e-Sports

Hermannstadt a câștigat primul titlu în eLiga1. Un fost junior de la FCSB a învins-o pe Dinamo

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Hermannstadt

Credit imagine: Eurosport

DeIon Alexandru
05/05/2020 la 05:17

Alex Rădulescu a adus succesul lui Hermannstadt în eLiga 1. Fostul junior de la FCSB este gamer profesionist, are 21 de ani, este student și a reușit să facă meciul perfect în ultima etapă. Hermannstadt a învins Dinamo cu 2-0.

Primul titlul din istorie de la eLiga1 s-a decis în ultimul meci. Dinamo era lider înaintea ultimei etape, dar Alex Rădulescu a găsit soluția pentru succes al echipei pe care reprezentat-o la prima ediție din eLiga1, Hermannstadt.

Am știu exact ce trebuie făcut. Nu i-am dat mingea și am câștigat. Este cel mai important succes al carierei mele de gamer - Alex Rădulescu, eHermannstadt
e-Sports

O nouă veste bună pentru iubitorii de FIFA. Ce mari jucători de legendă apar odată cu ediția 2021

ACUM 11 ORE

Hermannstadt a învins cu 2-0 pe Dinamo, echipă reprezentată de Antonio Crăcană.

Tot în această perioadă se joacă și eCupa României. Fotbaliștii profesioniști ale echipelor din Liga 1 se luptă, iar Craiova este prima finalistă. Atacantul oltenilor Mihai Roman l-a învins pe Mike Cestor de la CFR Cluj în prima semifinală.

U Craiova v CFR Cluj, eCupa

Credit imagine: Eurosport

În cealaltă partidă decisivă pentru finala de la eCupa României se luptă Hermannstadt ( Raul Opuț și Andrei Cordea ) și Gaz Metan Mediaș (Stephan Drăghici).

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

00:18:52

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

e-Sports

EA Sports a ascultat de fani. Unele aspecte care enervau în FIFA 2020 dispar din joc

05/08/2020 LA 11:41
e-Sports

Cele mai bune defensive din Europa

05/08/2020 LA 04:33
Subiecte asemănătoare
e-Sports
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol