e-Sports

eEuro 2020 | România se luptă pentru calificarea în sferturile de finală. Am învins lejer Bosnia!

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Romania, e-Sports

Credit imagine: Eurosport

DeIon Alexandru
23/05/2020 la 11:47 | Actualizat 23/05/2020 la 12:49

După o înfrângere la limită cu Spania, Cristian Radu și Adrian Urmă s-au descurcat minunat în fața Bosniei. S-a terminat 8-2 la general!

Cristian Radu a avut emoții și a început ezitant prima dispută cu Spania. Miguel Mestre, jucător profesionist de PES la Bayern Munchen, a reușit să-și conducă echipa către două goluri în prima repriză. După 0-2 la pauză, Cristian Radu a reușit să egaleze spectaculos. Keșeru a făcut 1-2, iar Stanciu a dat un gol minunat din lovitură liberă.

Adrian Urmă, jucător profesionist de 23 de ani la eAC Milan, a condus România către succes. Ivan a deschis scorul la prima fază. a condus și cu 2-1, dar până la urmă Spania s-a impus cu 4-3.

e-Sports

Premieră mondială: Legendara cursă Le Mans, în lumea virtuală! Totul va fi pe Eurosport Player

IERI LA 15:47

La această prima ediție a e-Campionatului European pe PES s-au calificat 16 echipe naționale. România a făcut din grupa A și după înfrângerea în fața Spaniei a reușit să treacă destul de ușor în fața Bosniei. Cristian Radu a învins cu 3-1, iar Adrian Urmă s-a impus cu 5-1.

Pentru a ajunge în sferturi la Campionatul European de fotbal pe PES, România va juca în această seară de la ora 21 un meci de baraj. Adversară va fi învinsa din meciul Germania - Spania.

Cei mai buni jucători de PES din Europa se întrec pentru titlul de campioni continentali. La eEURO, România face parte dintr-o grupă alături de Spania, Germania și Bosnia-Herțegovina. Nu se joacă însă în sistem clasic ”fiecare cu fiecare”. Învingătoarele din primele două jocuri se întâlnesc într-un meci decisiv de calificare. Învinsa mai are o șansă: va întâlni într-un joc de departajare pe câștigătoarea din duelul echipelor care au pierdut prima dispută.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

e-Sports

Fernando Alonso, o nouă victorie impresionantă la The Race All Star!

30/05/2020 LA 20:56
e-Sports

România a ratat calificarea în marea finală eEURO2020 în prelungirile duelului cu Serbia

24/05/2020 LA 10:13
Subiecte asemănătoare
e-Sports
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

e-Sports

Premieră mondială: Legendara cursă Le Mans, în lumea virtuală! Totul va fi pe Eurosport Player

IERI LA 15:47

Ultimele videoclipuri

e-Sports

ePremier League: Arsenal - Burnley

00:22:18

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe