Leclerc a postat pe contul oficial de Twitter un mesaj în care își exprimă entuziasmul de a continua alături de Ferrari:
"Sunt extrem de fericit să vă anunț că voi continua alături de Ferrari încă 5 ani de acum încolo. Mă aflu într-o echipă extraordinară și sunt extrem de recunoscător pentru asta. Am învățat foarte multe lucruri în primul meu an alături de Ferrari. Îmi doresc să contruiesc o carieră frumoasă și de durată aici. Voi da în continuare tot ce am mai bun pentru Scuderia și sper să aduc în curând și trofee.", a fostul mesajul lui Charles Leclerc.
Formula 1
Valtteri Bottas, victorie în MP al Turciei. Verstappen trece peste Hamilton în clasamentul general
10/10/2021 LA 14:03
Momentan, nu se știe cine va fi coechiperul lui Charles Leclerc începând cu anul 2021. Contractul lui Sebastian Vettel va expira în 12 luni, iar veteranul german încă n-a primit o prelungire a înțelegerii.

Hamilton, mutare neașteptată la Ferrari?

În ultima vreme s-a tot zvonit că Lewis Hamilton, marele rival de la Mercedes și de 6 ori campion mondial în Formula 1, ar putea ajunge la Ferrari. Totuși, nimic concret n-a apărut încă în presă, iar căutările unui nou pilot continuă pentru cei de la Ferrari.
În primul său an alături de Scuderia, Leclerc a câștigat 2 curse, a plecat de 7 ori din pole-position și a încheiat de 10 ori pe podium.

Leclerc, locul 4 în primul sezon la Ferrari

Pilotul monegasc a încheiat sezonul 2019 din Formula 1 pe locul 4 în clasamentul piloților, în spatele lui Lewis Hamilton (Mercedes), Valtteri Bottas (Mercedes) și Max Verstappen (Red Bull Racing). Scuderia Ferrari s-a clasat pe locul 2 în ierarhia constructorilor, în spatele campionilor de la Mercedes.
Prima cursă a anului 2020 va avea loc pe 15 martie, pe circuitul din Australia.
Formula 1
Șefii din Formula 1 au definitivat calendarul finalului de sezon! Premieră absolută în "Marele Circ"
30/09/2021 LA 11:46
Formula 1
Lando Norris, primul pole position din carieră, la Soci! Verstappen pleacă din ultima poziție
25/09/2021 LA 15:22