Bloggers Lan Party (BLP) este un eveniment românesc de gaming care se desfășoară de 4 ori pe an, începând din 2012. Include o petrecere premium în care sunt pregătite zone de gaming pe PC-uri, console, boardgames, VR, mobile și arcade games, iar vârsta minimă admisă pentru participare este 18 ani împliniți, în limita locurilor disponibile.
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719975.jpg
Ediția 24 a avut loc în weekend-ul 16-17 noiembrie la București, a durat 24 de ore neîntrerupte și a găzduit circa 450 de persoane, dintre care aproximativ 100 de creatori de conținut (bloggeri, vloggeri, streameri, instagrameri, fotografi și artiști). Evenimentul a inclus multe activități dedicate pasionaților de gaming printre care două lansări naționale de jocuri video (Death Stranding și Need For Speed: Heat), o competiție de Rainbow Six Siege, un turneu de Team Fight Tactics, dar și o vizionare privată a primului episod al noului sezon din serialul Umbre.
e-Sports
EA SPORTS FIFA 22 prezintă cei mai bine cotați 12 fotbaliști din Liga I! 3 cluburi sunt reprezentate
22/09/2021 LA 11:33
Cel mai important moment al evenimentului a fost reprezentat de turneul FIFA 20, derulat pe console PlayStation 4. La start au luat parte 64 de jucători, iar cei mai buni 8 dintre ei au fost Andrei Ciolacu, Ștefan Marius, Alexandru Rădulescu, Cristi Georgescu, Răzvan Celea, Marius Bucur, Antonio Farcaș și Tedi Apostu.
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719989.jpg
Câștigătorul Alex Rădulescu (mijloc), alături de organizatorul BLP, Toma Nicolau (dreapta)
Începând cu fazele sferturilor de finală, competiția a fost transmisă live pe TV, dar și pe multe pagini de Facebook și Twitch, printre care cele ale lui Ovidiu Pătrașcu (fost campion mondial de FIFA), Mircea Meșter (jurnalist auto & sportiv), Andrei ”Shurubel” Lăcătuș (entertainer), Lucian Dinescu (streamer & caster), Alin Pandaru (vlogger), Bogdan Timuș (streamer), devenind astfel cea mai expusă competiție de FIFA din România de până acum.
În finala turneului au ajuns doi jucători profesioniști de FIFA: Alexandru Rădulescu (21 de ani) și Marius Bucur (21 de ani), ultimul dintre ei și component al Echipei Naționale de FIFA a României. Alex Rădulescu a reușit să se impună după un meci foarte strâns, decis la loviturile de departajare și a plecat acasă cu o consolă și cu titlul de campion Bloggers Lan Party 24.
"În spatele evenimentului Bloggers Lan Party este o echipă numeroasă formată din mulți membri fondatori ai comunității de gaming din România, oameni de calitate fără de care nu m-aș descurca. Mă bucur că pot să-i aduc laolaltă, astfel apar oportunități ca aceasta, o competiție națională de FIFA organizată, produsă și transmisă la standarde e-sports. Sper c-am reușit să le creez jucătorilor un sentiment de mândrie, știu cât timp dedică antrenamentelor și le promit că de la an la an turneele BLP vor fi organizate și mai bine și vor avea premii și mai mari." , a declarat Toma Nicolau, jucător de fotbal, blogger de sport și organizator Bloggers Lan Party.
e-Sports
E-Sports-ul trece la un alt nivel! Transferul unui jucător profesionist de FIFA, apoape perfectat
16/08/2021 LA 13:57
e-Sports
Evoluția jocurilor electronice și modul în care influențează industria pariurilor sportive
24/05/2021 LA 12:06