Sam Rivera, principalul producător al jocului FIFA a dezvăluit că reproșurile tot mai dese venite din partea fanilor cu privire la acest aspect, au determinat compania să încerce să elimine aceste elemente toxice din joc, prin care unii jucători încearcă să-și irite adversarii.
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2854039.jpg
e-Sports
Război între EA Sports și FIFA! Suma colosală cerută de forul internațional pentru numele jocului
14/10/2021 LA 17:16


Anumite sărbătoriri ale golurilor vor fi eliminate din FIFA 2021

Probabil cel mai frustrant moment pe parcursul unui meci între 2 oponenți este atunci când adversarul marchează și prelungește cât poate de mult momentul de după gol, făcând abuz de multe sărbătoriri particulare.
Pentru unii jucători care au primit gol, acele secunde sunt interminabile, iar starea lor psihică este una de iritare maximă, nu de puține ori aceștia ajungând chiar să își spargă televizoarele sau joystick-urile.
Ei bine, producătorii jocului vor veni în ajutorul acestora odată cu varianta FIFA 2021, iar unele astfel de opțiuni vor fi eliminate automat, pentru a permite un joc mai rapid, mai perfect și pentru a elimina frustrarea acumulată în rândul jucătorilor.
https://i.eurosport.com/2020/06/21/2836577.png

Alte măsuri pentru perfecționarea jocului

Va fi, de asemenea, o reducere semnificativă a timpilor de așteptare pentru ca jucătorii să execute anumite acțiuni, cum ar fi loviturile de colț și loviturile libere.
Anterior, jucătorii puteau lăsa ceasul să curgă în timp ce așteptau ca perioada maximă de timp să treacă pentru a reporni jocul, o altă tactică care putea provoca iritații extreme în rândul adversarilor.
Cu toate aceste funcții adăugate pentru a reduce frustrarea jucătorilor, se pare că EA Sports încearcă într-adevăr să îmbunătățească nivelul de satisfacție în rândul consumatorilor.
e-Sports
EA Sports se pregătește să renunțe la numele "FIFA"! Ce a anunțat compania de jocuri video
07/10/2021 LA 14:06
e-Sports
A avut loc lansarea FIFA 22! Care sunt cel mai bine cotați 50 de fotbaliști în Modul Carieră
02/10/2021 LA 08:40