Sam Rivera, principalul producător al jocului FIFA a dezvăluit că reproșurile tot mai dese venite din partea fanilor cu privire la acest aspect, au determinat compania să încerce să elimine aceste elemente toxice din joc, prin care unii jucători încearcă să-și irite adversarii.
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2854039.jpg
e-Sports
Naționala de e-fotbal a României, din ce în ce mai aproape de e-Euro 2021. Trei victorii și un egal
30/03/2021 LA 04:54


Anumite sărbătoriri ale golurilor vor fi eliminate din FIFA 2021

Probabil cel mai frustrant moment pe parcursul unui meci între 2 oponenți este atunci când adversarul marchează și prelungește cât poate de mult momentul de după gol, făcând abuz de multe sărbătoriri particulare.
Pentru unii jucători care au primit gol, acele secunde sunt interminabile, iar starea lor psihică este una de iritare maximă, nu de puține ori aceștia ajungând chiar să își spargă televizoarele sau joystick-urile.
Ei bine, producătorii jocului vor veni în ajutorul acestora odată cu varianta FIFA 2021, iar unele astfel de opțiuni vor fi eliminate automat, pentru a permite un joc mai rapid, mai perfect și pentru a elimina frustrarea acumulată în rândul jucătorilor.
https://i.eurosport.com/2020/06/21/2836577.png

Alte măsuri pentru perfecționarea jocului

Va fi, de asemenea, o reducere semnificativă a timpilor de așteptare pentru ca jucătorii să execute anumite acțiuni, cum ar fi loviturile de colț și loviturile libere.
Anterior, jucătorii puteau lăsa ceasul să curgă în timp ce așteptau ca perioada maximă de timp să treacă pentru a reporni jocul, o altă tactică care putea provoca iritații extreme în rândul adversarilor.
Cu toate aceste funcții adăugate pentru a reduce frustrarea jucătorilor, se pare că EA Sports încearcă într-adevăr să îmbunătățească nivelul de satisfacție în rândul consumatorilor.
e-Sports
ASU Poli Timișoara organizează un turneu caritabil de FIFA pentru spitalele din oraș
24/03/2021 LA 15:35
e-Sports
EA Games a publicat echipa anului în FIFA 21! Leo Messi, "uitat" în premieră de creatorii jocului
22/01/2021 LA 18:37