”Messi și Ronaldo sunt pe primele locuri datorită longevității și a campionatelor în care joacă. I-am spus fiului meu să se bucure de prezent. Spun asta de 10 ani. Jucători ca ei sunt rari. Sunt cu mult peste oricine”, a scris Souness pentru Sky Sports.
”Dacă stăm să ne gândim, în ultimii 10 ani, cine a fost al treilea cel mai bun jucător din lume? Ei sunt cu mult peste oricine iar dacă vorbim de consecvență, vorbim de goluri marcate, de assisturi și de ce aduc la o echipă. De încrederea pe care o aduc echipei la care joacă”, a continuat el.
”Există argumentul..oare ar juca la fel Messi și Ronaldo dacă ar fi nevoiți să evolueze în condițiile din trecut? Diego Maradona putea. Diego avea probleme personale când ar fi putut să aibă cea mai bună perioadă din carieră. Apoi e Pele. El a înscris multe goluri și a luat multe trofee dar în Brazilia, era o competiție mai slabă. Apoi a mers în SUA și a jucat într-un campionat chiar mai slab. Apoi Zidane... mi-a făcut mare plăcere să-l urmăresc”, a precizat Souness.
e-Sports
EA SPORTS, investiție uriașă în dezvoltarea fotbalului feminin
20/10/2022 LA 10:34

Top 5 cei mai mari jucători din istorie - Graeme Souness

1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Diego Maradona
4. Pele
5. Zinedine Zidane
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
e-Sports
EA SPORTS Women's Football Summit
20/10/2022 LA 10:00