Primul titlul din istorie de la eLiga1 s-a decis în ultimul meci. Dinamo era lider înaintea ultimei etape, dar Alex Rădulescu a găsit soluția pentru succes al echipei pe care reprezentat-o la prima ediție din eLiga1, Hermannstadt.
Am știu exact ce trebuie făcut. Nu i-am dat mingea și am câștigat. Este cel mai important succes al carierei mele de gamer - Alex Rădulescu, eHermannstadt
Hermannstadt a învins cu 2-0 pe Dinamo, echipă reprezentată de Antonio Crăcană.
e-Sports
Război între EA Sports și FIFA! Suma colosală cerută de forul internațional pentru numele jocului
14/10/2021 LA 17:16
Tot în această perioadă se joacă și eCupa României. Fotbaliștii profesioniști ale echipelor din Liga 1 se luptă, iar Craiova este prima finalistă. Atacantul oltenilor Mihai Roman l-a învins pe Mike Cestor de la CFR Cluj în prima semifinală.

U Craiova v CFR Cluj, eCupa

Credit imagine: Eurosport

În cealaltă partidă decisivă pentru finala de la eCupa României se luptă Hermannstadt ( Raul Opuț și Andrei Cordea ) și Gaz Metan Mediaș (Stephan Drăghici).

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
e-Sports
EA Sports se pregătește să renunțe la numele "FIFA"! Ce a anunțat compania de jocuri video
07/10/2021 LA 14:06
e-Sports
A avut loc lansarea FIFA 22! Care sunt cel mai bine cotați 50 de fotbaliști în Modul Carieră
02/10/2021 LA 08:40