În urmă cu ceva timp producătorii jocului FIFA au anunțat eliminarea din joc a unor aspecte care duceau la iritarea jucătorilor în timpul jocului, iar acum aceștia aduc o nouă veste bună pentru utilizatori.
După anunțarea parteneriatului exclusiv cu Milan și Inter - și încheierea acordului cu AS Roma - EA Sports a prezentat și noile "achiziții" care vor fi prezente în modul Ultimate Team din FIFA 21.

11 noi legende apar în FIFA 2021

e-Sports
EA SPORTS, investiție uriașă în dezvoltarea fotbalului feminin
20/10/2022 LA 10:34
Iată cum au fost prezentați cei 11 jucători care se alătură legendelor odată cu FIFA 2021:
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817368.jpg
Eric Cantona: "Eric Cantona a fost un jucător care a făcut istorie de fiecare dată când a intrat pe teren. Talent desăvârșit, dar și un fotbalist controversat, Cantona a fost unul dintre jucătorii emblematici din Premier League în anii '90."
Samuel Eto'o: "Considerat unul dintre cei mai mari jucători africani din toate timpurile, Samuel Eto'o a fost un titan. Atacant de viteză, devastator la finalizare, cu viclenie și talent tactic deosebit, Eto'o și-a creat o reputație fantastică. A câștigat de 3 ori Champions League. O legendă, în adevăratul sens al cuvântului".
Petr Cech: "Consistența lui Petr Cech în poartă a contribuit la trimful lui Chelsea în patru ediții din Premier League, patru Cupe ale Angliei și un trofeu Champions League. Cech a fost faimos pentru concentrarea sa și a avut mereu intervenții miraculoase în momentele decisive."
Nemanja Vidic: "A avut nevoie de timp pentru a ajunge în Premier League, dar odată ajuns acolo a devenit unul dintre cei mai de temut apărători pe care i-a avut fotbalul britanic. Angajamentul lui Vidic față de echipă și spiritul războinic i-au adus peste 15 trofee în cariera sa strălucitoare."
https://i.eurosport.com/2018/09/23/2424755.jpg
Philipp Lahm: "Un fotbalist consecvent și complet tehnic, numele lui Philipp Lahm este asociat cu excelența. Versatilitatea sa tactică, indiferent dacă a fost folosit pe postul său de fundaș dreapta sau a fost împins la mijlocul terenului, harnicia, grația și talentul lui Lahm au făcut din el un exemplu. Are peste 20 de titluri de carieră, inclusiv Cupa Mondială și Champions League."
Ashley Cole: "După ce a făcut parte din echipa invincibilor lui Arsenal în 2004, Ashley Cole s-a mutat la Cheslea pentru a-și continua cariera legendară. Cunoscut pentru jocul său excelent în atac în primii ani, a devenit ulterior mai disciplinat și pe faza defensivă. Cole a excelat de ambele părți ale jocului, motiv pentru care a jucat de 107 ori pentru Anglia, devenind cel mai selecționat jucător din istoria naționalei, fiind probabil cel mai bun fundaș stânga din istoria Angliei."
https://i.eurosport.com/2020/07/25/2855470.jpg
Xavi Hernandez: "Xavi este unul dintre cei mai legendari mijlocași ai tuturor timpurilor. Capabil să dicteze singur ritmul unui meci, să controleze mijlocul terenului și să înceapă fazele de atac a revoluționat ideea de mijocaș de creație. Jocul său a fost analizat, dar niciodată complet deslușit. Puțini au știut să coordoneze jocul așa cum a făcut-o Xavi."
Bastian Schweinsteiger: "O piesă esențială a generației de aur a Germaniei din 2014, soliditatea, tehnica și talentul lui Schweinsteiger au creat un nou model pentru mijlocașii germani. Inițial a fost un om de bandă, dar apoi a jucat mai mult în centrul terenului. Înțelepciunea și determinarea lui i-au adus opt ​​titluri de Bundesliga și un trofeu Champions League în calitate de căpitan, precum și onoarea de a conduce Germania spre triumful de la Cupa Mondială 2014."
Fernando Torres: "Fernando Torres este unul dintre cei mai temuti atacanți ai generației sale. "El Niño" a explodat la Atlético Madrid, marcând 82 de goluri în 214 de partide. Marcând în 2 finale de Campionat European, precum și goluri importante în stagiunea în care Chelsea devenea campioana Europei, Torres a fost un atacant imens."
https://i.eurosport.com/2020/04/02/2802339.jpg
Ferenc Puskas: "Există puțini jucători precum Ferenc Puskas în istoria fotbalului. Recunoscut pe larg ca unul dintre cei mai mari atacanți, Puskas a condus Real Madrid spre trei Cupe ale Campionilor. Cu driblingul, mișcarea și time-ing-ul său perfect a contribuit la una dintre cele mai glorioase perioade ale madrilenilor. De asemenea, el a condus Ungaria într-o finală a Cupei Mondiale, înscriind 84 de goluri în 85 de prezențe pentru țara sa. Premiul FIFA „Puskas” este acordat anual autorului celui mai frumos gol din sezonul respectiv, iar faptul că acest premiu îi poartă numele vorbește de la sine despre cât de mare a fost maghiarul."
Davor Suker: "Croația produce multe staruri, dar Davor Suker ar putea fi cel mai mare dintre toate. După ce a crescut la Sevilla, s-a mutat la Real Madrid și a ajuns repede unul dintre cei mai buni atacanți ai generației sale. De asemenea, Suker a condus Croația în semifinalele Cupei Mondiale din 1998, fiind golgheterul competiției cu 6 goluri în 7 partide. El rămâne cel mai mare golgheter al Croației, cu 45 de goluri. Suker a inspirat o întreagă națiune."
e-Sports
EA SPORTS Women's Football Summit
20/10/2022 LA 10:00