Informații despre cum vă puteți aranja un alt Abonament Eurosport care să înceapă după ce Abonamentul dvs. Eurosport curent se sfârșește, pot fi consultate la secțiunea 2.
În cazul în care achiziționați un Abonament Eurosport direct de la noi, sunteți de acord: (a) să vă furnizăm accesul la Abonamentul dvs. Eurosport (și la Conținutul Eurosport disponibil prin intermediul acelui Abonament Eurosport) imediat; și (b) în cazul în care vă oferiți consimțământul la înregistrare, să renunțați la orice drept legal pe care îl aveți: (i) de a vă răzgândi în privința Abonamentului dvs. Eurosport; și (ii) de a primi o rambursare în orice perioadă de grație aplicabilă.
Rețineți că, dacă accesați Eurosport Player sau dacă achiziționați un Abonament Eurosport prin intermediul unui terț (de ex. prin intermediul magazinului de aplicații sau unul din partenerii noștri terți), plata dvs. se va efectua către terțul respectiv și vă veți supune termenilor acestuia. Informațiile importante despre facturare și reînnoire vor fi detaliate în termenii și condițiile terțului. Mai multe informații despre acest aspect pot fi consultate la Termenii noștri de Utilizare.
1. Abonamentele noastre Eurosport
1.1 ABONAMENTUL LUNAR EUROSPORT
Ce este Abonamentul Lunar Eurosport?
Un Abonament Lunar Eurosport vă oferă acces la Conținut Eurosport live și la cerere pentru o perioadă minimă de o lună.
Se va reînnoi în mod automat?
Da. Acesta se va reînnoi automat în fiecare lună, dacă nu anulați abonamentul înainte de începerea accesului pentru luna următoare sau înainte de sfârșirea unei perioade de acces gratuit.
Când procesăm plata?
Metoda dvs. de plată va fi debitată în ziua în care vă înregistrați pentru un Abonament Lunar Eurosport (și, ulterior, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date a fiecărei luni de reînnoire următoare), dacă nu specificăm altfel (de exemplu, în cazul în care se aplică o perioadă de acces gratuit, a se vedea mai jos).
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Lunar Eurosport cu o perioadă de acces gratuit:
  • vom prelua detaliile dvs. de plată în ziua în care vă înregistrați, dar nu vom debita plata înainte de sfârșitul perioadei de acces gratuit;
  • Abonamentul dvs. Lunar Eurosport se va converti automat într-un abonament cu plată la sfârșitul perioadei de acces gratuit; și
  • metoda de plată aleasă de dvs. va fi debitată în ziua conversiei automate (și, ulterior, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date a fiecărei luni următoare).
Cât timp am acces?
Un Abonament Lunar Eurosport vă oferă acces pentru un termen minim de o lună. Termenul minim începe în fiecare lună la data la care debităm plata pentru accesul aferent lunii respective.
Abonamentul dvs. Lunar Eurosport va continua dacă nu este anulat în conformitate cu Termenii noștri de Utilizare, astfel cum sunt descriși mai jos.
Cum pot anula?
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Lunar Eurosport cu o perioadă de acces gratuit, vă puteți anula abonamentul în orice moment înainte de terminarea perioadei de acces gratuit, accesând Contul dvs. și urmând mesajele online de anulare a reînnoirii automate. Veți avea acces în continuare până la sfârșitul perioadei de acces gratuit și nu se va debita nicio plată.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Lunar Eurosport cu o perioadă de acces gratuit și acesta a fost convertit în mod automat într-un abonament cu plată, sau dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Lunar Eurosport fără perioadă de acces gratuit, vă puteți anula abonamentul în orice moment înainte de începerea accesului pentru luna următoare, accesând Contul dvs. și urmând mesajele online de anulare a reînnoirii automate. Veți avea acces în continuare la Conținutul Eurosport relevant până la sfârșitul lunii pentru care ați plătit și nu se vor acorda rambursări. Ulterior, nu se vor debita alte plăți.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Lunar Eurosport prin intermediul unui terț (de exemplu, prin intermediul unui magazin de aplicații sau a unuia din partenerii noștri) și doriți să vă anulați abonamentul, va trebui să faceți acest lucru prin intermediul terțului respectiv. De exemplu, este posibil să fie nevoie să accesați contul dvs. de la terțul respectiv și să dezactivați reînnoirea automată pentru Eurosport Player.
1.2 ABONAMENTUL ANUAL EUROSPORT
Ce este un Abonament Anual Eurosport?
Un Abonament Anual Eurosport vă oferă acces la Conținut Eurosport live și la cerere pentru o perioadă minimă de un an.
Se va reînnoi în mod automat?
Da. Acesta se va reînnoi automat în fiecare an, dacă nu anulați abonamentul înainte de începerea accesului pentru anul următor sau înainte de sfârșirea unei perioade de acces gratuit.
Când procesăm plata?
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport care se plătește printr-o plată anuală în avans, metoda dvs. de plată va fi debitată în ziua în care vă înregistrați (și, ulterior, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date a fiecărui an de reînnoire următor), dacă nu specificăm altfel (de exemplu, în cazul în care se aplică o perioadă de acces gratuit, a se vedea mai jos).
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport care se plătește în rate, metoda dvs. de plată va fi debitată cu prima dvs. rată în ziua în care vă înregistrați (și, ulterior, în jurul aceleiași date a fiecărei luni următoare pentru tot restul anului și în fiecare an de reînnoire), dacă nu specificăm altfel (de exemplu, în cazul în care se aplică o perioadă de acces gratuit, a se vedea mai jos).
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport cu o perioadă de acces gratuit:
  • vom prelua detaliile dvs. de plată în ziua în care vă înregistrați, dar nu vom debita plata înainte de sfârșitul perioadei de acces gratuit;
  • Abonamentul dvs. Anual Eurosport se va converti automat într-un abonament cu plată la sfârșitul perioadei de acces gratuit; și
  • metoda de plată aleasă de dvs. va fi debitată în ziua conversiei automate (și, ulterior, în cazul unui Abonament Anual Eurosport care se plătește printr-o plată anuală în avans, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date în fiecare an următor și, în cazul unui Abonament Anual Eurosport care se plătește în rate, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date în fiecare lună pentru tot restul anului și în fiecare an de reînnoire).
Cât timp am acces?
Un Abonament Anual Eurosport vă oferă acces pentru un termen minim de un an.
În cazul unui Abonament Anual Eurosport care se plătește printr-o plată în avans, anuală, termenul minim începe în fiecare an la data la care debităm plata.
În cazul unui Abonament Anual Eurosport care se plătește în rate, termenul minim începe în fiecare an la data la care debităm prima rată pentru accesul aferent anului respectiv.
Abonamentul Anual Eurosport va continua dacă nu este anulat în conformitate cu Termenii noștri de Utilizare, astfel cum sunt descriși mai jos.
Cum pot anula?
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport cu o perioadă de acces gratuit, vă puteți anula abonamentul în orice moment înainte de terminarea perioadei de acces gratuit, accesând Contul dvs. și urmând mesajele online de anulare a reînnoirii automate. Veți avea acces în continuare până la sfârșitul perioadei de acces gratuit și nu se va debita nicio plată.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport cu o perioadă de acces gratuit și acesta a fost convertit în mod automat într-un abonament cu plată sau, dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport fără perioadă de acces gratuit, vă puteți anula abonamentul în orice moment înainte de începerea accesului pentru anul următor, accesând Contul dvs. și urmând mesajele online de anulare a reînnoirii automate.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport care se plătește printr-o plată anuală în avans, veți avea acces în continuare la Conținutul Eurosport relevant până la sfârșitul termenului minim curent și nu se vor acorda rambursări. Ulterior, nu se vor debita alte plăți. Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport care se plătește în rate, veți avea acces în continuare la Conținutul Eurosport relevant până la sfârșitul termenului minim curent și va trebui să plătiți în continuare toate ratele datorate și încă neplătite. Ulterior, nu se vor debita alte plăți.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Anual Eurosport prin intermediul unui terț (de exemplu, prin intermediul unuia din partenerii noștri) și doriți să vă anulați abonamentul, va trebui să faceți acest lucru prin intermediul terțului respectiv. De exemplu, este posibil să fie nevoie să accesați contul dvs. de la terțul respectiv și să dezactivați reînnoirea automată pentru Eurosport Player.
1.3 ABONAMENTUL EUROSPORT DE EVENIMENT
Un Abonament Eurosport de Eveniment vă oferă acces doar la unul sau la mai multe evenimente sportive specifice, de exemplu, un singur turneu sau meci.
Abonamentul Eurosport de Eveniment nu se va reînnoi automat și vă permite accesul doar la evenimente sportive specifice disponibile pentru Abonamentul Eurosport de Eveniment pe perioada care vă este specificată în momentul cumpărării.
Metoda dvs. de plată va fi debitată în ziua în care vă înregistrați pentru un Abonament Eurosport de Eveniment.
1.4 ABONAMENT EUROSPORT 24H
Un Abonament Eurosport 24h vă oferă acces la Conținut Eurosport live și la cerere pe o perioadă de 24 de ore consecutive, începând cu data și ora cumpărării.
Abonamentul dvs. Eurosport 24h nu se va reînnoi automat.
Metoda dvs. de plată va fi debitată în ziua în care vă înregistrați pentru un Abonament Eurosport24h.
1.5 ABONAMENT EUROSPORT DE SEZON
Ce este un Abonament Eurosport de Sezon?
Un Abonament Eurosport de Sezon care vă oferă acces la un sezon ce include unul sau mai multe tipuri de sporturi, fie că este vorba despre o anumită ligă, serie de turnee sau competiții disponibile, live și la cerere.
Se va reînnoi în mod automat?
Da. Acesta se va reînnoi automat la fiecare sezon, dacă nu anulați abonamentul înainte de începerea sezonului următor sau înainte de sfârșirea perioadei de acces gratuit.
Când procesăm plata?
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon care se plătește în fiecare sezon printr-o plată în avans, metoda dvs. de plată va fi debitată în ziua în care vă înregistrați (și, ulterior, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date a fiecărui sezon de reînnoire următor), dacă nu specificăm altfel (de exemplu, în cazul în care se aplică o perioadă de acces gratuit, a se vedea mai jos).
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon care se plătește în rate, metoda dvs. de plată va fi debitată cu prima rată în ziua în care vă înregistrați (și, ulterior, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date a fiecărei luni următoare pentru tot restul sezonului și a fiecărui sezon de reînnoire), dacă nu specificăm altfel (de exemplu, în cazul în care se aplică o perioadă de acces gratuit, a se vedea mai jos).
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon cu o perioadă de acces gratuit:
  • vom prelua detaliile dvs. de plată în ziua în care vă înregistrați, dar nu vom debita plata înainte de sfârșitul perioadei de acces gratuit;
  • Abonamentul dvs. Eurosport de Sezon se va converti automat într-un abonament cu plată la sfârșitul perioadei de acces gratuit; și
  • metoda de plată aleasă de dvs. va fi debitată în ziua conversiei automate (și, ulterior, în cazul unui Abonament Eurosport de Sezon care se plătește printr-o plată în avans, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date a fiecărui sezon de reînnoire următor și, în cazul unui Abonament Eurosport de Sezon care se plătește în rate, la aceeași dată sau în jurul aceleiași date a fiecărei luni următoare pentru tot restul sezonului și a fiecărui sezon de reînnoire).
Cât timp am acces?
Un Abonament Eurosport de Sezon vă oferă acces pentru un termen minim de un sezon.
În cazul unui Abonament Eurosport de Sezon care se plătește în avans, termenul minim începe în fiecare sezon la data la care debităm plata în avans aferentă sezonului respectiv.
În cazul unui Abonament Eurosport de Sezon care se plătește în rate, termenul minim începe în fiecare sezon la data la care debităm prima rată pentru accesul aferent sezonului respectiv.
Abonamentul dvs. Eurosport de Sezon va continua dacă nu este anulat în conformitate cu Termenii noștri de Utilizare, astfel cum sunt descriși mai jos.
Cum pot anula?
