Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

INFORMAȚII LEGALE

The Editorial Team

Actualizat 01/04/2020 la 17:48 GMT+3

Cine suntem

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Eurosport Player este furnizat de către Dplay Entertainment Limited, o societate cu răspundere limitată înființată în Anglia și Țara Galilor.
Sediu social: Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YB United Kingdom.
Număr de înregistrare al societății: 09615785
Număr TVA: GB 115 1599 24
Ne puteți contacta prin e-mail la adresa customerservice@eurosportplayer.com.
Modul nostru de reglementare
Conseil Supérieur de l’Audiovisuel („CSA”) reglementează conținutul editorial al serviciilor de programe la cerere. Puteți afla mai multe informații despre CSA pe site-ul https://www.csa.fr/.
Găzduirea serviciului nostru
Serviciul este găzduit de către Dplay Entertainment Limited. Vă rugăm să consultați secțiunea „Cine suntem” de mai sus pentru informații suplimentare.
Soluționarea online a litigiilor
Dacă locuiți în UE și nu suntem în măsură să soluționăm problema dvs. prin intermediul Centrului nostru de asistență, o puteți semnala platformei europene de Soluționare online a litigiilor („SOL”) accesând http://ec.europa.eu/odr.
Platforma SOL este o platformă web concepută pentru a ajuta consumatorii care au achiziționat bunuri sau servicii online. Aceasta oferă acces la modalități alternative de soluționare a litigiilor pe care le puteți folosi, de obicei, în mod gratuit.
Dacă sunteți consumator și locuiți în Uniunea Europeană, puteți depune o reclamație prin completarea unui formular de reclamație electronică disponibil la http://ec.europa.eu/odr. Adresa noastră de e-mail pe care o puteți menționa în momentul depunerii reclamației dvs. SOL este customerservice@eurosportplayer.com.
Dplay Entertainment Limited își rezervă dreptul de a accepta ca o reclamație să fie soluționată prin intermediul platformei SOL.