Considerat unul dintre cei mai talentați piloți din prezent, Ricciardo va lăsa un gol uriaș la Renault. Ca urmare, francezii încearcă să-i găsească un înlocuitor pe măsură, care să se poată lupta cu granzii din Formula 1 începând din sezonul 2021. Potrivit informațiilor din ultima perioadă, oficialii de la Renault se află în negocieri avansate cu Fernando Alonso, care ar putea bifa a treia aventură la constructorul din Hexagon.
După mai multe discuții apărute în presa internațională pe marginea acestui subiect, Alonso a dorit să clarifice situația. Pilotul spaniol a dezvăluit că se gândește serios la o revenire în Formula 1, dar în același timp își dorește să facă performanță și în cursele de anduranță și IndyCar:
Am început să caut noi provocări și alternative pentru anii viitori. S-a văzut și la finalul anului 2019, când am decis să particip la Dakar Rally. Am dat cu banul și s-a dovedit a fi o experiență minunată, pe care îmi doresc s-o repet. Mă aflu într-o formă fizică bună și sunt extrem de motivat. Cred că la Dakar aș avea rezultate bune și în următorii ani, dar acum aș vrea să mă concentrez asupra celui mai înalt nivel al sporturilor cu motor: Formula 1, cursele de anduranță sau IndyCar. Am o idee în minte. Următoarea mea provocare va fi extrem de importantă și se va desfășura într-o competiție de top. | Fernando Alonso
Formula 1
Manchester United, studiu de caz în Formula 1! Ce a spus Toto Wolff despre declinul "diavolilor"
ACUM 10 ORE

Alonso, de două ori campion cu Renault

Ajuns la 38 de ani, Fernando Alonso a cunoscut cele mai mari succese ale carierei pe când evolua pentru Renault, reușind să devină campion mondial în 2005 și 2006.
"Alonso e disperat să se întoarcă în Formula 1", a confirmat Martin Brundle, la Sky Sports.
Spaniolul a părăsit Marele Circ în 2018, dedicându-se curselor de anduranță și participând cu succes în IndyCar. Prima dragoste, Formula 1, i-a rămas în suflet, iar acum este pregătit de o întoarcere spectaculoasă la echipa făcută celebră de bunul său prieten, Flavio Briatore.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Toto Wolff, despre sezonul dureros al celor de la Mercedes: "E ca în Ziua Cârtiței"
ACUM 16 ORE
Formula 1
Când se va retrage Alonso din Formula 1? Un fost campion mondial a oferit o predicție interesantă
10/08/2022 LA 13:57