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon cu o perioadă de acces gratuit, vă puteți anula abonamentul în orice moment înainte de terminarea perioadei de acces gratuit, accesând Contul dvs. și urmând mesajele online de anulare a reînnoirii automate. Veți avea acces în continuare până la sfârșitul perioadei de acces gratuit și nu se va debita nicio plată.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon cu o perioadă de acces gratuit și acesta a fost convertit în mod automat într-un abonament cu plată sau, dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon fără perioadă de acces gratuit, vă puteți anula abonamentul în orice moment înainte de începerea sezonului următor, accesând Contul dvs. și urmând mesajele online de anulare a reînnoirii automate.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon care se plătește în avans, veți avea acces în continuare la Conținutul relevant până la sfârșitul termenului minim curent și nu se vor acorda rambursări. Ulterior, nu se vor debita alte plăți.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon care se plătește în rate, veți avea acces în continuare la Conținutul relevant până la sfârșitul termenului minim curent și va trebui să plătiți în continuare toate ratele datorate și încă neplătite. Ulterior, nu se vor debita alte plăți.
Dacă v-ați înregistrat pentru un Abonament Eurosport de Sezon prin intermediul unui terț (de exemplu, prin intermediul unui magazin de aplicații sau a unuia din partenerii noștri) și doriți să vă anulați abonamentul, va trebui să faceți acest lucru prin intermediul terțului respectiv. De exemplu, este posibil să fie nevoie să accesați contul dvs. de la terțul respectiv și să dezactivați reînnoirea automată pentru Eurosport Player.
2. Aranjarea unui alt Abonament Eurosport care să înceapă atunci când Abonamentul dvs. Eurosport curent se sfârșește
Puteți aranja un alt Abonament Eurosport care va începe automat atunci când Abonamentul dvs. Eurosport curent se sfârșește. De exemplu, puteți decide să schimbați Abonamentul Lunar cu cel Anual sau să profitați de un preț promoțional sau de o ofertă specială pentru care sunteți eligibil.
Odată ce ați aranjat un nou Abonament Eurosport, veți putea vedea detaliile Abonamentului dvs. Eurosport curent și cele ale următorului Abonament Eurosport la secțiunea Administrarea Abonamentului din Contul Dvs.
Când pot aranja un alt Abonament Eurosport?
Puteți aranja un alt Abonament Eurosport atunci când:
(i) vă abonați direct prin noi; și
(ii) sunteți eligibil pentru a face asta.
Vă vom oferi detaliile despre când sunteți eligibil pentru a aranja un alt Abonament Eurosport, inclusiv de a profita de o ofertă, înainte să vă abonați. Această facilitate nu este disponibila atunci când vă abonați prin intermediul unui terț (de exp. prin intermediul unui magazin de aplicații sau a unuia dintre partenerii noștri).
Când aranjați un alt Abonament Eurosport pe parcursul abonării dvs. curente, reînnoirea automată va înceta în mod automat cu privire la Abonamentul dvs. Eurosport curent. Abonamentul dvs. Eurosport nou nu se va activa imediat, dar va începe la sfârșitul perioadei dvs. minime curente.
Când procesăm plata?
Plata pentru noul dvs. Abonament Eurosport va fi debitată la data la care acesta începe, prin intermediul metodei de plată aleasă de dvs. Aceasta va fi ziua următoare perioadei minime a Abonamentului dvs. Eurosport curent care se sfârșește.
Dacă Abonamentul dvs. Eurosport nou are o perioadă de acces gratuit, perioada de acces gratuit trebuie să înceapă în ziua următoare după ce Abonamentul dvs. Eurosport curent se sfârșește. Plata pentru noul dvs. Abonament Eurosport va fi încasată imediat după acea perioadă de acces gratuită.
Plățile viitoare vor depinde de tipul de Abonament Eurosport pe care l-ați aranjat. Vă rugăm să consultați secțiunea 1 de mai sus pentru detaliile de plată referitoare la diferitele Abonamente Eurosport disponibile.
Pot să mă răzgândesc cu privire la noul Abonament Eurosport?
Puteți anula noul Abonament Eurosport oricând înainte ca acesta să înceapă prin accesarea Contului dvs. și urmând mesajele online de anulare a unui abonament viitor. Veți continua să aveți acces la Abonamentul dvs. Eurosport curent până la sfârșitul perioadei dvs. de abonare curente.
Odată ce plata privind noul dvs. Abonament Eurosport a fost efectuată, modul în care încetați abonarea dvs. va depinde de tipul de Abonament Eurosport la care v-ați abonat. Vă rugăm să consultați mai jos detaliile privind modul în care puteți să anulați în funcție de diferitele de Abonamente Eurosport disponibile.
Ultima actualizare: Aprilie 2020