe consolă. Un fost jucător de Euroligă a fost în competiție!
02/09/2020 LA 14:19