Formula 1

"Am o idee în minte". Ce a spus Fernando Alonso despre o posibilă revenire în Formula 1

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Fernando Alonso, dublu campion în Formula 1, cu Renault

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
18/05/2020 la 17:58

Plecarea lui Sebastian Vettel de la Ferrari a avut un efect de domnino în Marele Circ. Carlos Sainz Jr a semnat cu Scuderia, iar Daniel Ricciardo a lăsat Renaultul pentru McLaren, fosta echipă a ibericului.

Considerat unul dintre cei mai talentați piloți din prezent, Ricciardo va lăsa un gol uriaș la Renault. Ca urmare, francezii încearcă să-i găsească un înlocuitor pe măsură, care să se poată lupta cu granzii din Formula 1 începând din sezonul 2021. Potrivit informațiilor din ultima perioadă, oficialii de la Renault se află în negocieri avansate cu Fernando Alonso, care ar putea bifa a treia aventură la constructorul din Hexagon.

După mai multe discuții apărute în presa internațională pe marginea acestui subiect, Alonso a dorit să clarifice situația. Pilotul spaniol a dezvăluit că se gândește serios la o revenire în Formula 1, dar în același timp își dorește să facă performanță și în cursele de anduranță și IndyCar:

Formula 1

Daniel Ricciardo a acceptat un salariu cu 10 milioane de dolari mai mic la McLaren

ACUM 6 ORE
Am început să caut noi provocări și alternative pentru anii viitori. S-a văzut și la finalul anului 2019, când am decis să particip la Dakar Rally. Am dat cu banul și s-a dovedit a fi o experiență minunată, pe care îmi doresc s-o repet. Mă aflu într-o formă fizică bună și sunt extrem de motivat. Cred că la Dakar aș avea rezultate bune și în următorii ani, dar acum aș vrea să mă concentrez asupra celui mai înalt nivel al sporturilor cu motor: Formula 1, cursele de anduranță sau IndyCar. Am o idee în minte. Următoarea mea provocare va fi extrem de importantă și se va desfășura într-o competiție de top. | Fernando Alonso

Alonso, de două ori campion cu Renault

Ajuns la 38 de ani, Fernando Alonso a cunoscut cele mai mari succese ale carierei pe când evolua pentru Renault, reușind să devină campion mondial în 2005 și 2006.

"Alonso e disperat să se întoarcă în Formula 1", a confirmat Martin Brundle, la Sky Sports.

Spaniolul a părăsit Marele Circ în 2018, dedicându-se curselor de anduranță și participând cu succes în IndyCar. Prima dragoste, Formula 1, i-a rămas în suflet, iar acum este pregătit de o întoarcere spectaculoasă la echipa făcută celebră de bunul său prieten, Flavio Briatore.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Formula 1

Schumacher, dus de trei ori la Paris, pentru un tratament revoluţionar. Descoperirea făcută

IERI LA 18:12
Formula 1

Hamilton, gânduri de retragere? ”Am dimineți în care mă trezesc și nu mă simt bine”

25/05/2020 LA 05:18
Subiecte asemănătoare
Formula 1
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Formula 1

Daniel Ricciardo a acceptat un salariu cu 10 milioane de dolari mai mic la McLaren

ACUM 6 ORE

Ultimele videoclipuri

Formula 1

Lansare AlphaTauri Honda F1

00:07:00

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe