Articol scris de Alex Ioniță
De șapte ori campion mondial, Hamilton a dat o declarație înaintea cursei cu numărul 300, pe pista Paul Ricard din Franța, unde vremea se anunță caniculară.
"Este dificil să spun cine a fost cel mai puternic adversar, deoarece mereu când concurezi împotriva cuiva te afli în alt moment al vieții.
Formula 1
Mark Webber, despre rivalitatea sa cu Vettel de la Red Bull. Ce a spus despre luptele la titlu
ACUM 16 ORE
Îmi amintesc duelul cu Fernando (n.r. Alonso) la 22 de ani. Eram atat de tânăr din punct de vedere mental. Era mereu presiune concurând împotriva unui campion. Iar în termeni de viteză aș spune că Fernando (a fost cel mai bun). Am avut lupte bune. Mi-aș dori să mai avem", a spus britanicul citat de Daily Mail.
Britanicul s-a referit la sezonul 2007, sezonul de debut al acestuia, când a dus o luptă grea împotriva spaniolului Fernando Alonso. La capătul acelui sezon Hamilton s-a clasat, în 9 curse, pe primul loc.
Totuși, Hamilton nu și-a menționat doi dintre cei mai recenți adversari: Nico Rosberg, care l-a învins în 2016, câștigând titlul, și Max Verstappen, care l-a învins anul trecut.
Se poate spune că rana este încă proaspătă, după cum Hamilton a evidențiat, comparându-l pe Verstappen cu Charles Leclerc după MP al Marii Britanii.
"Charles este un pilot sensibil. Foarte diferit față de ce am expermientat anul trecut", a spus britanicul.

Lewis Hamilton nu participă la primul antrenament al echipei Mercedes

Pilotul de 37 de ani nu va fi pe psită pentru primul antrenament de vineri, înainte de Marele Premiu al Franței. În locul lui va fi prezent Nyck de Vries, campion în Formula E, deoarece fiecare echipă este obligată să folosească un junior cel puțin de două ori pe sezon. Britanicul se va alătura echipei pentru al doilea antrenament.
"Nyck îl înlocuiește pe Lewis la primele antrenamente din acest weekend, ca parte a sesiunilor alocate pentru tinerii piloți în acest an. Așadar, așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se descurcă", a declarat miercuri Toto Wolff, șeful echipei Mercedes.
Formula 1
Sainz știe cum Ferrari încă poate câștiga lupta cu Red Bull. Declarația pilotului spaniol
IERI LA 13:46
Formula 1
Oscar Piastri neagă semnarea unui contract cu Alpine pentru 2023! Ce a anunțat pilotul australian
02/08/2022 LA 17:39