Leclerc a postat pe contul oficial de Twitter un mesaj în care își exprimă entuziasmul de a continua alături de Ferrari:
"Sunt extrem de fericit să vă anunț că voi continua alături de Ferrari încă 5 ani de acum încolo. Mă aflu într-o echipă extraordinară și sunt extrem de recunoscător pentru asta. Am învățat foarte multe lucruri în primul meu an alături de Ferrari. Îmi doresc să contruiesc o carieră frumoasă și de durată aici. Voi da în continuare tot ce am mai bun pentru Scuderia și sper să aduc în curând și trofee.", a fostul mesajul lui Charles Leclerc.
Formula 1
Reacția lui Hamilton, după cursa de la Monza! Britanicul și-a amintit de titlul pierdut la Abu Dhabi
12/09/2022 LA 12:01
Momentan, nu se știe cine va fi coechiperul lui Charles Leclerc începând cu anul 2021. Contractul lui Sebastian Vettel va expira în 12 luni, iar veteranul german încă n-a primit o prelungire a înțelegerii.

Hamilton, mutare neașteptată la Ferrari?

În ultima vreme s-a tot zvonit că Lewis Hamilton, marele rival de la Mercedes și de 6 ori campion mondial în Formula 1, ar putea ajunge la Ferrari. Totuși, nimic concret n-a apărut încă în presă, iar căutările unui nou pilot continuă pentru cei de la Ferrari.
În primul său an alături de Scuderia, Leclerc a câștigat 2 curse, a plecat de 7 ori din pole-position și a încheiat de 10 ori pe podium.

Leclerc, locul 4 în primul sezon la Ferrari

Pilotul monegasc a încheiat sezonul 2019 din Formula 1 pe locul 4 în clasamentul piloților, în spatele lui Lewis Hamilton (Mercedes), Valtteri Bottas (Mercedes) și Max Verstappen (Red Bull Racing). Scuderia Ferrari s-a clasat pe locul 2 în ierarhia constructorilor, în spatele campionilor de la Mercedes.
Prima cursă a anului 2020 va avea loc pe 15 martie, pe circuitul din Australia.
Marele Premiu al Italiei
După Hamilton, Verstappen va fi penalizat și el la Monza! De pe ce loc ar putea pleca olandezul
09/09/2022 LA 13:59
Marele Premiu al Italiei
Lewis Hamilton va pleca ultimul de pe grila de start, la Monza! Motivul pentru care va fi penalizat
08/09/2022 LA 16:36