Cursa, care se va desfășura pe o distanță înjumătățită față de cea obișnuită, va avea loc într-o realitate virtuală iar piloții vor participa de la casele lor chiar în ziua în care ar fi avut loc circuitul de la Monaco. Sezoanele din Premier League și Formula 1 au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.
Internaționalul gabonez Aubameyang este ultimul dintr-o serie de mai mulți jucători de fotbal care au luat parte la cursele virtuale din sezonul de F1.
Atacantul celor de la Manchester City, Sergio Aguero, a participat la Grand Prix-ul Spaniei alături de goalkeeperul lui Real Madrid, Thibaut Courtois și mijlocașul Barcelonei, Arthur Melo. De asemenea, a participat și căpitanul Milanului, Alessio Romagnoli.
e-Sports
Cine este fotbalistul care a fost desemnat de EA Sports cel mai rapid jucător din FIFA 23
22/09/2022 LA 11:48
”Trebuie să fii bun, trebuie să fii rapid”, i-a transmis Norris, râzând, lui Aubameyang, care a jucat pentru AS Monaco în 2010/2011. ”Este greu, dar încerc să mă antrenez zilnic”, i-a răspuns gabonezul.
”Da, au ales cel mai greu circuit pentru tine. Monaco nu este ușor deloc”, a spus Norris, pentru ca apoi Aubameyang să îi ceară să se antreneze împreună cu el.
”Ca să fiu sincer, am timp în fiecare zi. Mă antrenez, dar apoi am ziua liberă. Dimineața nu am cum, dar clar am nevoie de sfaturi... am nevoie de ajutorul tău”, a afirmat Aubameyang.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
e-Sports
EA Sports a anunțat care sunt cei mai bine cotați 23 de fotbaliști din FIFA23! Cine are rating maxim
12/09/2022 LA 19:47
e-Sports
Campionatul Mondial de E-Sports din 2023 va avea loc la Iași! Toate detaliile despre competiție
20/04/2022 LA 14:16