e-Sports

Aubameyang se pregătește să intre în echipa de e-sports de la McLaren! I-a cerut ajutorul lui Norris

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Pierre-Emerick Aubameyang - FC Arsenal

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
21/05/2020 la 08:44

Atacantul celor de la Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, va primi sfaturi de la pilotul McLaren, Lando Norris, înainte ca cei doi să facă echipă pentru un grand prix virtual din Formula 1, în Monaco, duminică.

Cursa, care se va desfășura pe o distanță înjumătățită față de cea obișnuită, va avea loc într-o realitate virtuală iar piloții vor participa de la casele lor chiar în ziua în care ar fi avut loc circuitul de la Monaco. Sezoanele din Premier League și Formula 1 au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Internaționalul gabonez Aubameyang este ultimul dintr-o serie de mai mulți jucători de fotbal care au luat parte la cursele virtuale din sezonul de F1.

e-Sports

Premieră mondială: Legendara cursă Le Mans, în lumea virtuală! Totul va fi pe Eurosport Player

IERI LA 15:47

Atacantul celor de la Manchester City, Sergio Aguero, a participat la Grand Prix-ul Spaniei alături de goalkeeperul lui Real Madrid, Thibaut Courtois și mijlocașul Barcelonei, Arthur Melo. De asemenea, a participat și căpitanul Milanului, Alessio Romagnoli.

”Trebuie să fii bun, trebuie să fii rapid”, i-a transmis Norris, râzând, lui Aubameyang, care a jucat pentru AS Monaco în 2010/2011. ”Este greu, dar încerc să mă antrenez zilnic”, i-a răspuns gabonezul.

”Da, au ales cel mai greu circuit pentru tine. Monaco nu este ușor deloc”, a spus Norris, pentru ca apoi Aubameyang să îi ceară să se antreneze împreună cu el.

”Ca să fiu sincer, am timp în fiecare zi. Mă antrenez, dar apoi am ziua liberă. Dimineața nu am cum, dar clar am nevoie de sfaturi... am nevoie de ajutorul tău”, a afirmat Aubameyang.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

e-Sports

Fernando Alonso, o nouă victorie impresionantă la The Race All Star!

30/05/2020 LA 20:56
e-Sports

România a ratat calificarea în marea finală eEURO2020 în prelungirile duelului cu Serbia

24/05/2020 LA 10:13
Subiecte asemănătoare
e-Sports
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

e-Sports

Premieră mondială: Legendara cursă Le Mans, în lumea virtuală! Totul va fi pe Eurosport Player

IERI LA 15:47

Ultimele videoclipuri

e-Sports

ePremier League: Arsenal - Burnley

00:22:18

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe