Cele două naționale au disputat 3 meciuri pentru a se stabili prima finalistă. Jucătorii noștri de fotbal virtual, Cristian Radu și Adrian Urmă, au luptat fantastic până în ultimul minut, însă n-au reușit să treacă de Serbia.
Primul meci dintre naționala noastră virtuală și cea a Serbiei a fost câștigat de Cristian Radu, scor 2-1. Adrian Urmă a pierdut apoi ultimele două meciuri, scor 2-4, respectiv 2-3. În ultima partidă, naționala noastră a primit gol în minutele prelungiri, ratând dramatic șansa calificării în marea finală. În cealaltă semifinală se vor lupta Italia și Franța.
Cei mai buni jucători de PES din Europa se întrec pentru titlul de campioni continentali.
e-Sports
EA SPORTS, investiție uriașă în dezvoltarea fotbalului feminin
20/10/2022 LA 10:34
România s-a impus cu 9-8 la general în fața Olandei și va juca împotriva vecinilor pentru un loc în marea finală. Serbia s-a impus la penaltyuri în meciul decisiv cu Spania.
România va juca cu Serbia în derby-ul estului pentru un loc în marea finală de la eEuro 2020. Sârbii au câștigat dramatic în fața Spaniei, singura echipă care ne-a învins la această primă ediție a eEuro 2020.
În sferturile de finală cu Olanda, Cristian Radu a pierdut în premieră la un campionat european. România a condus cu 1-0, dar a pierdut cu două goluri în ultimele 10 minute. Eldridge O'Niel, jucător profesiuonist de PES legitimat la Manchester United.

Romania, eSports

Credit imagine: Eurosport

În al doilea meci, Adrian Urmă, legitimat la AC Milan a fost condus cu 2-0 de către Yos Sonneveld, jucător profesionist de PES cu un contract semnat cu Celtic. Adrian Urmă a revenit spectaculos și a împins meciul în prelungiri și a câștigat cu 5-4. Golul decisiv l-a reușit Ianis Hagi!
În meciul decisiv, Adrian Urmă a jucat mult mai decis și a condus cu 3-1 la pauză. S-a terminat 3-2!

Romania, eSports

Credit imagine: Eurosport

România - Olanda 9-8

Meciul 1: Cristian Radu v Eldridge O’Niel 1-2
Meciul 2: Adrian Urmă v Yos Sonneveld 5-4 (după prelungiri)
Meciul decisiv: Adrian Urmă v Yos Sonneveld 3-2
La eEuro 2020, România a trecut de grupa din care au mai făcut parte Spania, Germania și Bosnia-Herțegovina. După un eșec în primul duel cu Spania, tricolorii aveau nevoie să învingă atât Bosnia-Herțegovina, cât și învinsa dintre Spania și Germania. Meciul decisiv a fost contra nemților și a fost câștigat de Adrian Urmă printr-un gol de aur, marcat la chiar prima fază a jocului al treilea.

România – Germania 4-3

Meciul 1: Cristian Radu v Mehrab Esmailian 2-1
Meciul 2: Adrian Urmă v Mike Linden 1-2
Meciul 3: Adrian Urmă v Mike Linden 1-0 (”gol de aur”)

România – Bosnia-Herțegovina 8-2

Meciul 1: Cristian Radu v Igor Zečević 3-1
Meciul 2: Adrian Urmă v Fedja Djedović 5-1

România – Spania 5-6

Meciul 1: Cristian Radu v Miguel Mestre 2-2
Meciul 2: Adrian Urmă v Saúl Saucedo 3-4
În celelalate trei sferturi de finală se vor lupta Croația cu Spania, Italia cu Israel și Serbia cu Franța. Campioana va fi recompensată cu 40.000 de euro, fondul total de premiere pentru sfertfinaliste fiind de 100.000 de euro.

Ei sunt jucătorii României

Adrian Urmă (Iași), 23 de ani, jucător profesionist de PES din 2017. Sub contract cu AC Milan pe care o va reprezenta în eSerie A. Locul 1 în România în calificările pentru formarea echipei naționale de e-fotbal pe PES.
Cristian Radu (București), 31 de ani. Joacă e-sports de 20 de ani. Locul 2 în Româniaa în calificările pentru formarea echipei naționale de e-fotbal pe PES.

E Talks - Cel mai bun manager din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
e-Sports
EA SPORTS Women's Football Summit
20/10/2022 LA 10:00