Creatorii FIFA le-au dat întotdeauna gamerilor motive de nervozitate în fața ecranelor în timpul meciurilor virtuale, însă din 2021, toată acea furie a gamerilor când jocul nu curge în favoarea lor va ajunge la un alt nivel. Asta pentru că EA Sports a decis să introducă în joc arbitri din viața reală. Fanii jocului au primit această veste cu mult entuziasm, asta pentru că ediția din 2021 a jocului promite multe elemente surpriză.
Gamerii din toată lumea au putut vedea în urmă cu câteva zile primele imagini din FIFA 21, cel mai cunoscut joc din categoria sport. EA Sports a lansat joi primul trailer al jocului atât de cunoscut la nivel mondial, însă gamerii nu au avut șansă să vadă prea mult din gameplay și vor fi nevoiți să mai aștepte până la noi detalii. De altfel, luna august va reprezenta o nouă ieșire a creatorilor jocului cu informații noi privind noutățile din joc și ce alte elemente surpriză au pregătit.
e-Sports
EA SPORTS, investiție uriașă în dezvoltarea fotbalului feminin
20/10/2022 LA 10:34
Totuși, câteva informații au fost deja oferite de EA Sports. În primul rând, în FIFA 21, gamerii vor avea posibilitatea de a experimenta fotbalul de stradă și-n modul Volta Squads, în care se vor putea întrece cu alți membrii. În plus, în Ultimate Team, jucătorii vor putea să facă echipă online cu alți gameri și câștiga premii în FUT Co-Op.

FIFA 21 – Data lansării

Joi a apărut trailerul în premieră pe canalul de You Tube al EA SPORTS FIFA, iar printre vedetele care și-au făcut apariția în materialul video au fost Kylian Mbappe, Trent Alexander-Arnold, Joao Felix și Erling Haaland. O surpriză plăcută a fost confirmarea faptului că Eric Cantona va fi una din noile legende incluse în joc. Fostul star al lui Manchester United a fost unul din cele mai cerute nume pentru un card ICON, iar EA s-a conformat. Jocul va fi lansat pe 9 octombrie, de la ora 1:00, ora României.
Membrii EA Access pot obține FIFA 21 începând cu 1 octombrie. Începând cu această dată, membrii vor avea oportunitatea de a participa la provocări înainte de lansare pentru a debloca bonusuri exclusive. Jucătorii EA SPORTS FIFA care sunt membri EA Access vor primi în continuare beneficii adiționale pe durata întregului sezon, incluzând articole unice și puncte în plus pentru Season Objective în FIFA Ultimate Team.

FIFA 21 – Cât va costa jocul

Trailerul lansat joi a prezentat și câteva imagini din joc, cu o grafică care poate cu ușurință impresiona, dar, cum nu erau secvențe de gameplay efectiv, gamerii mai au de așteptat până să vadă exact cum va arăta FIFA 21 pe consolele next gen. Jocul este deja disponibil pentru pre-comandă, iar prețurile nu au crescut față de ediția din 2020. Varianta standard a rămas la 60 de dolari, iar cei care comandă pentru PS4 sau Xbox One, vor putea să facă un upgrade gratuit pentru a avea acces la varianta next gen, în momentul când noile console vor apărea.
EA Sports a mai pus la dispoziție alte două variante ale FIFA 21, ceva mai scumpe, e adevărat. Ediția Champions costă 80 de euro, în timp ce ediția Ultimate Early se ridică la suma de 90 de euro. FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial din 9 octombrie 2020 pe PlayStation®4, Xbox One, și PC, prin Origin™ și Steam.
e-Sports
EA SPORTS Women's Football Summit
20/10/2022 LA 10:00