Primul titlul din istorie de la eLiga1 s-a decis în ultimul meci. Dinamo era lider înaintea ultimei etape, dar Alex Rădulescu a găsit soluția pentru succes al echipei pe care reprezentat-o la prima ediție din eLiga1, Hermannstadt.

Am știu exact ce trebuie făcut. Nu i-am dat mingea și am câștigat. Este cel mai important succes al carierei mele de gamer - Alex Rădulescu, eHermannstadt
e-Sports
EA Games a publicat echipa anului în FIFA 21! Leo Messi, "uitat" în premieră de creatorii jocului
22/01/2021 LA 19:38

Hermannstadt a învins cu 2-0 pe Dinamo, echipă reprezentată de Antonio Crăcană.

Tot în această perioadă se joacă și eCupa României. Fotbaliștii profesioniști ale echipelor din Liga 1 se luptă, iar Craiova este prima finalistă. Atacantul oltenilor Mihai Roman l-a învins pe Mike Cestor de la CFR Cluj în prima semifinală.

U Craiova v CFR Cluj, eCupa

Credit imagine: Eurosport

În cealaltă partidă decisivă pentru finala de la eCupa României se luptă Hermannstadt ( Raul Opuț și Andrei Cordea ) și Gaz Metan Mediaș (Stephan Drăghici).

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

e-Sports
Un puști de 14 ani, noua senzație la FIFA 21! Are un bilanț incredibil la turneele de fotbal virtual
17/11/2020 LA 08:23
e-Sports
Noile celebrări din FIFA 21 care vor enerva gamerii! Cum se vor putea bucura după goluri
22/09/2020 LA 18:06