Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

INFORMAȚII DESPRE DATELE MELE

The Editorial Team

Actualizat 08/04/2020 la 17:35 GMT+3

Un ghid rapid despre modul în care utilizăm informațiile dvs. cu caracter personal

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Subscrisa este Dplay Entertainment Limited, o societate înregistrată în Anglia cu numărul de înregistrare 09615785, având sediul social la Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, Londra W4 5YB, Marea Britanie și suntem operatorul de date al informațiilor cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. Oferim o gamă de servicii gratuite și plătite, precum Eurosport și Eurosport Player (denumite împreună „Serviciile”).
Tratăm confidențialitatea cu maximă seriozitate și dorim să fim cât mai transparenți cu privire la modul în care prelucrăm informațiile dvs. cu caracter personal. Făcând clic pe link-ul „Acces la datele mele” din secțiunea „Date cu caracter personal” din „Cont”, puteți accesa cu ușurință anumite informații cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dvs. Aici explicăm pe scurt modul în care utilizăm aceste informații cu caracter personal.
Pot exista unele informații cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. care nu sunt disponibile prin intermediul link-ului „Acces la datele mele”; de exemplu, orice interacțiuni pe care le-ați avut cu echipa noastră de asistență clienți. Dacă doriți să accesați orice alte informații cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., vă rugăm să contactați Biroul nostru de confidențialitate la DPO@discovery.com sau contactați echipa noastră de asistență clienți, făcând clic pe link-urile „Contactați-ne” sau „Chat live” din zona „Ajutor” a site-ului.
Informații suplimentare despre ce informații cu caracter personal prelucrăm despre dvs. și despre modul în care le utilizăm pot fi găsite în Politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că toate definițiile utilizate aici se referă la termenii definiți în Politica noastră de confidențialitate.
Informațiile dvs. cu caracter personal și cum le utilizăm
În paragraf de mai jos am stabilit categoriile de informații cu caracter personal pe care vi le furnizăm atunci când faceți clic pe link-ul „Acces la datele mele”și o scurtă explicație a modului în care le utilizăm. Cu toate acestea, utilizăm informațiile dvs. cu caracter personal în cazul în care este necesar pentru ca noi să îndeplinim un contract pe care îl avem cu dvs., în cazul în care este necesar în interesele noastre legitime sau pentru a ne respecta obligațiile legale sau dacă este permis pentru că v-ați dat consimțământul.
Categoria de informații cu caracter personalCum utilizăm aceste informații cu caracter personal
Numele complet şi adresa de e-mail - Pentru a crea și gestiona contul dvs.
- Cerințe de administrare a serviciului și a contului, de exemplu în cazul în care trebuie să vă contactăm din motive legate de Servicii. - Pentru a detecta și preveni frauda. - Pentru a ne asigura că dvs. și ceilalți vedeți conținutul relevant atunci când utilizați platformele de socializare (explicăm acest lucru mai jos și în Politica noastră de confidențialitate). - Pentru a vă trimite comunicări de marketing, în cazul în care avem permisiunea de a face acest lucru.
Preferințele dvs. de marketing - Pentru a ne asigura că vă trimitem comunicări de marketing numai în care avem consimțământul în acest sens.
Țară/teritoriu - Pentru a vă arăta conținutul disponibil în țara dvs. și pentru a asigura că aveți acces la respectivul conținut atunci când călătoriți (dacă suntem obligați să facem acest lucru).
ID utilizator - Pentru a înțelege cum accesați Serviciile noastre și dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa Serviciile noastre.
Detalii despre abonamentul dvs. - Pentru a vă gestiona contul și pentru a administra Serviciile. - Pentru a înțelege modul în care utilizați Serviciile (de exemplu, când v-ați conectat ultima dată la Contul dvs.), astfel încât să putem continua să optimizăm și să îmbunătățim Serviciile noastre.
Detalii de plată - Pentru a administra Serviciile și pentru a procesa plata dvs. - Pentru a detecta și preveni frauda.
De asemenea, prelucrăm informațiile dvs. cu caracter personal din motive legale, conform descrierii din Politica noastră de confidenţialitate.
