Jucătorii profesioniști de FIFA pot câștiga în jur de 10.000 de lire sterline pe lună numai din premiile de la concursuri, dar aceștia își pot rotunji veniturile datorită popularității de care se bucură pe rețelele de socializare.
Tom Leese este considerat unul dintre cei mai buni jucători profesioniști FIFA din lume. Acesta face parte din echipa națională de FIFA a Angliei și este sub contarct cu clubul Hashtag United. Conform Sky Sports, cei de la Hashtag United au primit două eferte pentru "internaționalul" englez.
e-Sports
Evoluția jocurilor electronice și modul în care influențează industria pariurilor sportive
24/05/2021 LA 12:06

Tom Leese ar putea deveni primul jucător profesionist de FIFA transferat pentru o sumă de bani

Astfel, Tom Leese este foarte aproape de a deveni primul jucător profesionist de FIFA care face obiectul unui transfer. Potrivit sursei citate, suma de transfer s-ar afla undeva între 50.000 și 100.000 de lire sterline.
Leese este un fan al lui Tottenham și petrece până la 10 ore pe zi antrenându-se înainte de turnee. Acesta a câștigat premii în valoare de 20.000 de lire sterline când a reprezentat Watford în E-Premier League în august 2020.
Până acum s-au mai efectuat transferuri de jucători de E-Sports contra cost, dar niciodată un jucător de FIFA nu a fost vândut de clubul de care aparține. Mai mulți jucători ai popularului joc Fortnite s-au mutat de la un club la altul contra unor sume de bani.
e-Sports
Naționala de e-fotbal a României, din ce în ce mai aproape de e-Euro 2021. Trei victorii și un egal
30/03/2021 LA 04:54
e-Sports
ASU Poli Timișoara organizează un turneu caritabil de FIFA pentru spitalele din oraș
24/03/2021 LA 15:35