Primul titlul din istorie de la eLiga1 s-a decis în ultimul meci. Dinamo era lider înaintea ultimei etape, dar Alex Rădulescu a găsit soluția pentru succes al echipei pe care reprezentat-o la prima ediție din eLiga1, Hermannstadt.
Am știu exact ce trebuie făcut. Nu i-am dat mingea și am câștigat. Este cel mai important succes al carierei mele de gamer - Alex Rădulescu, eHermannstadt
Hermannstadt a învins cu 2-0 pe Dinamo, echipă reprezentată de Antonio Crăcană.
e-Sports
EA SPORTS, investiție uriașă în dezvoltarea fotbalului feminin
20/10/2022 LA 10:34
Tot în această perioadă se joacă și eCupa României. Fotbaliștii profesioniști ale echipelor din Liga 1 se luptă, iar Craiova este prima finalistă. Atacantul oltenilor Mihai Roman l-a învins pe Mike Cestor de la CFR Cluj în prima semifinală.

U Craiova v CFR Cluj, eCupa

Credit imagine: Eurosport

În cealaltă partidă decisivă pentru finala de la eCupa României se luptă Hermannstadt ( Raul Opuț și Andrei Cordea ) și Gaz Metan Mediaș (Stephan Drăghici).

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
e-Sports
EA SPORTS Women's Football Summit
20/10/2022 LA 10:00