Vestea vine la un an după ce Juventus s-a aflat într-o situația identică. Începând cu ediția din 2020 a arhiconoscutului joc, clubul din Torino și-a schimbat denumirea în "Piemonte Calcio".
Cei de la EA Sports au explicat cum s-a ajuns în această situație. De asemenea, celebrul producător a anunțat că echipamentul și emblema clubului din Roma vor fi diferite față de cele obișnuite.
"AS Roma va fi cunoscută drept 'Roma FC', iar eblema și echipamentul vor fi personalizate în toate modurile din cadrul jocului. În același timp, Roma FC va evolua pe stadionul Stadio Olimpik. Totuși, jucătorii vor arăta exact ca în realitate și vor păstra numele obișnuite. Vrem să le mulțumim celor de la AS Roma pentru întreaga perioadă în care am colaborat.", au transmis cei de la EA Sports.
e-Sports
EA SPORTS, investiție uriașă în dezvoltarea fotbalului feminin
20/10/2022 LA 10:34
Așadar, două dintre cluburile uriașe din Europa vor lipsi din renumitul joc video. AS Roma i se alătură lui Juventus pe această listă, după ce formația lui Cristiano Ronaldo s-a transformat în "Piemonte Calcio" le ediția de anul trecut, ca urmare a semnării unui parteneriat cu Pro Evolution Socces (PES), rivalii celor de la FIFA.
În același timp, EA Sports a asigurat că Inter și Milan, alte două echipe gigantice din Italia, vor fi membri parteneri în FIFA 21.
https://i.eurosport.com/2020/07/23/2854457.jpg

FIFA 21 apare pe 9 octombrie. Cum va arăta jocul

"Anul acesta, ne dorim să aducem și mai aproape fanii cu ajutorul aspectelor sociale, ce transformă orice experiență de joc în ceva mult mai plăcut și palpitant, iar astfel să le oferim acestora cea mai autentică și interactivă experiență EA SPORTS FIFA de până acum. Fanii vor avea anul acesta mai multe posibilități ca niciodată de a se bucura de joc, atât prin intermediul actualizărilor aduse modului Carieră, cât și prin îmbunătățirile și realismul gameplay-ului, ce micșorează din ce în ce mai mult distanța dintre fotbalul real și cel virtual.", a spus Aaron McHardy, Producător Executiv, EA SPORTS FIFA.
O noutate care i-a entuziasmat cu adevărat pe fanii jocului este faptul că modul carieră va primi serioase îmbunătățiri, asta pentru că cei de la EA Sports au văzut cât de mult interes există pentru acest segment al jocului. Până acum, creatorii nu au pus atât de mult accent pe acest aspect. Astfel, jocul va avea un nivel mult mai ridicat de interacțiune cu ajutorul Interactive Match Sim, care le permite jucătorilor să controleze mult mai ușor rezultatele meciurilor.
Gamerii vor putea avea la dispoziție 17.000 de jucători și mai mult de 700 de echipe, peste 90 de stadioane și mai multe de 30 de ligi. Liga 1 va continua cel mai probabil să existe și în FIFA 21.
Joi a apărut trailerul în premieră pe canalul de You Tube al EA SPORTS FIFA, iar printre vedetele care și-au făcut apariția în materialul video au fost Kylian Mbappe, Trent Alexander-Arnold, Joao Felix și Erling Haaland. O surpriză plăcută a fost confirmarea faptului că Eric Cantona va fi una din noile legende incluse în joc. Fostul star al lui Manchester United a fost unul din cele mai cerute nume pentru un card ICON, iar EA s-a conformat.
Jocul va fi lansat pe 9 octombrie, de la ora 1:00, ora României.
e-Sports
EA SPORTS Women's Football Summit
20/10/2022 LA 10:00