Evenimentul online a adunat la start peste 100 de participanți din 22 de orașe, iar începând cu faza optimilor de finală meciurile au fost transmise live pe canalul de You Tube Sport Arena Streetball. Valoarea totală a premiilor acordate a depășit 15.000 de lei.
Pentru Raul Jurchescu este a doua victorie într-un eveniment eSport Arena Streetball, în timp ce Luca Huștiuc este la primul succes într-un turneu de baschet 3x3 online pe console. Cei doi au primit ceasul campionului, oferit de către Tissot, prin intermediul distribuitorului Albini Prassa și un outfit de sport complet oferit de Grid România.
Nu doar participanții au avut de câștigat ci și cei care au urmărit transmisiile live. Toți cei care au răspuns corect la concursurile organizate de-a lungul celor peste 12 ore de livestream au intrat automat în tragerea la sorți pentru marele premiu oferit publicului, un Playstation 4 Pro, oferit de către Raiffeisen Bank, ca a fost în cele din urmă câștigat de Alexandru Pătrașcu.
e-Sports
EA SPORTS, investiție uriașă în dezvoltarea fotbalului feminin
20/10/2022 LA 10:34
Aflați în plină pregătire pentru noul sezon din Liga Națională de Baschet, Vlad Moldoveanu de la CSO Voluntari și Alin Andrieș de la CSM Craiova s-au înscris în competiția de baschet 3x3 online. Moldoveanu, fost lider al naționalei de baschet a României cu care a participat la Eurobasket 2018, a ajuns în sferturile de finală la Xbox, în timp ce Andrieș, care a făcut parte din naționala de baschet 3x3 a României, a părăsit competiția de Playstation în faza optimilor de finală.
  • eSport Arena Streetball aduce la un loc comunitatea celor pasionați de e-sports și participanții la turneele Sport Arena Streetball astfel încât baschetul 3x3 să nu se oprească în această perioadă în care competițiile tradiționale nu se pot desfășura.
Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3x3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării.
e-Sports
EA SPORTS Women's Football Summit
20/10/2022 LA 10:00