Eurosport a anunțat astăzi semnarea acordului pentru drepturile TV și digitale exclusive de difuzare a Copa America 2019 în România.
Astfel, spectatorii vor avea acces la comentariu local, precum și la materiale video digitale pe platformele Eurosport România. De asemenea, fanii vor putea urmări meciurile în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player – serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.
Acordul de difuzare a Copa America consolidează angajamentul Eurosport de a prezenta conținut sportiv premium și vine în completarea anunțurilor recente cu privire la extinderea parteneriatului cu Premier League în România pentru încă trei sezoane, începând din 2019-2020 și difuzarea în exclusivitate a Cupei Angliei până în 2021.
Legal
Condiții de utilizare ce intră în vigoare începând cu data de 1 aprilie 2020
01/04/2020 LA 18:58
Andrey Stoychev, Head of Commercial Development, Distribution, Sports and Commercial Operations Discovery CEEMCA, a declarat: „Eurosport și-a luat angajamentul de a alimenta pasiunea pentru sport a milioane de fani din România, iar faptul că am obținut drepturile de difuzare a Copa America din această vară este dovada clară a ambiţiei Eurosport de a oferi conținut de calitate fanilor din România.”
„Spectatorii din România vor să se bucure de cel mai bun conținut sportiv pe tot parcursul anului, iar faptul că suntem deținătorii drepturilor pentru Premier League, Cupa Angliei, iar acum și pentru Copa America, ne transformă în Gazda Fotbalului Englez și a celui Sud-American pe piața locală. De asemenea, pregătim și alte surprize îndelung așteptate de către fanii noștri din România, așa că îi invităm să stea cu ochii pe noi în perioada următoare.”
Copa America va începe pe 14 iunie și se va desfășura în Brazilia. Titlul de campioană a regiunii se dispută între 12 țări, alături de unii dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume: Lionel Messi, Neymar, Alexis Sanchez sau Luis Suarez.
https://i.eurosport.com/2019/04/10/2562504.jpg
Legal
Politica de Confidențialitate
17/03/2020 LA 16:43
Legal
Informații despre datele mele
01/04/2020 LA 14:55