e-Sports

Graeme Souness a dezvăluit cine este, pentru el, cel mai bun fotbalist din istorie

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Graeme Souness

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
04/05/2020 la 18:17

Legenda lui Liverpool, Graeme Souness, a vorbit despre cei mai mari jucători din istoria fotbalului iar pentru el, Messi și Ronaldo sunt cu mult peste oricine.

”Messi și Ronaldo sunt pe primele locuri datorită longevității și a campionatelor în care joacă. I-am spus fiului meu să se bucure de prezent. Spun asta de 10 ani. Jucători ca ei sunt rari. Sunt cu mult peste oricine”, a scris Souness pentru Sky Sports.

”Dacă stăm să ne gândim, în ultimii 10 ani, cine a fost al treilea cel mai bun jucător din lume? Ei sunt cu mult peste oricine iar dacă vorbim de consecvență, vorbim de goluri marcate, de assisturi și de ce aduc la o echipă. De încrederea pe care o aduc echipei la care joacă”, a continuat el.

e-Sports

O nouă veste bună pentru iubitorii de FIFA. Ce mari jucători de legendă apar odată cu ediția 2021

ACUM 11 ORE

”Există argumentul..oare ar juca la fel Messi și Ronaldo dacă ar fi nevoiți să evolueze în condițiile din trecut? Diego Maradona putea. Diego avea probleme personale când ar fi putut să aibă cea mai bună perioadă din carieră. Apoi e Pele. El a înscris multe goluri și a luat multe trofee dar în Brazilia, era o competiție mai slabă. Apoi a mers în SUA și a jucat într-un campionat chiar mai slab. Apoi Zidane... mi-a făcut mare plăcere să-l urmăresc”, a precizat Souness.

Top 5 cei mai mari jucători din istorie - Graeme Souness

1. Lionel Messi

2. Cristiano Ronaldo

3. Diego Maradona

4. Pele

5. Zinedine Zidane

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

e-Sports

EA Sports a ascultat de fani. Unele aspecte care enervau în FIFA 2020 dispar din joc

05/08/2020 LA 11:41
e-Sports

Cele mai bune defensive din Europa

05/08/2020 LA 04:33
Subiecte asemănătoare
e-Sports
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol