Cristian Radu a avut emoții și a început ezitant prima dispută cu Spania. Miguel Mestre, jucător profesionist de PES la Bayern Munchen, a reușit să-și conducă echipa către două goluri în prima repriză. După 0-2 la pauză, Cristian Radu a reușit să egaleze spectaculos. Keșeru a făcut 1-2, iar Stanciu a dat un gol minunat din lovitură liberă.
Adrian Urmă, jucător profesionist de 23 de ani la eAC Milan, a condus România către succes. Ivan a deschis scorul la prima fază. a condus și cu 2-1, dar până la urmă Spania s-a impus cu 4-3.
e-Sports
Naționala de e-fotbal a României, din ce în ce mai aproape de e-Euro 2021. Trei victorii și un egal
30/03/2021 LA 04:54
La această prima ediție a e-Campionatului European pe PES s-au calificat 16 echipe naționale. România a făcut din grupa A și după înfrângerea în fața Spaniei a reușit să treacă destul de ușor în fața Bosniei. Cristian Radu a învins cu 3-1, iar Adrian Urmă s-a impus cu 5-1.
Pentru a ajunge în sferturi la Campionatul European de fotbal pe PES, România va juca în această seară de la ora 21 un meci de baraj. Adversară va fi învinsa din meciul Germania - Spania.
Cei mai buni jucători de PES din Europa se întrec pentru titlul de campioni continentali. La eEURO, România face parte dintr-o grupă alături de Spania, Germania și Bosnia-Herțegovina. Nu se joacă însă în sistem clasic ”fiecare cu fiecare”. Învingătoarele din primele două jocuri se întâlnesc într-un meci decisiv de calificare. Învinsa mai are o șansă: va întâlni într-un joc de departajare pe câștigătoarea din duelul echipelor care au pierdut prima dispută.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
e-Sports
ASU Poli Timișoara organizează un turneu caritabil de FIFA pentru spitalele din oraș
24/03/2021 LA 15:35
e-Sports
EA Games a publicat echipa anului în FIFA 21! Leo Messi, "uitat" în premieră de creatorii jocului
22/01/2021 LA 18:37