Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Condiții de Utilizare

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 14/04/2020 la 17:05 GMT+3

Ultima actualizare:

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Acestea sunt condițiile de Utilizarepentru site-urile web și aplicațiile Eurosport și Eurosport Player („Serviciul”).
Citiți aceste condiții înainte de a accesa, instala sau utiliza Serviciul. Acestea stabilesc acordul dintre dvs. și noi pentru accesul și utilizarea de către dvs. a Serviciului. Prin accesarea, instalarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu aceste Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu ele, vă rugăm să nu utilizați Serviciul.
Cine suntem
Serviciul este operat și vă este furnizat de compania DPlay Entertainment Limited înregistrată în Anglia sub numărul 09615785, cu sediul social la Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, Londra, W4 5YB, Regatul Unit („DEL”, „noi”, „nouă”, „al nostru”).
Confidențialitate
Informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați sau pe care le colectăm de la dvs. când utilizați Serviciul sau Contul dvs. Eurosport (definit mai jos) vor fi utilizate de noi în modurile stabilite în Politica privind confidențialitatea. Asigurați-vă, de asemenea, că citiți Politica noastră privind modulele cookie.
Serviciul
Când ne referim la Serviciu în aceste condiții, acesta include:
· site-urile web Eurosport Player și Eurosport (denumite colectiv „Site-uri web”);
· aplicațiile Eurosport Player și Eurosport disponibile pe anumite telefoane mobile și alte dispozitive conectate (denumite colectiv „Aplicații”); și
· orice alt conținut disponibil pe Site-urile web și în Aplicații, inclusiv:
o serviciul de conținut video la cerere și în timp real disponibil gratuit împreună cu un cont sau pe bază de abonament plătit;
o toate caracteristicile, funcționalitățile și interfețele cu utilizatorul; și
o orice conținut și materiale pe care le puteți vizualiza, accesa sau la care puteți contribui, cum ar fi, imagini, fotografii, sunete, muzică, text, articole, jocuri, grafică, software, videoclipuri, programe, redări în flux în timp real și canale liniare („Conținutul”).
Conținutul Serviciului se va schimba periodic – acest lucru înseamnă că sporturi, evenimente, articole, programe, canale etc. interesante pot deveni disponibile, în timp ce alte sporturi, evenimente, articole, programe, canale etc. vor înceta să mai fie disponibile. Consultați clauza 9 pentru detalii suplimentare.
Condiții de Utilizare
1. Accesul la Serviciu
1.1 Prin accesarea, utilizarea sau instalarea Serviciului, veți putea accesa, utiliza, vizualiza și interacționa cu Conținutul, conform cu termenii și condițiile stabilite în aceste Condiții de Utilizare.
1.2 Este posibil să puteți accesa și vizualiza un anumit Conținut fără a efectua o plată, însă un anumit Conținut va fi disponibil pentru dvs. numai dacă:
(a) vă creați un cont („Cont Eurosport”); sau
(b) achiziționați un abonament cu plată unică sau cu plată recurentă („Abonament Eurosport”).
1.3 Puteți crea un Cont Eurosport doar dacă aveți cel puțin 16 ani. Pentru a achiziționa un Abonament Eurosport, trebuie să aveți vârsta de 18 ani (sau vârsta minimă legală în regiunea dvs. de reședință, dacă aveți peste 18 ani).
1.4 După cum se descrie pe pagina de selectare a Abonamentului Eurosport și în Centrul nostru de asistență:
(a) Abonamentele Eurosport, Conținutul, caracteristicile și funcționalitățile disponibile în cadrul Serviciului, pot varia în funcție de dispozitivul dvs., regiunea de reședință și de la un Site web la altul și de la o Aplicație la alta. Pentru informații suplimentare despre dispozitivele acceptate, citiți secțiunea 13 din aceste Condiții de Utilizare; și
(b) limitările de Conținut, caracteristici și funcționalități pot depinde, de asemenea, de Abonamentul Eurosport pe care îl alegeți și de eventualele restricții impuse de partenerii noștri comerciali.
2. Contul dvs. Eurosport
2.1 Atunci când creați un Cont Eurosport, trebuie să ne furnizați informații corecte, exacte și complete. Puteți utiliza un cont pe care îl dețineți deja pe o platformă terță sau la alt partener pentru a crea un Cont Eurosport, cum ar fi conectarea dvs. la un serviciu de media socială.
2.2 Dvs. răspundeți pentru numele de utilizator și parola aferente Contului Eurosport, pentru păstrarea confidențialității lor și pentru toate activitățile desfășurate cu ajutorul lor (inclusiv toate accesările și utilizările Serviciului prin intermediul Contului dvs. Eurosport). Vă recomandăm să nu divulgați detaliile dvs. de plată, numele de utilizator și parola niciunei alte persoane. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat în cazul în care luați la cunoștință sau suspectați o breșă de securitate sau o utilizare neautorizată a parolei sau numelui dvs. de utilizator.
3. Abonamentul dvs. Eurosport
3.1 Abonamentele Eurosport oferite momentan în regiunea dvs. sunt listate în Serviciu, aici. Dacă achiziționați un Abonament Eurosport de la noi, detaliile despre preț, monedă și reînnoirea automată vă vor fi furnizate înainte de a finaliza achiziția.
3.2 În fila de informații despre Abonamentul Eurosport, puteți găsi:
(a) detalii suplimentare despre caracteristicile fiecărui tip de Abonament Eurosport, inclusiv reînnoirea automată, perioadele minime de abonare, modul de dezactivare a reînnoirii automate și anularea; și
(b) informații despre trecerea de la un Abonament Eurosport la altul, inclusiv impactul eventual asupra aranjamentelor dvs. de facturare.
3.3 După ce finalizați o achiziție, vă vom trimite un e-mail de confirmare cu detaliile noului dvs. Abonament Eurosport. Puteți vizualiza, de asemenea, detaliile despre Abonamentul dvs. Eurosport în zona Cont de aici, inclusiv prețul. În cazul în care Abonamentul dvs. Eurosport se reînnoiește automat, aceste informații vor include taxa recurentă de abonare, data de facturare a reînnoirii și modul de dezactivare a reînnoirii Abonamentului dvs. Eurosport. Dacă v-ați abonat prin intermediul unui terț, citiți secțiunea 12.
4. Reînnoirea automată
4.1 Majoritatea Abonamentelor Eurosport se reînnoiesc automat dacă nu anulați abonamentul înainte de data următoare de reînnoire (sau la sfârșitul perioadei gratuite de acces).
4.2 În cazul în care achiziționați un Abonament Eurosport prin noi, vă vom informa în momentul înregistrării dacă tipul dvs. de Abonament Eurosport se va reînnoi automat și când se va întâmpla acest lucru.
4.3 Dacă aveți un Abonament Eurosport care se reînnoiește automat și nu doriți să vă anulați abonamentul înainte de sfârșitul perioadei curente de abonare (sau înainte de sfârșitul perioadei gratuite de acces), Abonamentul dvs. Eurosport se va reînnoi automat. Când Abonamentul dvs. Eurosport se reînnoiește automat, veți fi taxat cu taxa totală de abonare la același preț (dacă nu se aplică un preț promoțional pentru perioada dvs. de abonare curentă sau ulterioară sau dacă nu v-am înștiințat în privința unei modificări de preț în conformitate cu secțiunea 8) datorat pentru perioada de abonare următoare. Pentru informații suplimentare despre reînnoirea automată, inclusiv despre modul de dezactivare a acestei opțiuni, citiți fișa de informații despre Abonamentul Eurosport și Cont.
4.4 Cu excepția cazului în care Abonamentul dvs. Eurosport se reînnoiește lunar, veți fi înștiințat în privința reînnoirii înainte de sfârșitul perioadei curente de abonare.
5. Perioada gratuită de acces
5.1 Este posibil ca Abonamentul dvs. Eurosport să înceapă cu o perioadă gratuită de acces. Perioadele gratuite de acces sunt disponibile doar pentru abonații noi (câte una per abonat), dacă nu se aplică alte condiții. Durata specifică a oricărei perioade gratuite de acces va fi precizată în momentul înregistrării.
5.2 Veți fi taxat în mod automat la sfârșitul perioadei gratuite de acces, dacă nu vă anulați Abonamentul Eurosport înainte de expirarea perioadei gratuite de acces. Rețineți că este posibil să nu fiți înștiințat că vi se termină perioada gratuită de acces sau că aceasta s-a terminat și că a început abonamentul cu plată.
5.3 Când vă abonați prin intermediul unui terț, de exemplu un magazin de aplicații sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, consultați, de asemenea, secțiunea 12 (Platforme și Servicii terțe) de mai jos.
6. Oferte promoționale
6.1 DEL, companiile din același grup cu DEL și/sau partenerii noștri terți pot pune la dispoziție coduri de vouchere, reduceri sau alte oferte promoționale care vă pot oferi acces gratuit sau cu reducere la Serviciu („Oferte promoționale”).
6.2 Ofertele promoționale pot lua diferite forme și pot fi puse la dispoziție în mod autonom sau furnizate ca parte a unui pachet împreună cu alte produse sau servicii vândute de DEL (sau alte companii din același grup cu DEL) sau împreună cu produsele sau serviciile unuia dintre partenerii noștri.
6.3 Puteți utiliza și valorifica Ofertele Promoționale în conformitate cu termenii și condițiile specifice care se aplică pentru acestea. Consultați termenii și condițiile relevante ale Ofertei Promoționale pentru detaliile complete, inclusiv:
(a) cine este eligibil să beneficieze de ofertă; și
(b) dacă se aplică restricții în privința combinării unei Oferte Promoționale cu o perioadă gratuită de acces.
6.4 În cazul în care o Ofertă Promoțională este furnizată de un partener terț sau de altă companie din același grup cu DEL, terțul respectiv poate avea, de asemenea, termeni și condiții suplimentare care se aplică. DEL nu răspunde pentru produsele și serviciile furnizate de acești parteneri terți.
7. Facturare
7.1 Dacă vi se solicită să vă plătiți Abonamentul Eurosport, veți fi taxat pentru acesta folosind metoda de plată selectată atunci când v-ați abonat pentru prima dată.
7.2 În cazul în care Abonamentul dvs. Eurosport se reînnoiește automat, plățile abonamentului vor fi debitate automat în prima zi a fiecărei perioade noi de abonare pentru Abonamentul dvs. Eurosport, la același preț (dacă nu v-am înștiințat în privința unei modificări de preț, în conformitate cu secțiunea 8, sau dacă se aplică secțiunea 7.4). De obicei, prima plată va fi debitată în ziua în care vă abonați sau, dacă aveți o perioadă gratuită de acces, a doua zi după ce se încheie perioada dvs. gratuită de acces.
7.3 Dacă sunteți eligibil pentru o Ofertă Promoțională care vă permite accesul la un Abonament Eurosport în mod gratuit pe o perioadă specificată și care se transformă apoi într-un abonament cu plată, prima plată va fi debitată imediat după perioada promoției.
7.4 Dacă sunteți eligibil pentru o Ofertă Promoțională ce implică o reducere, factura și plățile dvs. se vor reduce în consecință pe perioada promoției. După perioada promoției, se va aplica prețul standard al abonamentului.
7.5 Pentru a vizualiza informațiile dvs. de facturare, pentru a dezactiva reînnoirea automată sau pentru a actualiza sau modifica metoda dvs. de plată, accesați zona Cont aici (dacă nu plătiți prin intermediul unui terț sau prin intermediul unui alt serviciu, de exemplu, Apple, Google sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, caz în care consultați secțiunea 12 (Platforme și Servicii terțe) de mai jos).
7.6 În cazul în care o plată eșuează, deoarece metoda dvs. de plată a expirat, aveți fonduri insuficiente și nu vă modificați metoda de plată sau nu vă anulați Abonamentul Eurosport, este posibil să vă suspendăm accesul la Abonamentul Eurosport și/sau la Contul dvs., după ce vă înștiințăm, până când noi (sau terțul relevant) obținem o metodă de plată validă. Veți fi înștiințat în privința eșuării plății și vi se va oferi posibilitatea să vă actualizați metoda de plată. Când vă actualizați metoda de plată în Cont aici, ne autorizați să debităm metoda de plată actualizată pentru Abonamentul dvs. Eurosport și dvs. purtați răspunderea pentru eventualele sume necolectate. Acest lucru poate conduce la modificarea datelor dvs. de plată sau a perioadei abonamentului dvs.
7.7 Ne rezervăm dreptul de a modifica data la care vă taxăm, sub rezerva notificării, în cazul în care metoda dvs. de plată nu a fost autorizată cu succes sau în mod automat, dacă data de reînnoire a abonamentului dvs. nu există într-o anumită lună, de exemplu, dacă sunteți taxat de obicei pe data de 30 a fiecărei luni, în februarie veți fi taxat pe data de 28.
7.8 Folosim alte companii (inclusiv alte companii din același grup cu DEL), agenți sau contractanți pentru a procesa tranzacțiile cu carduri de credit și alte metode de plată.
7.9 Dacă vă abonați la un Abonament Eurosport care începe cu o perioadă gratuită de acces sau dacă utilizați o Ofertă Promoțională care vă permite accesul la un Abonament Eurosport în mod gratuit, dar pentru care vi se solicită să furnizați detaliile dvs. de plată, o taxă nominală este posibil să fie debitată temporar când începe perioada gratuită sau Oferta Promoțională.
8. Modificări de preț
8.1 Este posibil să modificăm din când în când prețul Abonamentului dvs. Eurosport. Orice modificări de preț vi se vor aplica nu mai devreme de 30 de zile după notificarea pe care v-o trimitem și după data de reînnoire a Abonamentului dvs. Eurosport curent. Vă vom comunica data la care o eventuală modificare de preț va intra în vigoare. Dacă ați achiziționat un Abonament Eurosport prin intermediul unuia dintre partenerii noștri terți (inclusiv Apple sau Google), modificările de preț se vor supune termenilor și condițiilor terțului respectiv.
8.2 În cazul în care vă notificăm în privința unei modificări de preț și nu doriți să vă prelungiți Abonamentul Eurosport la noul preț al abonamentului, vă puteți anula Abonamentul Eurosport înainte de începutul perioadei următoare de abonare, urmând pașii de anulare indicați în Cont (conform descrierii din secțiunea 11). Utilizarea în continuare a Abonamentului dvs. Eurosport și/sau plata pentru o nouă perioadă de abonare la noul preț al abonamentului va fi considerată ca fiind consimțământul dvs. în legătură cu modificarea de preț.
9. Modificările de conținut
9.1 După cum am menționat anterior în descrierea Serviciului, Conținutul se va schimba periodic – acest lucru înseamnă că sporturi, evenimente, articole, programe, canale etc. interesante pot deveni disponibile, în timp ce alte sporturi, evenimente, articole, programe, canale etc. vor înceta să mai fie disponibile.
9.2 Disponibilitatea Conținutului se poate schimba din diverse motive, cum ar fi cazul în care titularii de drepturi terți ne retrag sau restricționează dreptul nostru de a utiliza conținutul respectiv în cadrul Serviciului sau din considerente legale sau de reglementare.
9.3 Furnizăm Serviciul în mod continuu și nu putem prevedea ce s-ar putea modifica pe viitor. Acest lucru înseamnă că este posibil să facem alte modificări la Conținut decât cele stabilite în aceste Condiții de Utilizare.
9.4 Vom evita să facem modificări la Conținut care sunt păguboase din punct de vedere pecuniar (așa cum am descris în clauza 10.2(b) de mai jos), însă, în cazul în care facem acest lucru, vă vom înștiința, în conformitate cu clauza 10.2(b) de mai jos.
9.5 Rețineți că este posibil să nu vă putem înștiința anticipat în privința fiecărei modificări de Conținut. Ar trebui să consultați Site-ul web și Aplicațiile aici pentru detalii despre disponibilitatea Conținutului.
10. Modificările Serviciului
10.1 Acces gratuit:
(a) Este posibil să întrerupem sau să facem modificări la elementele gratuite ale Serviciului în orice moment, fără a vă înștiința.
(b) Acest lucru include orice părți ale Serviciului pe care le puteți accesa ca vizitator neînregistrat și ca deținător de Cont Eurosport, fără a achiziționa un Abonament Eurosport. Astfel de modificări pot fi făcute (de exemplu): atunci când trebuie să eliminăm anumite caracteristici sau funcționalități și/sau să interzicem accesul anumitor dispozitive sau platforme la părțile gratuite ale Serviciului. De asemenea, este posibil să îmbunătățim, să actualizăm sau, periodic, să perfecționăm aspectele gratuite ale Serviciului.
10.2 Serviciul cu plată:
(a) Pot exista, de asemenea, cazuri în care trebuie să facem modificări la părțile Serviciului pe care le puteți accesa doar cu un Abonament Eurosport („Serviciul cu plată”). Vom face modificări la Serviciul cu plată doar atunci când avem un motiv valid pentru a face acest lucru, cum ar fi:
(i) cazul în care modificăm designul sau aspectul Serviciului;
(ii) pentru a îmbunătăți și extinde caracteristicile și funcționalitățile disponibile în cadrul Serviciului cu plată; sau
(iii) pentru a respecta o modificare din legislațiile aplicabile sau pentru a gestiona un risc potențial de securitate.
(b) Dacă trebuie să facem o modificare la:
(i) Serviciul cu plată care este în dezavantajul dvs.; sau
(ii) o modificare la Conținut care este păguboasă din punct de vedere pecuniar, de exemplu dacă eliminăm canalele de top sau categorii extinse din Conținut,
oricând în perioada Abonamentului dvs. Eurosport, vă vom trimite o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte și dreptul de a vă anula abonamentul. Dacă nu vă anulați Abonamentul Eurosport după ce v-am înștiințat cu privire la astfel de modificări și înainte ca aceste modificări să intre în vigoare, vom considera că acceptați modificările.
(A) Vom încerca să ne asigurăm că orice modificare, care vă dezavantajează, nu va intra în vigoare în perioada dvs. curentă de abonare. Acest lucru înseamnă că vă vom înștiința în avans și veți avea posibilitatea să vă anulați Abonamentul Eurosport înainte ca modificarea să intre în vigoare (când începe următoarea perioadă de abonare), urmând pașii din secțiunea 11 (Anulare).
(B) Dacă o astfel de modificare urmează să intre în vigoare în perioada dvs. curentă de abonare, veți putea oricum să vă anulați Abonamentul Eurosport înainte ca modificarea să intre în vigoare. În astfel de cazuri, vă vom oferi o rambursare a sumelor pe care le-ați plătit pentru Serviciul cu plată, dar de care nu ați beneficiat încă.
10.3 Această secțiune 10 nu se aplică modificărilor nesemnificative aduse oricărei părți a Serviciului, care nu împiedică utilizarea de către dvs. a Serviciului, inclusiv (fără limitare) modificări minore de design sau modificări de Conținut prevăzute în secțiunea 9.
11. Anulare
11.1 Vă puteți anula Abonamentul Eurosport în orice moment înainte de sfârșitul perioadei curente de abonare (sau sfârșitul perioadei gratuite de acces) și, dacă nu vă precizăm altceva în Informațiile despre Abonamentul Eurosport pentru regiunea dvs. (conform descrierii din secțiunea 11.2), anularea va intra în vigoare la sfârșitul perioadei curente de abonare (sau la sfârșitul perioadei gratuite de acces). Acest lucru înseamnă că, dacă sunteți în cursul unei perioade de abonare (sau în cursul unei perioade gratuite de acces), veți putea să utilizați în continuare Abonamentul Eurosport până la sfârșitul perioadei curente de abonare (sau până la sfârșitul perioadei gratuite de acces), dacă nu vă indicăm altceva.
11.2 În unele regiuni, anumite tipuri de Abonament Eurosport au un termen minim care expiră înainte de sfârșitul perioadei curente de abonare. Acest lucru se poate aplica perioadei inițiale de abonare sau unei perioadei de reînnoire. Acest lucru înseamnă că puteți avea posibilitatea de a vă anula Abonamentul Eurosport, anularea intrând în vigoare la sfârșitul termenului minim sau imediat (dacă termenul minim s-a încheiat). Pentru informații suplimentare despre termenul minim și drepturile de anulare care se aplică Abonamentului dvs. Eurosport, citiți Informațiile despre Abonamentul Eurosport pentru regiunea dvs.
11.3 Pentru a vă administra sau anula Abonamentul Eurosport, accesați zona Cont din Contul dvs. Eurosport.
11.4 Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport prin intermediul unui terț (de exemplu, prin intermediul unui magazin de aplicații sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri) și doriți să vă anulați abonamentul, va trebui să faceți acest lucru prin intermediul terțului respectiv. De exemplu, este posibil să fie nevoie să mergeți la setările dispozitivului dvs. sau să vizitați contul dvs. din magazinul de aplicații și să dezactivați reînnoirea automată pentru Eurosport.
11.5 În cazul în care achiziționați un Abonament Eurosport de la noi, sunteți de acord: (a) să vă furnizăm accesul la Abonamentul dvs. Eurosport (și la Conținutul Eurosport disponibil prin Abonamentul Eurosport) imediat; și (b) în cazul în care vă oferiți consimțământul la înregistrare, renunțați la orice drept legal pe care îl aveți: (i) de a vă răzgândi în privința Abonamentului Eurosport ; și (ii) de a primi o rambursare în orice perioadă de grație aplicabilă.
11.6 Dacă aveți reședința în Norvegia, puteți găsi mai multe informații despre dreptul dvs. de a vă răzgândi în orice perioadă de grație aplicabilă, la secțiunea Informații despre Abonamentul Eurosport.
12. Platforme și servicii terțe
12.1 Dacă accesați Serviciul sau achiziționați un Abonament Eurosport prin intermediul unui terț (de exemplu, prin intermediul unui magazin de aplicații sau al unui pachet de servicii furnizat de unul dintre partenerii noștri terți) sau împreună cu un alt produs sau serviciu vândut de terțul respectiv sau DEL:
(a) vă veți supune condițiilor terțului sau condițiilor aplicabile pentru celălalt produs sau serviciu (inclusiv eventualelor reguli de utilizare aplicabile);
(b) orice plată pentru un Abonament Eurosport se va face către terțul respectiv sau către celălalt produs sau serviciu.
(c) informații importante despre:
(i) condițiile de vânzare;
(ii) taxe;
(iii) comisioane;
(iv) metode de plată;
(v) dreptul dvs. de a anula o tranzacție și momentul în care vă puteți exercita acest drept (dacă este cazul); și
(vi) pașii tehnici pentru finalizarea unei tranzacții,
vor fi detaliate în termenii și condițiile terțului respectiv sau în termenii și condițiile aferente celuilalt produs sau serviciu; și
(d) trebuie să respectați acei termeni și condiții ale terțului și, de asemenea, aceste Condiții de Utilizare. În cazul în care există inconsecvențe între aceste Condiții de Utilizare și termenii și condițiile terțului, se vor aplica termenii terțului.
12.2 Dacă plătiți pentru un Abonament Eurosport prin intermediul unui terț (de exemplu, un magazin de aplicații sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri) sau împreună cu alt produs sau serviciu vândut de terțul respectiv sau DEL și doriți să vă modificați metoda de plată, va trebui să faceți acest lucru prin intermediul terțului respectiv sau al celuilalt produs sau serviciu. Dacă întâmpinați probleme legate de facturare sau plăți în aceste cazuri, contactați direct terțul respectiv pentru a discuta despre eventualele rambursări sau credite aferente Abonamentului dvs. Eurosport.
13. Restricții privind dispozitivele, dispozitive acceptate și actualizări
13.1 Este posibil să puteți viziona Conținut folosind Abonamentul dvs. Eurosport numai pe un anumit număr de dispozitive simultan. Puteți găsi detalii despre aceste restricții privind dispozitivele în Centrul nostru de asistență.
13.2 Disponibilitatea și funcționalitatea Serviciului, Abonamentelor Eurosport și Conținutului depind de calitatea conexiunii dvs. la internet și de caracteristicile dispozitivului dvs. După cum se descrie în pagina de selectare a Abonamentului Eurosport și în Centrul nostru de asistență, este posibil ca unele caracteristici ale Serviciului să nu fie disponibile pe toate dispozitivele sau pe toate sistemele de operare. Vizitați Centrul de asistență pentru a vedea lista completă de dispozitive acceptate și cerințele privind sistemul de operare.
13.3 Pentru a beneficia de cea mai bună experiență și pentru a vă asigura că Serviciul funcționează corect, vă recomandăm să acceptați eventualele actualizări ale Serviciului, atunci când devin disponibile. Acest lucru poate înseamnă, de asemenea, că trebuie să actualizați sistemul de operare al dispozitivului dvs. Pe măsură ce se lansează dispozitive și sisteme de operare noi, este posibil să nu mai acceptăm în timp versiuni mai vechi. Ar trebui să vizitați periodic Centrul de asistență pentru a vedea lista completă de dispozitive acceptate în prezent și cerințele privind sistemul de operare.
13.4 Utilizarea de către dvs. a eventualelor actualizări, modificări sau versiuni de înlocuire ale Serviciului este reglementată de aceste Condiții de Utilizare și de condițiile suplimentare pe care le acceptați atunci când instalați astfel de actualizări, modificări sau versiuni de înlocuire.
14. Traficul de date
Dvs. răspundeți pentru toate taxele de acces la internet, de date mobile sau alte cheltuieli determinate de utilizarea Serviciului și Abonamentului dvs. Eurosport. Rețineți că redarea în flux și descărcarea conținutului audio-vizual, cum ar fi videoclipurile și jocurile poate folosi mult trafic de date.
15. Drepturi de proprietate
15.1 Conținutul din cadrul Serviciului este deținut sau licențiat de noi și se spune drepturilor de autor, drepturilor privind mărcile comerciale și altor drepturi de proprietate intelectuală. Prin urmare, dvs. nu aveți niciun drept de proprietate intelectuală în legătură cu sau pentru vreo parte a Serviciului, cu excepția dreptului de utilizare în conformitate cu aceste Condiții de Utilizare.
15.2 Nu puteți elimina, modifica sau schimba în alt mod avizele privind drepturile de autor sau alte marcaje proprietare incluse în Serviciu sau orice Conținut.
15.3 Copierea, accesarea, transferul, executarea în public sau comunicarea publică sau orice altă utilizare a oricărei părți a Serviciului (inclusiv orice Conținut) în alt mod decât cel autorizat în mod expres prin aceste Condiții de Utilizare va constitui o încălcare a drepturilor noastre (sau ale deținătorului de drept) de proprietate intelectuală și o încălcare a acestor Condiții de Utilizare.
15.4 În cazul unei astfel de încălcări, noi sau una dintre companiile noastre afiliate, putem rezilia contractul cu efecte juridice imediate și putem bloca accesul dvs. la Serviciu și vă putem închide Contul Eurosport pe care l-ați putea avea și putem urma orice procedură care ne este disponibilă pentru a ne apăra drepturile.
16. Conținutul dvs.
16.1 Dacă aveți un Cont Eurosport, este posibil să puteți interacționa cu Conținutul din cadrul Serviciului, inclusiv să dați like sau să distribuiți Conținutul.
16.2 Sunteți de acord că:
(a) nu veți distribui, contribui la sau încărca Conținut defăimător, ofensator, ilegal, cu privire la care se poate obiecta, care încalcă drepturile altcuiva sau care încalcă aceste Condiții de Utilizare; și
(b) Conținutul pe care îl trimiteți către Serviciu nu va conține materiale pentru care drepturile de autor aparțin unor terți sau materiale care sunt supuse altor drepturi proprietare ale terților (inclusiv drepturi de confidențialitate sau drepturi de publicitate), dacă nu aveți o licență oficială sau permisiunea din partea proprietarului de drept sau dacă nu sunteți îndreptățit în alt fel în mod legal să distribuiți materialul în cauză.
16.3 Ne rezervăm dreptul (dar nu avem nicio obligație) de a decide dacă respectivul Conținut al dvs. respectă cerințele stabilite în aceste Condiții de Utilizare și putem elimina, modifica sau șterge acest Conținut, putem rezilia sau suspenda accesul dvs. pentru încărcarea de Conținut și/sau putem rezilia sau suspenda Abonamentul dvs. Eurosport fără preaviz, dacă luăm la cunoștință despre orice încălcare a acestor Condiții de Utilizare.
17. Utilizarea Serviciului de către dvs.
17.1 Confirmați că:
(a) veți respecta permanent aceste Condiții de Utilizare; și
(b) nu veți utiliza Serviciul în niciun scop ilicit sau în niciun mod care încalcă drepturile altcuiva, inclusiv eventualele drepturi de proprietate intelectuală.
17.2 Aveți permisiunea de a utiliza și vizualiza Serviciul exclusiv în scop personal și necomercial. În timp ce utilizați Serviciul, vă acordăm o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă de acces la Conținut și de redare în flux, descărcare, stocare temporară și vizualizare a Conținutului. Conținutul pe care îl accesați în cadrul Serviciului va varia în funcție de deținerea sau lipsa deținerii de către dvs. a unui Cont Eurosport și în funcție de Tipul dvs. de Abonament Eurosport. Cu excepția licenței limitate care vă este acordată prin aceste Condiții de Utilizare, niciun drept, titlu sau interes în legătură cu Serviciul nu vă va fi transferat.
17.3 Vă este interzis și sunteți obligat să împiedicați terții să:
(a) transmită, difuzeze, afișeze, execute, publice, licențieze, ofere spre vânzare, efectueze și/sau distribuie copii ale oricărei părți a Serviciului în beneficiul unui terț sau să expună orice parte a Serviciului într-un spațiu public;
(b) efectueze cadre ale oricărui element de Conținut sau Serviciu sau să încorporeze orice parte a Serviciului într-un alt site web, aplicație, serviciu online sau serviciu audio-vizual, deținut de noi sau de partenerii noștri;
(c) să acceseze sau să vizualizeze orice parte a Serviciului și/sau să achiziționeze Abonamentul dvs. Eurosport folosind o rețea proxy virtuală;
(d) să utilizeze numele dvs. de utilizator și parola pentru a vă accesa Contul Eurosport sau Abonamentul Eurosport fără autorizare;
(e) să încerce să schimbe, să modifice, să refacă prin inginerie inversă, să dezasambleze, să decompileze, să transfere, să facă schimb sau să traducă Serviciul, dacă nu aveți dreptul legal de a face acest lucru;
(f) să elimine, să dezactiveze, să degradeze sau să contracareze oricare dintre protecțiile conținutului din cadrul Serviciului sau Conținutul;
(g) să colecteze sau să recolteze date cu caracter personal ale oricărui utilizator al Serviciului (inclusiv orice nume de cont) sau să utilizeze un robot, bot, scraper, aplicație de căutare pe site/recuperare, proxy sau alt dispozitiv manual sau automat, metodă, sistem sau proces pentru a accesa, recupera, indexa, „mina date” sau pentru a reproduce în alt fel sau pentru a sustrage structura de navigare sau prezentarea Serviciului, a Abonamentului dvs. Eurosport sau a Conținutului.
17.4 Sunteți de acord să nu vă înregistrați de mai multe ori la o perioadă gratuită de acces sau pentru același tip de Ofertă Promoțională. Orice astfel de acțiune va încălca aceste Condiții de Utilizare și poate conduce la încetarea Contului dvs. Eurosport și/sau a Abonamentului dvs. Eurosport.
18. Utilizarea Serviciului în afara țării dvs. de reședință
18.1 Dacă aveți reședința în UE, puteți accesa Conținutul disponibil de obicei prin intermediul Abonamentului dvs. specific Eurosport când vizitați altă țară UE, fără costuri suplimentare. Acest lucru înseamnă că puteți beneficia de același serviciu în străinătate ca cel de acasă; veți accesa același Conținut, în aceeași limbă, pe care îl accesați prin intermediul Abonamentului dvs. Eurosport când sunteți acasă. Acest acces este disponibil numai dacă vă aflați temporar în străinătate în altă țară UE și putem verifica dacă țara dvs. de reședință este în UE.
18.2 Consultați Centrul de asistență pentru mai multe informații despre accesul la Serviciu în afara țării dvs. de reședință.
19. Încetarea dreptului dvs. de utilizare a Serviciului
19.1 Putem înceta contractul nostru cu dvs. (și, în consecință, dreptul dvs. de utilizare a Serviciului) în orice moment. În cazul în care încetăm contractul cu dvs. după ce ați achiziționat un Abonament Eurosport, vă vom trimite o notificare prealabilă într-un termen rezonabil și ne vom asigura că: (i) aveți acces la elemente cu plată ale Serviciului aferente Abonamentului dvs. Eurosport pentru restul perioadei de abonare; sau (ii) primiți o rambursare pentru porțiunea rămasă din perioada dvs. de abonare după data rezilierii contractului dintre noi. Puteți înceta, de asemenea, contractul cu noi pentru Abonamentul dvs. Eurosport în orice moment, în conformitate cu secțiunea 11.
19.2 În orice caz, putem rezilia imediat sau vă putem suspenda dreptul de Utilizare a tuturor părților sau a oricărei părți a Serviciului sau a Abonamentului dvs. Eurosport în cazul în care ați încălcat grav aceste Condiții de Utilizare sau în cazul în care utilizați vreo parte a Serviciului în mod fraudulos, ilegal sau în alte scopuri decât cel prevăzut. Vă vom înștiința în cazul în care decidem să reziliem sau să suspendăm dreptul dvs. de utilizare a Serviciului. În cazul în care fapta dvs. poate fi remediată, vă vom oferi posibilitatea rezonabilă de a face acest lucru.
19.3 Dacă vă reziliem drepturile de utilizare a Serviciului, Contul dvs. Eurosport sau Abonamentul dvs. Eurosport, trebuie să încetați toate activitățile autorizate prin aceste Condiții de Utilizare, inclusiv utilizarea Serviciului.
20. Răspunderea noastră în raport cu dvs.
20.1 În temeiul legislațiilor din regiunea dvs., dispuneți de anumite drepturi legale. Nimic din aceste Condiții de Utilizare nu este menit să afecteze aceste drepturi legale și nu ne exonerăm răspunderea dacă nu ni se permite aceste lucru conform cu legislațiile din regiunea dvs. Pentru mai multe informații despre drepturile dvs. legale, contactați organizația locală pentru consumatori.
20.2 Ne asumăm răspunderea pentru decesul sau vătămarea corporală cauzată de neglijența noastră sau de a angajaților ori a agenților noștri. De asemenea, răspundem pentru denaturarea frauduloasă, comportamentul neadecvat voit sau neintenționat sau pentru neglijența gravă din partea noastră sau din partea angajaților ori agenților noștri.
20.3 În cazul în care încălcăm aceste Condiții de Utilizare, veți răspunde doar pentru pierderile care sunt previzibile. Pierdere sunt previzibile în cazul în care sunt evidente, sau dvs. și DEL ați știut că se pot întâmpla în momentul în care ați acceptat aceste Condiții de Utilizare.
20.4 Nu răspundem pentru:
(a) orice utilizare de către dvs. a Serviciului sau a Conținutului care nu este autorizată de noi prin aceste Condiții de Utilizare;
(b) orice defecțiune sau întrerupere a Serviciului sau a Conținutului din cauza unor circumstanțe imprevizibile pe care nu le putem controla și care ne împiedică să ne îndeplinim obligațiile în raport cu dvs. și care pot fi considerate ca fiind un „eveniment de forță majoră” în conformitate cu legislația locală (dacă este cazul). Acest lucru poate fi cauzat de lucruri, precum fulgere, inundații, condiții climatice extreme, incendiu, explozie, activități teroriste, epidemii, răscoală, război, orice acțiune întreprinsă de un guvern sau altă autoritate publică sau greve sau alte acțiuni industriale, în cazul în care aceste evenimente sunt previzibile și nu le putem controla.
(c) orice funcționalitate lipsă sau eșec de a furniza orice parte a Serviciului sau a Conținutului sau orice pierdere de conținut sau date cauzate de:
(i) echipamentele dvs., dispozitivele, sistemul de operare sau conexiunea la internet (inclusiv malware, viruși sau erori ce provin de la terți sau de orice dispozitiv al dvs.);
(ii) eșecul dvs. de a descărca o actualizare sau cea mai recentă versiune publicată a Serviciului sau de a respecta cerințele de compatibilitate; sau
(iii) consecințele modificării de către dvs. a echipamentului, dispozitivului, sistemului de operare sau a conexiunii la internet;
(d) incompatibilitatea oricărei părți a Serviciului sau Conținutului cu alt software sau hardware (inclusiv oricare dintre dispozitivele dvs.) așa cum se explică în Centrul nostru de asistență; și
(e) acțiunile oricărui terț care nu pot fi controlate de noi în mod rezonabil și care pot include producători de dispozitive sau furnizori ai unui sistem de operare pentru dispozitive.
20.5 Exceptând responsabilitatea ce decurge din circumstanțele descrise în secțiunile 20.1 și 20.2 (care este nelimitată), în limita maximă permisă de legislația locală, răspunderea noastră totală în raport cu dvs. pentru toate daunele care decurg din utilizarea de către dvs. a Serviciului va fi limitată la suma totală pe care ați plătit-o pentru Abonamentul Eurosport.
20.6 Nu putem garanta că Serviciul sau Conținutul va fi complet lipsit de greșeli sau erori sau că accesul dvs. va fi lipsit de întreruperi (de exemplu, pot exista timpi de inactivitate pentru întreținere sau actualizări sau pene de curent ori de server sau alte motive pe care nu le putem controla), totuși, dacă luăm la cunoștință despre probleme tehnice, vom încerca întotdeauna să le remediem.
21. Publicitate și site-uri web terțe
21.1 Serviciul și Conținutul pot conține reclame. În limita maximă permisă de lege, nu răspundem în fața dvs. pentru niciun caz în care v-ați bazat pe caracterul complet, exactitatea sau existența vreunei reclame din cadrul Serviciului sau Conținutului, atunci când astfel de reclame nu pot fi controlate de noi.
21.2 Serviciul poate include hyperlinkuri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de noi.
(a) Nu avem niciun control asupra și nu ne asumăm răspunderea pentru disponibilitatea, conținutul, politicile privind confidențialitatea sau practicile site-urilor web terțe.
(b) Confirmați și sunteți de acord că nu vom răspunde pentru nicio pierdere sau daună pe care o puteți suferi ca urmare a disponibilității acestor site-uri sau resurse terțe externe sau ca urmare a faptului că v-ați bazat pe caracterul complet, exactitatea sau existența vreunei reclame, vreunui produs sau a altor materiale de pe sau disponibile la astfel de site-uri web sau resurse.
21.3 Vă încurajăm să fiți atenți când părăsiți Serviciul și să citiți termenii și condițiile și politica privind confidențialitatea de pe fiecare site web pe care îl vizitați.
22. Raportarea Conținutului
În cazul în care vedeți un Conținut în cadrul Serviciului pe care doriți să ni-l semnalați sau raportați, deoarece, de exemplu, credeți că încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei alte persoane, urmați instrucțiunile din Centrul de asistență.
23. Modificarea acestor Condiții de Utilizare
23.1 Avem dreptul de a modifica aceste Condiții de Utilizare în orice moment, din următoarele motive:
(a) pentru a îmbunătăți Condițiile de Utilizare, pentru a face Condițiile noastre de Utilizare mai clare și mai ușor de înțeles sau pentru a-i încadra pe toți clienții în aceleași Condiții de Utilizare;
(b) pentru a respecta cerințele legale sau de reglementare, cum ar fi legislații în vigoare care ni se aplică nouă și contractului nostru cu dvs. sau în cazul în care ne supunem unui ordin sau unei hotărâri judecătorești;
(c) pentru a vă furniza informații suplimentare despre Serviciu,
(d) în cazul în care efectuăm modificări la Serviciu pentru a-l îmbunătăți, inclusiv în cazul în care extindem sfera de utilizare a Serviciului prin adăugarea de caracteristici, funcționalități sau Conținut suplimentare;
(e) în cazul în care actualizăm detaliile sau structura Abonamentului dvs. Eurosport sau a oricărui alt Abonament Eurosport sau produse pe care le oferim în cadrul Serviciului:
(f) în cazul în care intenționăm să modificăm modul în care ne structurăm Serviciul sau să ne reorganizăm modul în care ne structurăm sau desfășurăm activitatea; sau
(g) din motive de securitate, inclusiv în cazul în care introducem verificări suplimentare de securitate sau software pentru a proteja Conținutul sau Serviciul.
În plus, furnizăm Serviciul în mod continuu și nu putem prevedea ce s-ar putea modifica pe viitor. Acest lucru înseamnă că putem face modificări sau completări la aceste Condiții de Utilizare din alte motive decât cele menționate mai sus.
23.2 În cazul în care modificăm aceste Condiții de Utilizare, vă vom înștiința. Vom încerca să vă înștiințăm înainte de a efectua orice modificări, cu excepția cazului în care modificările trebuie implementate rapid din motive de securitate, legale sau de reglementare, caz în care vă vom înștiința în privința modificărilor cât mai curând posibil.
23.3 În cazul în care orice modificare la aceste Condiții de Utilizare vă va dezavantaja, vă vom înștiința cu un avans de cel puțin 30 de zile și puteți opta să vă anulați Abonamentul Eurosport înainte ca modificările să intre în vigoare. Dacă nu vă anulați Abonamentul Eurosport după ce v-am înștiințat cu privire la astfel de modificări și înainte ca aceste modificări să intre în vigoare, vom considera că acceptați modificările.
(a) Vom încerca să ne asigurăm că orice modificare, care vă dezavantajează, nu va intra în vigoare în perioada dvs. curentă de abonare. Acest lucru înseamnă că vă vom înștiința în avans și veți avea posibilitatea să vă anulați Abonamentul Eurosport înainte ca modificarea să intre în vigoare (când începe următoarea perioadă de abonare), urmând pașii din secțiunea 11 (Anulare).
(b) Dacă o modificare adversă urmează să intre în vigoare în perioada dvs. curentă de abonare, veți putea oricum să vă anulați Abonamentul Eurosport înainte ca modificarea să intre în vigoare. În astfel de cazuri, vă vom oferi o rambursare a sumelor pe care le-ați plătit pentru Serviciul cu plată, dar de care nu ați beneficiat încă.
23.4 Versiunea cea mai actualizată a Condițiilor de Utilizare va fi întotdeauna disponibilă pe Site-ul web și în Aplicații începând de la data intrării în vigoare.
24. Mesajele Serviciului
24.1 Dacă ați creat un Cont Eurosport, vă vom trimite informații referitoare la utilizarea Serviciului, la Contul dvs. Eurosport și/sau la eventualul Abonament Eurosport achiziționat (de ex. modificări de parole, autorizări de plată, facturi sau metode de plată, mesaje de confirmare, actualizări de conținut și caracteristici și alte mesaje de privind serviciul și tranzacțiile) prin mesaje în cadrul Serviciului sau SMS ori e-mail la detaliile de contact pe care le-ați furnizat în momentul înregistrării.
24.2 Dacă v-ați înregistrat prin intermediul unui terț, de exemplu prin intermediul unuia dintre partenerii noștri sau folosind detaliile contului dvs. de pe o platformă, atunci este posibil să obținem adresa dvs. de e-mail de la terțul sau platforma respectivă, ca să vă putem ține la curent cu mesaje referitoare la serviciu.
25. Transferarea drepturilor
Contractul dintre noi și dvs. este personal pentru dvs. și niciun terț nu are dreptul de a beneficia de acesta. Cu acordul dvs., putem transfera drepturile și obligațiile dvs. stipulate în aceste Condiții de Utilizare către o companie, firmă sau persoană, cu condiția ca Abonamentul dvs. Eurosport să nu fie afectat în mod negativ ca urmare a unui astfel de transfer. Cu excepția cazului în care drepturile noastre stipulate în aceste Condiții de Utilizare sunt transferate către un terț în timpul unei fuziuni, achiziții sau alt transfer al companiei noastre, aveți dreptul de a vă anula Abonamentul Eurosport înainte de transfer. Nu puteți transfera drepturile și obligațiile dvs. stipulate în aceste Condiții de Utilizare nimănui altcuiva.
26. Încetări
În cazul în care orice paragraf sau secțiune din aceste Condiții de Utilizare este considerată ilegală, nevalidă sau neaplicabilă de către o instanță judecătorească sau autoritate juridică, paragraful sau secțiunea respectivă va fi considerată eliminată. Valabilitatea și aplicabilitatea părților rămase din aceste Condiții de Utilizare vor continua și nu vor fi afectate.
27. Declarație de renunțare
În măsura în care eșuăm sau decidem să nu ne exercităm dreptul de a ridica pretenții împotriva dvs. la care avem dreptul, acest lucru nu va fi considerat o renunțare la acel drept dacă nu vi se indică altfel în scris.
28. Legislația aplicabilă
28.1 Aceste Condiții de Utilizare vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legislațiile din regiunea identificată în tabelul de mai jos. Totuși, aceste Condiții de Utilizare nu vor limita niciun drept de protecție a consumatorilor la care ați putea avea dreptul în conformitate cu legislațiile în vigoare în țara dvs. de reședință.
Regiunea de reședințăLegislația aplicabilă
FinlandaLegislația din Finlanda
PoloniaLegislația din Polonia
SpaniaLegislația din Spania
Restul lumiiAnglia și Țara Galilor
28.2 Dacă locuiți în Anglia sau Țara Galiilor, veți putea ridica pretenții în legătură cu sau ca urmare a acestor Condiții de Utilizare numai la instanțele judecătorești din Anglia și Țara Galilor. Dacă nu locuiți în Anglia sau Țara Galilor, puteți ridica pretenții la instanțele judecătorești din regiunea dvs. de reședință.
29. Reclamații
29.1 În cazul în care aveți reclamații, încercați să discutați mai întâi cu noi, contactându-ne prin intermediul detaliilor de contact de mai jos.
29.2 În plus, înainte de ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană („Brexit”) și în perioada de tranziție de dinainte de Brexit, rețineți că, dacă locuiți într-un stat membru al Uniunii Europene, sau în Norvegia, Islanda sau Lichtenstein, litigiile pot fi trimise pentru soluționare online pe platforma de Soluționare a Disputelor Online a Comisiei Europene („ODR”) disponibilă la https://ec.europa.eu/consumers/odr. Cu excepția prevederilor de mai jos, nu folosim în prezent metode alternative de soluționare a litigiilor, inclusiv prin intermediul platformei ODR, ca mijloace de soluționare a reclamațiilor consumatorilor.
(a) Dacă locuiți în Finlanda, aveți dreptul de a înainta o reclamație la Comisia de Dispute pentru Consumatori (în conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor din Finlanda). Adresa Comisiei pentru Disputele Consumatorilor este: Hämeentie 3, PO Box 306, FI-00531 Helsinki și site-ul lor web este www.kuluttajariita.fi.
(b) Dacă locuiți în Suedia, orice dispute care apar în legătură cu sau ca urmare a acestor Condiții de Utilizare pe care nu le putem soluționa pe cale amiabilă, pot fi înaintate către Comisia Națională Suedeză pentru Disputele Consumatorilor („ARN”), la adresa: Box 174, 101 23 Stockholm, Suedia (www.arn.se). ARN este o autoritate publică ce soluționează disputele dintre consumatori și operatorii de activități. În calitate de consumator, puteți beneficia gratuit de soluționarea oricăror dispute de către ARN. Vom respecta decizia ARN.
30. Date de contact
Ne puteți contacta la customerservice@eurosportplayer.com sau folosind detaliile din Centrul nostru de asistență.
Ultima actualizare: Aprilie 2020