Gamerii FIFA sunt nerăbdători pentru lansarea unei noi ediții a FIFA, iar EA Sports a răspuns de curând unor întrebări de interes sporit. Mai exact, gamerii așteaptă încă din 2019 ca VAR să fie implementat în joc, iar în contextul pandemiei de coronavirus, gamerii se așteaptă ca EA Sports să introducă opțiunea ca stadioanele să fie goale, în funcție de preferințele fiecăruia.
Totuși, EA Sports a venit cu vești proaste pentru gamerii care cer ca veridicitatea jocului să fie sporită de la ediție la ediție. Creatorii jocului au anunțat că FIFA 21 nu va beneficia de arbitraj video sau de stadioane pe care fanii să nu aibă acces. VAR este în realitate un sistem blamat de suporteri, mai ales în Premier League, ca urmare a unor erori grave de arbitraj, iar gamerii se împart în două tabere: cei care vor cu orice preț ca VAR să fie introdus și în joc și cei care nu sunt de acord cu o astfel de modificare, asta pentru că nu sunt adepții acestui sistem nici în realitate.

EA Sports nu introduce VAR și nici stadioane goale în FIFA 21

e-Sports
Naționala de e-fotbal a României, din ce în ce mai aproape de e-Euro 2021. Trei victorii și un egal
30/03/2021 LA 04:54
"În fiecare an încercpm să-i facem pe fanii jocului să aibă parte de cele mai autentice experiențe cu putință, însă ne asigurăm, de asemenea, că producem cea mai bună și pură versiune a fotbalului. Pentru noi asta înseamnă prezența fanilor pe stadioane, în viziunea noastră despre asta este sportul. Ne dorim atmosferă, vrem ca fanii jocului să experimenteze asta, măcar virtual", a spus producătorul de linie, Ionel Stănescu.
"Cât despre VAR, este o întrebare foarte bună, însă răspunsul este nu, cel puțin deocamdată. Am decis să ne concentrăm pe aspecte care cer îmbunătățiri mai degrabă decât să adăugăm lucruri noi. Asta nu înseamnă că sistemul VAR nu va fi introdus în viitor, însă nu avem niciun plan să-l implementăm în FIFA 21", a spus și Sam Rivera, unul dintre producătorii jocului.
FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial din 9 octombrie 2020 pe PlayStation®4, Xbox One, și PC, prin Origin™ și Steam.
e-Sports
ASU Poli Timișoara organizează un turneu caritabil de FIFA pentru spitalele din oraș
24/03/2021 LA 15:35
e-Sports
EA Games a publicat echipa anului în FIFA 21! Leo Messi, "uitat" în premieră de creatorii jocului
22/01/2021 LA 18:37