Eurosport Romania va ofera posibilitatea de a interactiona cu continutul produs de noi in cadrul contului de Facebook. Continutul este oferit exclusiv in scop de informare si, ca atare, orice alta utilizare a acestuia in alte scopuri este interzisa.
Acest document reprezinta un set de reguli și bune practici cu privire la comportamentul utilizatorilor care acceseaza sau interactioneaza cu contul de Facebook Eurosport Romania.
1. Cine suntem?
Legal
Condiții de utilizare ce intră în vigoare începând cu data de 1 aprilie 2020
01/04/2020 LA 18:58
Site-urile Discovery și conturile de social media sunt administrate de catre Discovery Romania SRL ("Discovery"). Discovery Romania S.R.L.este o societate inregistrata in Romania cu numarul J40/8309/23.05.2006si are sediul pe strada Maria Rosetti nr. 6, etaj 5, sector 2, Bucuresti, Romania.
Pentru orice nelamurire cu privire la continutul publicat sau daca dvs. considerati ca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala sau alte drepturi au fost incalcate, va rugam sa contactati contact_ro@discovery.com. Vom face tot posibilul pentru a raspunde si / sau pentru a lua masuri in ceea ce priveste un astfel de continut sau materiale, intr-o perioada rezonabila de timp.
2. Cum interactionați cu noi?
Eurosport Romania isi doreste sa implice utilizatorii in discutii libere, inteligente si constructive in spiritul libertatii de exprimare, a respectarii bunului simt si a opiniei celuilalt. Vã rugãm sã pãstrați discuția pe subiectul propus și sã nu intrãm în dezbateri cu tentã politicã.
Prezentele reguli reprezintã modalitatea prin care noi intelegem sa implementam aceste principii pentru a asigura un mediu de interactionare placut pentru toti utilizatorii care acceseaza conturile noastre.
În acest sens încurajãm utilizatorii sã aprecieze conținutul postat și sã îl transmitã mai departe cum ar fi de exemplu prin comentarii, Share sau Like pe Facebook.
Va aducem aminte ca sunteti direct responsabil de orice continut pe care il publicati pe site-ul nostru si pe conturile de social media, conform legislației române aplicabile (legea 365/2002) si ca Eurosport Romania isi rezerva dreptul de a sterge acele comentarii, continuturi si alte interactiuni care incalca prezentele reguli, inclusiv dreptul a bloca accesul utilizatorilor la anumite zone administrate de catre Eurosport Romania.
In acest sens, vã rugãm sã nu publicați orice continut care nu este in legatura cu subiectul discutiei sau care ar putea:
 • 1. sa contina material defaimator la adresa vreunei persoane;
 • 2. sa contina orice material obscen, ofensator sau care incita la ura sau sa fie provocator;
 • 3. sa promoveze materiale cu caracter sexual explicit;
 • 4. sa promoveze violenta;
 • 5. sa promoveze discriminarea pe orice criteriu și in special pe considerente de rasa, sex, religie, nationalitate, dizabilitate, orientare sexuala sau varsta;
 • 6. sa incalce orice drepturi de autor și/sau drepturi conexe ori marci inregistrate ale oricarei persoane;
 • 7. sa fie susceptibil de a induce in eroare orice persoana;
 • 8. sa fie facut cu incalcarea obligatiilor datorate unei terte parti, cum ar fi o obligatie contractuala sau o obligatie morala;
 • 9. sa promoveze o activitate ilegala;
 • 10. sa puna in pericol, sa fie abuziva sau sa invadeze viata privata a altei persoane, sa cauzeze disconfort, inconveniente sau anxietate;
 • 11. sa fie susceptibil de a hartui, supara, jena, alarma sau enerva orice alta persoana;
 • 12. sa fie folosit pentru a imita orice persoana, sau de a denatura identitatea sau afilierea cu orice persoana;
 • 13. sã conținã orice reclamã directã sau indirectã cãtre un produs sau serviciu, cu excepția cazului când este aprobat în scris de cãtre Eurosport;
 • 14. sã conținã același mesaj repetitiv, fãrã a aduce o plus valoare discuției;
 • 15. sa lase impresia ca este sustinut de Eurosport, daca nu este cazul; sau
 • 16. sa incurajeze, sa promoveze sau sa ajute orice actiune ilegala, inclusiv cum ar fi incalcarea drepturilor de autor sau orice folosire ilegala a unor dispozitive electronice.
Conform legii 365/2002 Eurosport Romania nu are nicio obligaþie de a supraveghea sau monitoriza continutul publicat de catre dvs. pe conturile noastre de social media sau pe site.
Aceleași reguli se pãstreazã și pentru comunicarea directã nepublicã (gen email sau comunicare instantanee)
Daca considerati ca aceste reguli sau anumite drepturi au fost incalcate, va rugam sa completati formularul de la adresa http://www.eurosport.ro/contactus.shtml precizand exact materialul care ridica probleme. Vom face tot posibilul pentru a raspunde si / sau pentru a lua masuri in ceea ce priveste un astfel de continut sau materiale, intr-o perioada rezonabila de timp.
De asemenea ne rezervãm dreptul sã sancționãm, în funcție de gravitatea acțiunii, orice încãlcare ale prezentelor reguli prin avertisment privat sau public, ascunderea mesajelor cãtre public, ștergerea mesajelor sau blocarea utilizatorilor în a comenta pe paginile noastre publice.
In cazul în care actiunile dvs. au cauzat prejudicii Eurosport Romania, aceasta isi rezerva dreptul de a initia proceduri legale importiva dvs. pentru recuperarea tuturor prejudiciilor in instanta civila sau penala, dupa caz.
Ca si in cazul emisiunilor sale, Eurosport Romania recomanda accesarea continutului sau de pe web de catre copii sub 14 ani doar impreuna cu un adult.
3. Drepturi de autor
Discovery este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala ale site-ului si a materialelor publicate si incluse in el, ca si in cazul celor mai multe materiale distribuite pe social media. Aceste opere sunt protejate de legile dreptului de autor si tratatele internaționale. Toate aceste drepturi sunt rezervate, iar orice reproducere sau modificare a acestor nu este permisa.
In cazul in care drepturile de autor apartin altei persoane fizice sau juridice, acest aspect va fi marcat in mod evident în materialele publicate.
In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe Facebook Eurosport, atunci dvs:
 • sunteti de acord cu acordarea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu catre Eurosport pentru toate drepturile de autor asupra continutului publicat de dvs.;
 • garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Eurosport;
 • exonerati de raspundere Eurosport cu privire la orice plingere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de Eurosport.
Eurosport isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs. pe social media, fara informarea dvs.
4. Date personale
Eurosport Romania poate colecta anumite date cu caracter personal prin contul sau de social media. Toate aceste practici de colectare sunt explicate pe larg in Politica de confidentialitate disponibila public pe site-ul nostru la adresa http://www.eurosport.ro/eurosport/politica-de-confidentialitate_sto5972431/story.shtml.
In acelasi timp, platformele de social media unde Eurosport Romania are un cont pot sa colecteze date cu caracter personal sau alte informatii ce pot aduce atingere vietii private prin propriile sisteme – va rugam sa verificati politicile de confidentialitate ale acestor platforme pentru detalii in acest sens.
5. Dispoziții suplimentare
Anumite parti ale continutului publicat pe site-ul Eurosport sau in paginile de social media pot sa fie furnizate de terte persoane. De asemenea, in interiorul continutului pus la dispozitie de Eurosport pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Eurosport.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Eurosport.ro
Aceste Reguli sunt completate din regulile din Informațiile Juridice ale site-ului Eurosport si Politica de Confidentialitate.
Prezentele Reguli sunt guvernate de legea romana si au fost actualizate ultima oara la data de 05.12.2017
Legal
Politica de Confidențialitate
17/03/2020 LA 16:43
Legal
Informații despre datele mele
01/04/2020 LA 14:55