Sebastian Vettel nu va mai fi pilot Ferrari din 2021, cele două părți anunțând oficial în urmă cu o săptămână că nu va fi semnat un nou contract. Actuala înțelegere va expira la finalul sezonului 2020.
Cei de la Ferrari au mutat rapid și l-au adus pe Carlos Sainz Jr de la McLaren, care la rândul ei l-a convins pe Daniel Ricciardo. Astfel, Vettel rămâne momentan fără echipă, deși cei de la Mercedes au admis că pilotul german reprezintă o variantă.

Button, șocat de plecarea lui Vettel

Formula 1
Ricciardo, victorie la Monza! Verstappen și Hamilton s-au acroșat violent și au abandonat
12/09/2021 LA 15:05
Presa din Germania a dezvăluit că Vettel, cel care a câștigat 14 curse în perioada petrecută la Ferrari, fiind al 3-lea cel mai de succes pilot din istoria constructorului, a refuzat o prelungire a contractului pentru încă un an cu un salariu redus, însă pilotul de 32 de ani a declarat că decizia nu a fost luată pe considerente financiare.
Fost campion mondial în Formula 1 în 2009, Jenson Button, a vorbit cu Sky Sports despre situație, considerând că Ferrari a făcut o eroare. "Dacă a fost împins să plece, pentru mine e o nebunie" a spus Button.
Și-a arătat viteza anul trecut. A avut un moment dificil pe parcursul sezonului când Charles (Leclerc) avea performanțe foarte bune și asta l-a afectat puțin pe plan mental. Dar s-a întors în forță. Este un pilot pe care cu siguranță alegi să-l pui în mașina ta dacă ai o echipă de Formula 1
Trebuie să fie mai multe elemente în această poveste. Nu știu dacă Ferrari merge pe un drum în care nu își dorește doi piloți numărul 1 în echipă sau care e treaba, dar este o alegere foarte ciudată pentru mine și sunt șocat că Sebastian (Vettel) nu va mai fi într-o mașină roșie
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Bottas a câștigat cursa de sprint de la Monza, dar Verstappen va pleca din pole-position
11/09/2021 LA 17:54
Marele Premiu al Marii Britanii
Reacția lui Hamilton după victoria din Grand Prix-ul Marii Britanii! Ce i-a transmis lui Verstappen
19/07/2021 LA 06:12