Pilotul Ferrari era implicat în a testa un simulator de curse live pe platformă și nu și-a dat seama că partenera sa, Charlotte, încerca să-l contacteze pe telefon pentru a-i spune că și-a uitat cheile. Așadar, după ce a așteptat afară timp de 25 de minute, Charlotte a hotărât să se aboneze la canalul de Twitch al lui Leclerc.
Reacționând live pe stream, Leclerc a afirmat: ”Ah! Prietena mea! Prietena mea este pe Twitch și îmi spune să deschid ușa, săraca de ea! Așteptați un moment...”
Când s-a întors, Leclerc a explicat: ”Prietena mea a trebuit să se aboneze la canalul meu de Twitch pentru a-mi spune că trebuie să deschid ușa, așa că am câștigat un nou abonat. Sunt foarte fericit!”.
Formula 1
Charles Leclerc, cel mai rapid în primele antrenamente la Monte Carlo
ACUM 2 ORE
Leclerc a explicat apoi întreaga situație pe Twitter, vizibil amuzant: ”Prietena mea a trebuit să cumpere un abonament la canalul meu de Twitch pentru a-mi putea cere acolo să deschid ușa de la intrare. A așteptat 25 de minute afară pentru că nu-mi auzeam telefonul, aveam căștile puse și eram foarte concentrat pe cursă”.
”S-a abonat doar pentru o lună totuși...”, a încheiat Leclerc, dezamăgit.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Marele Premiu al Principatului Monaco
Lewis Hamilton ar putea primi interzis să concureze la Monte Carlo! Ultimatumul primit de britanic
ACUM 5 ORE
Formula 1
Șapte echipe din Formula 1 ar putea rata ultimele patru curse ale sezonului!
24/05/2022 LA 11:23