FIFA 22 s-a lansat săptămâna trecută, iar EA Sports a anunțat că jocul a ajuns deja la 9,1 milioane de jucători, cu 460 de milioane de meciuri disputate până acum și 7,6 milioane de echipe create în Ultimate Team.
Cu toate acestea, Cam Weber, un reprezentant al celor de la EA Sports, a anunțat cp producătorul de jocuri video ia în considerare ideea unui rebranding în ceea ce privește seria de jocuri "FIFA". Acesta a anunțat și că EA Sports revizuiește și acordul cu forul internațional.
e-Sports
S-a lansat FIFA 23! Care sunt cea mai bună echipă din Superligă și cei mai valoroși jucători români
30/09/2022 LA 15:34

Contractul dintre FIFA și EA Sports este în valoare de 100 de milioane de dolari pe an

O astfel de schimbare ar fi în detrimentul celor de la FIFA, care obțin aproximativ 100 de milioane de dolari, fiind cel mai important acord comercial al forului condus de Giani Infantino.
"De-a lungul anilor am construit o franciză la nivel global și știm că autenticitatea este esențială pentru experiență.
Din acest motiv ne concentrăm energia pe forța colectivă, având peste 300 de parteneri licențiați care ne dau acordul pentru peste 17,000 de jucători din peste 700 de echipe, 100 de stadioane și peste 30 de ligi din întreaga lume.
Investim încontinuu în parteneriatele și licențele care sunt cele mai importante pentru jucători, iar pentru acest lucru, jocul nostru este singurul loc în care se poate juca în UEFA Champions League, UEFA Europa League, Cupa Libertadores, Premier League sau Bundesliga, printre multe altele.
În continuare, explorăm ideea de a schimba numele jocurilor noastre de fotbal. Acest lucru înseamnă și revizuirea parteneriatului cu FIFA, care este separat de celelalte parteneriate și licențe pe care le avem în lumea fotbalului. Prioritatea noastră este să avem oportunitatea de a oferi în continuare cea mai bună experiență a fotbalului în jocurile video", se arată în comunicatul de la FIFA.
De asemenea, Konami a făcut ceva asemănător, începând din acest an, jocurile cunoscute sub numele de Pro Evolution Soccer (PES) numindu-se acum eFootball.
e-Sports
Cine este fotbalistul care a fost desemnat de EA Sports cel mai rapid jucător din FIFA 23
22/09/2022 LA 11:48
e-Sports
EA Sports a anunțat care sunt cei mai bine cotați 23 de fotbaliști din FIFA23! Cine are rating maxim
12/09/2022 LA 19:47