Gamerii FIFA vor avea parte de o surpriză joi, atunci când se va lansa oficial trailerul jocului video care este atât de cunoscut la nivel mondial. EA Sports a anunțat de altfel că noul joc va avea și o serie de noutăți, lucruri inedite de care fanii jocului și gamerii în general se vor putea bucura. În plus, creatorii FIFA 21 au pus la cale și câteva ajustări din punct de vedere al graficii, astfel că gamerii vor avea impresia că sunt în pielea fotbaliștilor preferați.
În plus, creatorii jocului au anunțat și numele superstarului care va fi pe copertă. Dacă anul trecut a fost Eden Hazard, anul acesta va fi Kylian Mbappe. De fapt, patru fotbaliștii vor fi pe copertă, însă pe coperta de promovare a jocului se va afla francezul. EA Sports merge pe mâna starurilor viitorului și se pare că ceilalți fotbaliști selectați sunt Trent Alexander-Arnold, Joao Felix și senzația lui Dortmund, Erling Haaland.
e-Sports
EA SPORTS, investiție uriașă în dezvoltarea fotbalului feminin
20/10/2022 LA 10:34
Trailerul jocului va fi lansat pe Youtube, joi, de la ora 17.00.

FIFA 20, statistici impresionante în rândul gamerilor

EA Sports a anunțat că FIFA 20 a înregistrat câteva statistici impresionante încă din primele trei săptămâni de la lansarea jocului. Mai mult, și câteva recorduri au fost menționate, printre care numărul de utilizatori la nivel mondial. În ciuda faptului că există mulți critici la adresa calității fotbaliștilor din FIFA 20, jocul a trecut câteva borne impresionante. Jocul, avându-i în prim plan pe cei mai buni fotbaliști din lume, a fost lansat în luna septembrie 2019, iar Liga 1 din România și-a făcut și ea loc în printre cele mai urmărite campionate ale lumii. Important de menționat este și faptul că FIFA 20 este dezvoltat de studiourile EA București (România) și EA Vancouver (Canada).
FIFA este în continuare cel mai popular joc de sport la nivel global, iar ediția din 2020 a fost atât de bine prezentată încât recordul utilizatorilor la nivel global a fost întrecut la nici măcar o lună de la lansare. Astfel, FIFA 20 a depăşit 10 milioane de jucători la nivel global. Mai mult, 450 de milioane de meciuri au fost jucate în primele trei săptămâni de la lansare, iar 1,2 miliarde de goluri au fost înscrise.
e-Sports
EA SPORTS Women's Football Summit
20/10/2022 LA 10:00