Compania a fost înființată în 1904 de către Alfred Amour Garnier, care a lansat prima loțiune capilară pe bază de plante. Ingredientele naturale folosite în compozițiile produselor, au consolidat reputația brandului, dezvoltându-se considerabil de-a lungul anilor.
Astăzi, brandul francez este disponibil în peste 120 de țări. Produsul inovator cu un succes deosebit a fost vopseaua de păr, apărută prima dată în 1960. Începând de atunci, damele din întreaga lume percepeau podoaba capilară ca un adevărat accesoriu de modă.
Garnier prezintă game întregi de produse care facilitează procesul zilnic de îngrijire, făcând din acest ritual, un adevărat moment de răsfăț. Cosmeticele sunt potrivite pentru diverse probleme ale pielii, cum ar fi acnee sau rozacee. De asemenea, există game de produse care protejează pielea sensibilă de poluanții de mediu, razele UV sau oboseala în exces.
Fitness
Valentina și Ciprian Grosu au cucerit America la un concurs de fitness
19/07/2020 LA 06:13
https://i.eurosport.com/2020/04/21/2809204.jpg
Compoziția produselor cosmetice include doar ingrediente naturale, care sunt verificate pentru eficacitate și inofensivitate de către specialiști calificați în domeniu. Brandul este în topul preferințelor, grație formulelor inovatoare și prețurilor accesibile.
Garnier are o gamă vastă de produse pentru îngrijirea părului: șampoane, balsamuri, măști, spray-uri, loțiuni sau uleiuri. De asemenea, compania asigură produse pentru îngrijirea corpului: geluri de duș, spume pentru baie, creme sau scruburi. Printre produsele revoluționare se numără gama de remedii cu protecție solară, care asigură îngrijire delicată a pielii împotriva razelor nocive ale soarelui. Gama de produse include spray-uri înainte și după plajă, uleiuri cu nivel diferit de SPF, creme calmante și lăptișor de corp, potrivite pentru întreaga familie.
Apa micelară pentru față este produsul cu cel mai mare număr de vânzări din ultimii ani, fapt care demonstrează eficacitatea acesteia. Mai nou, compania propune clienților fideli și produse decorative. Cremele BB sunt perfecte pentru mascarea imperfecțiunilor minore ale pielii. Un mare succes pe piața mondială o au și produsele specializate pentru bărbați.
Calitatea este primordială pentru reprezentanții companiei Garnier, care efectuează controale de calitate la toate etapele de fabricație a mărfurilor. Fiind testate dermatologic de către experți, acestea sunt absolut inofensive și sigure pentru orice client. Produsele nu conțin coloranți, elemente toxice și parabeni.
https://i.eurosport.com/2020/04/21/2809205.jpg
Garnier combină ingrediente active naturale, cum ar fi cereale, muguri, fructe și flori. Toate acestea au proprietăți benefice asupra pielii și a părului. Experții consideră cănatura este o adevărată bogăție, din care se extrag formula perfecte de îngrijire.
Fitness
#PILATEScuDOLORES Cum să te menții în formă fără să ieși din casă
28/04/2020 LA 11:31
Fitness
#PILATEScuDOLORES Cum să te menții în formă fără să ieși din casă
27/04/2020 LA 16:36