Nu prelucrăm informațiile dvs. cu caracter personal în scopuri de luare automată a deciziilor sau profilare de tipul menționat la Articolul 22(1) și Articolul 22(4) din Regulamentul general privind protecția datelor.
Cum distribuim informațiile dvs. cu caracter personal și cui le distribuim
Partajăm informațiile dvs. cu caracter personal în următoarele circumstanțe:
  • Furnizori de servicii terți: Atunci când partajăm informații cu companiile de servicii terțe pentru a facilita sau a furniza anumite servicii în numele nostru; inclusiv companiile de infrastructură IT și furnizorii de servicii de plată.
  • Societăți din cadrul Grupului: Putem furniza informațiile dvs. cu caracter personal filialelor sau societăților noastre afiliate cu scopul de a prelucra informațiile cu caracter personal în numele nostru pentru a vă furniza Serviciile.
  • Respectarea legilor și a procedurilor juridice: Atunci ne supunem unor ordine judecătorești sau unui proces legal sau pentru constatarea, exercitarea drepturilor noastre legale sau apărarea în instanță. Atunci când considerăm, la discreția noastră absolută, că este necesar să partajăm informațiile pentru a investiga, a preveni sau a lua măsuri împotriva unor activități ilegale, fraudei suspectate, situațiilor care implică potențiale amenințări la adresa siguranței fizice a oricărei persoane, încălcărilor Condițiilor noastre de utilizare, sau în alt mod, după cum este prevăzut de lege.
  • Fuziune sau achiziție: Atunci când trebuie să transferăm informații despre dvs. dacă societatea noastră este achiziționată sau fuzionează cu o altă societate.
  • Platforme de socializare: Partajăm anumite informații cu caracter personal cu platformele de socializare; de exemplu, atunci când utilizăm instrumente personalizate de audiență pentru a oferi publicitate relevantă și când includem funcții în Serviciile noastre care vă permit să partajați cu ușurință conținutul nostru pe aceste platforme.
Transferuri internaționale
Atunci când transferăm informații cu caracter personal în afara SEE, fie:
  • vom include clauzele contractuale standard privind protecția datelor aprobate de Comisia Europeană pentru a transfera informații cu caracter personal în afara SEE în contractele noastre cu respectivele părți terțe (acestea sunt clauzele aprobate potrivit Articolului 46(2) din Regulamentul general privind protecția datelor);
  • (în cazurile relevante și dacă destinatarul se află în SUA), ne vom asigura că acestea fac parte din Scutul de confidențialitate care le impune să asigure o protecție similară informațiilor cu caracter personal partajate între Europa și SUA; fie
  • ne vom asigura că țara în care vor fi gestionate informațiile dvs. cu caracter personal a fost considerată „adecvată” de Comisia Europeană potrivit Articolului 45 din Regulamentul general privind protecția datelor.
Păstrarea datelor
Vom păstra informațiile cu caracter personal atât timp cât este necesar să le utilizăm pentru motivele stabilite aici și în Politica noastră de confidențialitate. Vom șterge informațiile cu caracter personal referitoare la un abonament plătit în termen de 5 ani după încetarea abonamentului, în cazul în care nu aveți un drept real și valid la Serviciile noastre și nu v-ați autentificat în contul dvs. timp de 5 ani, cu excepția cazului în care este necesar să păstrăm orice informații cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale, a soluționa litigii sau a ne respecta acordurile.
Drepturile dvs.
Aveți anumite drepturi în legătură cu informațiile dvs. cu caracter personal: aveți dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul la ștergere, dreptul de a restricționa prelucrarea, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul de a obiecta. Aceste drepturi nu se aplică în toate circumstanțele; dacă vă exercitați oricare dintre drepturile dvs. și considerăm că acestea nu se aplică sau că există o excepție de la acestea, vă vom spune acest lucru atunci când vom răspunde la cererea dvs.
În SEE, aveți de asemenea dreptul de a formula o plângere la autoritățile locale pentru protecția datelor, în cazul în care considerați că nu am respectat legile aplicabile privind protecția datelor. Autoritatea locală diferă în funcție de țară. Mai multe detalii despre drepturile dvs. și o listă a autorităților pentru protecția datelor se regăsesc în Politica noastră de confidenţialitate.